Idealūs orai pomidorų daigams augti, ar ne? Nėra ką lyginti su pernai pavasariu. (Aišku spjaunu tris kartus per kairį petį).
Sveikos! Tikėkimės, kad tikrai pavasaris bus šiltesnis, maniškiai irgi jau savaitę šiltnamy gyvena, šiandien net sugebėjau lapus nudeginti, viena dėžė mažesnių padegė taip jau neblogai, 7 ryto palikom tik priekines duris atidarytas, stoglangių dabar palikt atidarytų neina, vėjai, tai ir nukepė. Supykusi du įkišau jau žemėn, ryt kažin ar kitų ankstyvų nesukišiu
Sveiki, šiaip aktuali labai tema šiomis dienomis manau
Labai geros ir daug informacijos yra Myliusoda.lt puslapyje. Ten ir apie pomidoru veisles, šiltnamių paruošimą pomidorams, daigų auginimą ir priežiūrą.
Na patys įvertinkit Gal bus naudos ir kitiems
http://www.myliusoda...oves/pomidorai/
QUOTE(Dumsė @ 2018 04 08, 12:14)
Iš tikrųjų, visi pomidorų daigai dieną naktį jau šiltnamyje, o keli net pasodinti.
Čia tie pasodinti, kur sausį sėti? Jeigu geri orai ir toliau, tai jau gegužę valgysi
Bet ir mes labai nenusiminsime, kur vėliau sėjome. Galima tikėtis, kad birželio pabaigoje irgi valgysime, o tai visai neblogas rezultatas. Dabar tai visai gražūs daigai. Šiandien baigsiu persodinti visus į 3 l. vazonus.
Oooo, nemalonus siurprizas. +1 naktį. Reikės gal nepatingėti namo partempti...
Papildyta:
QUOTE(kenis @ 2018 04 09, 19:57)
Sveikos! Tikėkimės, kad tikrai pavasaris bus šiltesnis, maniškiai irgi jau savaitę šiltnamy gyvena, šiandien net sugebėjau lapus nudeginti
Pas mane stiklinėje verandoje irgi nudega. Šiltanmyje tai ne. Ten polikarbonatas saulę šiek tiek nublankina.
Ar Puzata Chata gera veislė? Galvoju, kiek čia daigų susodinti. Dabar turiu 3.
Ir gal kažkas auginote Percevidnij Polosatij? Irgi galvoju, kiek čia daigų turėti galiausiai. Dabar turiu 7 daigais per daug negu sodinsiu. Reikia kažkurių atsikratyti.
QUOTE(zydinti_gele @ 2018 04 10, 16:20)
QUOTE(Dumsė @ 2018 04 10, 19:58)
Puzata Chata ir aš turiu pirmus metus, labai išgirta veislė kaip derlinga
Puzata Chata auginu kiekvienais metais, mūsų šeimai labai patinka jie Dideli, skanūs, derlingi sūrmaišiniai vaisiai
Damos, buvau žiemą šiltnamyje užmiršus Seasolio butelį. Aišku, buvo sušalęs, dabar atšilo. Saugu ir dar vertinga naudoti ar mest lauk?
QUOTE(Gardi @ 2018 04 14, 13:29)
Damos, buvau žiemą šiltnamyje užmiršus Seasolio butelį. Aišku, buvo sušalęs, dabar atšilo. Saugu ir dar vertinga naudoti ar mest lauk?
Ar labai vertinga tai neaišku, bet tikrai nemesk lauk. Vistiek naudos bus.
Paskaičiau, žiūriu neblogas daiktas.
QUOTE(zydinti_gele @ 2018 04 10, 17:20)
Ir gal kažkas auginote Percevidnij Polosatij? Irgi galvoju, kiek čia daigų turėti galiausiai. Dabar turiu 7 daigais per daug negu sodinsiu. Reikia kažkurių atsikratyti.
Man ir vienas ir kitas geri.Neaukočiau nei vieno
Papildyta:
QUOTE(Gardi @ 2018 04 14, 14:29)
nuodu netapo,kažkiek gėrio,manau irgi liko.Maniškis irgi minuse stovėjo,bet, turbūt,dar ne tiek dideliame,kad nesušąlo