Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Labas,mergicos. smile.gif Tikras salna -4,nuvire viskas,pelargonijos terasoj,rodos dar gyvos biggrin.gif Vakar dar spejau pagrybaut,baravykus jau tik rinkau...makavyku marios buvo.
Atsakyti

Laba,,

Ingrida, grybus naujus valgau tik tada kai realiai kažkas parodo. Na šiemet paragavau gegučių batelių ir geltonpintę, nes jų tiesiog su niekuo sumaišyti negalima.

Morkytės dar nenurautos, mažutės šiemet dėl sausros tai nors žirgeliams sušersiu, bus vietoj saldainių.

Reiks šeštadienį po pietų važiuoti padirbėti kai oras apšils. Lapai pradeda kristi. Žolę reikia paskutinį kartą nupjauti.

Tarp pušelių išdygo pirmi keturi kazlėkai. O jau laimės man pilnos kelnės.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Vat gegutės batelių nesiryžtu ragauti.
Atsakyti
Bože, kaip noriu pagrybauti... Bet tai pinigus reikia kalti, užsakymai dideli, nėra kas dirba.
Pati lekiu į laukus ir skubos tvarka surenku. Va, šiandien ryte šlapia iki (.) ( .) greitai pripjoviau 80 kg brokolių, paskui išsipyliau iš batų vandenį nulėkiau kininių vynioti.
Galėtų ta bobų vasara dar kokias 4 savaites tęstis.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Aš kasdien norėčiau grybauti. biggrin.gif Kitą savaitę gerą žada,pag mirksiukas.gif rybausime dar.
Atsakyti
Buvau vakare sustojusi. Gal išgrybauta, bet tuščia. Dukra su žentu nulėkė į ruduokyną. Sakė, kad labai daug sukirmyjusių. Parvežė ant kibiro dugno, iškepiau su sviestu, galės rytoj pasiimti.
Vakar sūnus pagavo dvi lydekaites. Šiandien išdorojau, lauke reikalas vyko, kad visos virtuvės žvynais neapklijuoti. Sušalau rankas kaip reikiant.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
laba.IK,paskaicius tave,prilyginus mane...su batais eiciau gult,nesiprausus-nepajegciau biggrin.gif Vakar buvau miske...pasaka!zmoniu nera,tyla,ramybe.Dar makavyku yra,silbaravykiu,bet as is mandrumo tik baravykus rinkau.Nedaug,bet pietum uzteks,Ilgai negalejau but,nes sesei kazkas ne taip...
Atsakyti