Labas rytas.
IK,gi buvai svečiuose,tragiškai pragyvenome tris metus.MB dar sapalioja grįžti į butą,aš tai kol leis sveikata,gyvensiu kaime.Man gerai.Kaifas,kai turi vandenį,kanalizaciją jau.Sienas dabar tvarkome,pabaigiame langus sutvarkyti,vasarą laukia grindys,dalis stogo,durų keitimas.MB prašo,tik nelipk palėpėn. Na gal užteks vietos apačioje.
Tikrai, nelaipiok ton palėpėn. Tegul ten vaiduokliai dulka/dulkinasi. Ar pelės.
Anyta mano vis mėgdavo ant tvarto lubų prisidėti visokių pašarų. Vieną kartą įlūžo ir nukrito karvei ant ragų. Ale tai stiprūs anksčiau žmonės ir gyvuliai buvo. Anytai tai tik raktikaulis lūžo, o karvei aplamai nieko nelūžo.
Anyta mano vis mėgdavo ant tvarto lubų prisidėti visokių pašarų. Vieną kartą įlūžo ir nukrito karvei ant ragų. Ale tai stiprūs anksčiau žmonės ir gyvuliai buvo. Anytai tai tik raktikaulis lūžo, o karvei aplamai nieko nelūžo.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2024 11 30, 15:30)
Tikrai, nelaipiok ton palėpėn. Tegul ten vaiduokliai dulka/dulkinasi. Ar pelės.
Tai ne dėl nelaipiojimo,kad nesugalvočiau ten perkelti remontus.
Labas rytas.
Na va Buvusioji,jau po visko?Sėkmingo gijimo.