Pas mane jau 3 kandidatai į prinokusius. Dar ne tokie raudoni kaip pas Pagyvenus nuoraukoje, bet jau tikrai rausvi. Visi Toro. Gal kokios 2 dienos jeigu salėta ir valio! Jeigu pas mane šiemet ankstyvumo rekordas, tai tikrai nebus derlingumo rekordas. Dabar jau aišku kaip dieną, kad rudenį keisiu šiltnamio žemę. Rodosi ir sodindama dėjau į duobes visokio gėrio ir visokiais marmalais laisčiau, bet tokio derliaus kaip 1-2 metais tai nei iš tolo nebus.
QUOTE(Dumsė @ 2018 06 17, 22:57)
Pas mane irgi jau prasideda, pirmas Toro. Ir dar nustebino Sandul Moldovan,kekės didelės, derlingas be galo ir ankstyvas.
O sakykyte, kur pirkote sėklas Sandul Moldovan?
QUOTE(Germina @ 2018 06 19, 09:30)
O sakykyte, kur pirkote sėklas Sandul Moldovan?
Iš Pomidorlandia
Lauke trys Betalux-ai sunoko, šiltnamyje pirmasis Skaris
QUOTE(Raile @ 2018 06 26, 16:21)
Lauke trys Betalux-ai sunoko, šiltnamyje pirmasis Skaris
Oho, lauke jau sunoko
Pas mane šiltnamyje nesunoksta normaliai. Kažkokie paruduoja, pegelsta ir stop... nuskynus ir atnešus į kambarį ant palangės ir nesunoksta. Kažko trūksta? Kalio?
QUOTE(zydinti_gele @ 2018 06 26, 23:06)
<p>Pas mane šiltnamyje nesunoksta normaliai. Kažkokie paruduoja, pegelsta ir stop... nuskynus ir atnešus į kambarį ant palangės ir nesunoksta. Kažko trūksta? Kalio?
</p><p></p>
</p><p></p>
kai kalio trūksta, lieka žalia dėmė prie vaiskočio, likęs pomidoras paprastai parausta.
O tręšiat kuo nors?
savoj siaurej ir as jau paragavau Sungold. viena vazonine sirdele baigia nokt. ir kazkoks neziniukas labai dailiom kekem po 10 - 11 pomidoreliu, ciut uz kastona didesniu. sejau pirmus metus , kaip jubiliejnyj tarasenko. dar trys tuo paciu vardu auga skirtingose vietose. ale bet ten auga Milijonas "citrinu" kekeje. kazi kas cia toks isimaise i seklu pakeli pas mane. ciut primena spenceri, bet anie mazesni .