Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų auginimas

Pirmas šiemet wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pagyvenus: 06 birželio 2018 - 16:50

Valio!!!!

Atsakyti

Na man iki senbuvių toli, bet vistiek noriu pasirodyti:

Lauko pomidorų eilės

attachicon.gifP1110093.JPG

Wow kokios eiles! Grazu ziuret! Kaip jums sios saltosios naktys? Maniskiai po nakties tokie pastere :D

Atsakyti

Pirmas šiemet wub.gif

Pavydu! Skanaus;)

Atsakyti
Truputį ne į temą, bet sm nerandu (arba nemoku ieškoti) temos apie šiltnamius.
Pribrendo reikalas didesniam šiltnamiui. Galvoju rudenį reiktų pirkti, nes tikiuosi kad bus akcijos smile.gif
Gal pasidalinsite patirtimi, kokios firmos turite , kur pigiausiai jų būna. Polikarbonatinis, ir kad būtų durys abiejose galuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Supronti @ 2018 06 07, 06:22)
Truputį ne į temą, bet sm nerandu (arba nemoku ieškoti) temos apie šiltnamius.
Pribrendo reikalas didesniam šiltnamiui. Galvoju rudenį reiktų pirkti, nes tikiuosi kad bus akcijos smile.gif
Gal pasidalinsite patirtimi, kokios firmos turite , kur pigiausiai jų būna. Polikarbonatinis, ir kad būtų durys abiejose galuose  4u.gif

https://www.supermam...;#entry72109650

AS pirkau is NT grupes,labai patenkinta,durys abiejuose galuose,o ir langus istato stoge,jei nori.
Atsakyti

Wow kokios eiles! Grazu ziuret! Kaip jums sios saltosios naktys? Maniskiai po nakties tokie pastere :D

Nieko tos šaltos naktys nepadarė, tik man pačiai stresas: o jei šalna  :huh2: - jau tokių nei uždengt, nei kaip kitaip apsaugot, nebent laužus kaip vynuogynuose kūrent  :rolleyes:​ . Mano didžiausi pomidorikai užmegzti pas Kulkės dovanotus Berkeley Tie Dye, o aukščiausi iš Chaos gauti Lucid Gem (abu šiltnamy).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Athenarin: 08 birželio 2018 - 16:06
QUOTE(Dumsė @ 2018 06 04, 21:55)
Kovo pradžios jau  ne su viena keke turi būti  smile.gif  Gal daigai  paskurdę buvo?
Papildyta:

Labai gražūs pomidoriukai  smile.gif

Daigai buvo normalus, netgi didoki.Dabar toks vaizdas kad tik lapai auga ir viskas blink.gif ziedu nedaug, ant keliu krumu tik po pora mazu mazu pomidoriuku.Gal truksta ko nors unsure.gif
Atsakyti

Gal auginat veisles, kur didžiuliai pomidorai, apie 1 kg|vnt., tada normalu, kad žiedų nedaug, bet užtat masė bus didelė ir daug darbo raišiojant ne tik pomidorus, bet ir kekes. Gal parašykit apie priežiūrą - bus aiškiau, kokios priežastys.

Atsakyti

Kažką atsimenu pernai narpliojau, nes žiedus masiškai mėtė. Kai nemezga, tai lyg ir trūksta boro. Tai pernai purškinėjau aš tą borą. Ir vyšniom purškiau, nes žydi masiškai, o ketvirti metai tik po dvi vyšnias. Tai šiemet jau geriau. Nu ne kalnas dar tų vyšnių, bet jau tikrai ne 2. Gal tas boras ir padėjo. O gal šiltas labai pavasaris, kai žydėjo.

Bet gal ir kitos priežastys pas jumis būti.

Atsakyti

Pagyvenus, o kokios veislės tas jūsų pirmasis pomidoras?

Atsakyti
QUOTE(linosa @ 2018 06 12, 12:54)
<p>Pagyvenus, o kokios veislės tas jūsų pirmasis pomidoras?</p>

Betalux.
Atsakyti