Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų auginimas

Pas mane jau 3 kandidatai į prinokusius. Dar ne tokie raudoni kaip pas Pagyvenus nuoraukoje, bet jau tikrai rausvi. Visi Toro. Gal kokios 2 dienos jeigu salėta ir valio! Jeigu pas mane šiemet ankstyvumo rekordas, tai tikrai nebus derlingumo rekordas. Dabar jau aišku kaip dieną, kad rudenį keisiu šiltnamio žemę. Rodosi ir sodindama dėjau į duobes visokio gėrio ir visokiais marmalais laisčiau, bet tokio derliaus kaip 1-2 metais tai nei iš tolo nebus.

Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2018 06 13, 21:44)
<p>Pas mane jau 3 kandidatai į prinokusius.

Pas mane irgi jau prasideda, pirmas Toro. Ir dar nustebino Sandul Moldovan,kekės didelės, derlingas be galo ir ankstyvas.
Atsakyti

Kadangi pas mane raudonų pomidorų veislių nedaug, tai apie kitus nieko negaliu pasakyti, nes nelabai įsivaizduoju, kaip atrodys prinokę visokie mėlyni, oranžiniai, žali, margi - pirmi metai auginu spalvotus, turėjau tik juodų. Gal pamatysiu, kad jau visai nunokę.

Atsakyti
QUOTE(Dumsė @ 2018 06 17, 22:57)
Pas mane irgi jau prasideda, pirmas Toro. Ir dar nustebino Sandul Moldovan,kekės didelės, derlingas be galo ir ankstyvas.

O sakykyte, kur pirkote sėklas Sandul Moldovan?
Atsakyti
QUOTE(Germina @ 2018 06 19, 09:30)
O sakykyte, kur pirkote sėklas Sandul Moldovan?

Iš Pomidorlandia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dumsė @ 2018 06 25, 22:05)
Iš Pomidorlandia  smile.gif

Dėkoju už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Lauke trys Betalux-ai sunoko, šiltnamyje pirmasis Skaris biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raile @ 2018 06 26, 16:21)
Lauke trys Betalux-ai sunoko, šiltnamyje pirmasis Skaris  biggrin.gif

Oho, lauke jau sunoko smile.gif
Atsakyti

Pas mane šiltnamyje nesunoksta normaliai. Kažkokie paruduoja, pegelsta ir stop... nuskynus ir atnešus į kambarį ant palangės ir nesunoksta. Kažko trūksta? Kalio?

Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2018 06 26, 23:06)
<p>Pas mane šiltnamyje nesunoksta normaliai. Kažkokie paruduoja, pegelsta ir stop... nuskynus ir atnešus į kambarį ant palangės ir nesunoksta. Kažko trūksta? Kalio?
</p><p></p>

kai kalio trūksta, lieka žalia dėmė prie vaiskočio, likęs pomidoras paprastai parausta.
O tręšiat kuo nors?
Atsakyti

Per pačias Jonines pas anytą ragavau mažųjų Sungold pomidoriukų (sėklų daviau aš) - puikus skonis! Auginti šiltnamy.

Atsakyti

savoj siaurej ir as jau paragavau Sungold.  viena vazonine sirdele baigia nokt. ir  kazkoks neziniukas  labai dailiom  kekem po 10 - 11 pomidoreliu, ciut uz kastona didesniu. sejau pirmus metus  , kaip  jubiliejnyj tarasenko.  dar trys  tuo paciu vardu auga  skirtingose vietose. ale bet ten auga Milijonas "citrinu" kekeje.  kazi kas cia toks  isimaise i seklu pakeli pas mane. ciut primena spenceri, bet  anie mazesni .

Atsakyti