Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
IK,gi buvai svečiuose,tragiškai pragyvenome tris metus.MB dar sapalioja grįžti į butą,aš tai kol leis sveikata,gyvensiu kaime.Man gerai.Kaifas,kai turi vandenį,kanalizaciją jau.Sienas dabar tvarkome,pabaigiame langus sutvarkyti,vasarą laukia grindys,dalis stogo,durų keitimas.MB prašo,tik nelipk palėpėn. biggrin.gif biggrin.gif Na gal užteks vietos apačioje. mirksiukas.gif
Atsakyti
Tikrai, nelaipiok ton palėpėn. Tegul ten vaiduokliai dulka/dulkinasi. Ar pelės.
Anyta mano vis mėgdavo ant tvarto lubų prisidėti visokių pašarų. Vieną kartą įlūžo ir nukrito karvei ant ragų. Ale tai stiprūs anksčiau žmonės ir gyvuliai buvo. Anytai tai tik raktikaulis lūžo, o karvei aplamai nieko nelūžo. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2024 11 30, 15:30)
Tikrai, nelaipiok ton palėpėn. Tegul ten vaiduokliai dulka/dulkinasi. Ar pelės.
Anyta mano vis mėgdavo ant tvarto lubų prisidėti visokių pašarų. Vieną kartą įlūžo ir nukrito karvei ant ragų. Ale tai stiprūs anksčiau žmonės ir gyvuliai buvo. Anytai tai tik raktikaulis lūžo, o karvei aplamai nieko nelūžo. blink.gif

Tai ne dėl nelaipiojimo,kad nesugalvočiau ten perkelti remontus. biggrin.gif
Atsakyti
vsio,mergai.Sedziu namuos subintuota iki sakymo biggrin.gif Jeigu tokios operacijos visos butu,galima i sav karta daryt.Apsisukom per pora val,sesuo daugiau stresavo(mes ja panika vadinam)nei as. biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Na va Buvusioji,jau po visko?Sėkmingo gijimo. 4u.gif
Atsakyti