Valio!!!!
Wow kokios eiles! Grazu ziuret! Kaip jums sios saltosios naktys? Maniskiai po nakties tokie pastere
Pirmas šiemet
Pavydu! Skanaus;)
Pribrendo reikalas didesniam šiltnamiui. Galvoju rudenį reiktų pirkti, nes tikiuosi kad bus akcijos
Gal pasidalinsite patirtimi, kokios firmos turite , kur pigiausiai jų būna. Polikarbonatinis, ir kad būtų durys abiejose galuose
Pribrendo reikalas didesniam šiltnamiui. Galvoju rudenį reiktų pirkti, nes tikiuosi kad bus akcijos
Gal pasidalinsite patirtimi, kokios firmos turite , kur pigiausiai jų būna. Polikarbonatinis, ir kad būtų durys abiejose galuose
https://www.supermam...;#entry72109650
AS pirkau is NT grupes,labai patenkinta,durys abiejuose galuose,o ir langus istato stoge,jei nori.
Wow kokios eiles! Grazu ziuret! Kaip jums sios saltosios naktys? Maniskiai po nakties tokie pastere
Nieko tos šaltos naktys nepadarė, tik man pačiai stresas: o jei šalna - jau tokių nei uždengt, nei kaip kitaip apsaugot, nebent laužus kaip vynuogynuose kūrent . Mano didžiausi pomidorikai užmegzti pas Kulkės dovanotus Berkeley Tie Dye, o aukščiausi iš Chaos gauti Lucid Gem (abu šiltnamy).
Papildyta:
Labai gražūs pomidoriukai
Daigai buvo normalus, netgi didoki.Dabar toks vaizdas kad tik lapai auga ir viskas ziedu nedaug, ant keliu krumu tik po pora mazu mazu pomidoriuku.Gal truksta ko nors
Kažką atsimenu pernai narpliojau, nes žiedus masiškai mėtė. Kai nemezga, tai lyg ir trūksta boro. Tai pernai purškinėjau aš tą borą. Ir vyšniom purškiau, nes žydi masiškai, o ketvirti metai tik po dvi vyšnias. Tai šiemet jau geriau. Nu ne kalnas dar tų vyšnių, bet jau tikrai ne 2. Gal tas boras ir padėjo. O gal šiltas labai pavasaris, kai žydėjo.
Bet gal ir kitos priežastys pas jumis būti.
Betalux.