Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Patarimo reik.Ar gulbinus(krumus)galima zemai nukirpt?
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Buvusioji,ne patarėja Tau.
Atsakyti
QUOTE(buvusioji @ 2024 10 24, 18:56)
Patarimo reik.Ar gulbinus(krumus)galima zemai nukirpt?


Nežinau, ką tu gulbinais vadini. Vieni vadina paprastąjį putiną veislę "Roseum". Žydi pavasarį tuoj po alyvų.
Kiti vadina šviesiąją hortenziją , kuri net be veislės greičiausiai. Žydi antroje vasaros pusėje.
Pasirink, kuris augalas, patarsiu.
https://www.bing.com...a...SC3&first=1

https://www.bing.com...
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
La,mergicos.IK,auksas tu musu biggrin.gif Taigi toji-hortenzija.Pas mus nuo pracetku,vadina gulbinu.Salta sendien,nuskakalinom turgun,rankas uzgelem(tokia dregme jaucias).
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Buvusioji, jei nori atnaujinti hortenzijos krūmą, gali kirpti beveik iki žemės, Palik tik po pumpurų porelę ant kiekvieno paliekamo ūglio. Nors būna, ir iki žemės nukirpta atželia. Turiu tą rožinę šviesiąją hortenziją, lyg tai Pink Annabelle. Pirmą rudenį pasiunčiau darbininkes sutvarkyti gėlyną prieš žiemą, tai palaikė ją eiliniu žoliniu augalu ir nušniojo taip, kad nė nesimatė, kur ji buvusi pasodinta. Gerai, kad ne su šaknimis išplėšė. Bet atžėlė pavasarį.

Pas mus ne tiek šalta, kiek drėgna. Po pietų nuėjau kelias dėžes brokolių pripjauti. Turiu neperšlampamas kelnės, bet jos smunka man nuo sėdimosios ir galiausiai turiu kas keli žingsniai timptelėti į viršų. Tai dar ir striukę sušlapinu. Nusprendžiau šiandien pakavimo plėvele apsivynioti kojas ir guminius kartu mirksiukas.gif Bet nieko gero, pasmuko tie apvyniojimai ir kelnės vis tiek kai kur šlapios liko.
Tai sėdžiu dabar, šildausi arbatos puodeliu, vakarykščios picos likučiiais užkasdama. ( vakar bais tingėjau ką nors daryti, paprašiau sūnaus parvežti šeimyninę picą. Galvojau, jis su mergina prisijungs. Bet jie pasiėmė kitą picą ir pas draugus išmovė. Neįveikėme dviese šeimyninės)
Atsakyti
dideliausias dekui,IK.Ryt darbuosiuos,o sendien dar baravyku pasirinkau...gerai pas sese netiketai draugai uzleke-atidaviau ok.gif
Atsakyti