Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų auginimas

Uzsisakiau pomidoru jau bigsmile.gif kaip suprantu jas reikia padaigint ant slapio diskelio? 😄 as tiesiai i zeme kisdavau 😂
Atsakyti
QUOTE(Katiniena @ 2018 02 28, 23:59)
Uzsisakiau pomidoru jau bigsmile.gif kaip suprantu jas reikia padaigint ant slapio diskelio? 😄 as tiesiai i zeme kisdavau 😂

Pomidorų nereikia, paprastai paprikas ir čili daigina, nors antrus metus aš sėju ir tas tiesiai į žemę.
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2018 03 01, 08:45)
Pomidorų nereikia, paprastai paprikas ir čili daigina, nors antrus metus aš sėju ir tas tiesiai į žemę.

Supratau. Aš ir tas tiesiai į žemę varydavau biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena, per kiek laiko atsako is mydobro.Padariau uzsakyma pries 3 dienas jokio atsakymo i el.pasta
Atsakyti
Labas, parėjau. Neparinka man irgi FB grupės,, neįdomu nei skaityt, nei rašyt, išėjau iš beveik visų jau...
QUOTE(matuke @ 2018 01 30, 09:32)
Yr tai yr, ale forumas jau nebe tas, trūksta gyvybės ir šaršalo...

Visa SM nebe ta, bet panašu, kad senbuvės pareina smile.gif dar pabūkim biggrin.gif

Aš kaip niekad, pomidorų sąrašo dar neturiu, bandysiu gal ryt dėliotis. Blogiausia, kad šiltnamiui ragas, lūžo lankai, plyšo plėvelė. Laikas polikarbonatiniam, bet jau kainos kainos... kaži, neliksiu be pomidorų? biggrin.gif
Atsakyti

Laba diena, per kiek laiko atsako is mydobro.Padariau uzsakyma pries 3 dienas jokio atsakymo i el.pasta

Na nenorėkit taip greitai - jiems dabar irgi darbymetis. Parašys jei ne kad gavo užsakymą, tai kad išsiuntė sėklas  :rolleyes: . Manau, kad jie dirba gerai ir patikimai, ne taip, kaip Didžiojoj Britanijoj, perkant per e-Bay: užsakymas sausio 28 d., sėklų dar nėra  :hmm: , nors siunčiau priminimą vasario 22 d.

Labas, parėjau. Neparinka man irgi FB grupės,, neįdomu nei skaityt, nei rašyt, išėjau iš beveik visų jau... Visa SM nebe ta, bet panašu, kad senbuvės pareina smile.gifdar pabūkim biggrin.gif

Aš kaip niekad, pomidorų sąrašo dar neturiu, bandysiu gal ryt dėliotis. Blogiausia, kad šiltnamiui ragas, lūžo lankai, plyšo plėvelė. Laikas polikarbonatiniam, bet jau kainos kainos... kaži, neliksiu be pomidorų? biggrin.gif

Manau, kad visos turės tiek pomidorų, jog sušelps  :yahoo:​ 

Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2018 03 02, 22:30)
Labas, parėjau.
Blogiausia, kad šiltnamiui ragas, lūžo lankai, plyšo plėvelė. Laikas polikarbonatiniam, bet jau kainos kainos... kaži, neliksiu be pomidorų? biggrin.gif

Sveika, labai smagu, kad sugrįžai. Polikarbonatinis šiltnamis yra gėris, kaip nors reikia jį įsigyti smile.gif kiek kainuoja jis dabar?
Atsakyti
QUOTE(jaucio_sirdis @ 2018 03 02, 15:28)

patvirtinimas ateina iš karto, nes jis automatinis. Arba niekada neateina ir niekas nepasakys, kodėl nesuveikia. Mano pažįstamai taip buvo. Kadangi nebuvau tikra, kad apskritai iki galo ten jinai viską padarė, pasiūliau pasiskambint. Užsakymą rado. Būtų gavus, jei būtų ir neskambinus. Dabar viskas tikrai ne taip greitai vyksta - pora savaičių iš paskutinių pletkų veiksmas ten užtrunka nuo užsakymo iki gavimo. O su rašytine komunikacija prastai pas juos. Jeigu parašai ir klausimas jiems nepatogus arba nebūtinas - atsakymo jokio. O jeigu svarbus - paskambina. Taip kad jeigu labai rūpi ir labai svarbu sužinot kas kada - galiu tik tą patį pasakyt - arba pasiskambinkit paklaust ar tikrai gavo užsakymą, arba belieka ramiai laukti kol gausit. Dar kokias pora savaičių.
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2018 03 03, 15:21)
patvirtinimas ateina iš karto, nes jis automatinis. Arba niekada neateina ir niekas nepasakys, kodėl nesuveikia. Mano pažįstamai taip buvo. Kadangi nebuvau tikra, kad apskritai iki galo ten jinai viską padarė, pasiūliau pasiskambint. Užsakymą rado. Būtų gavus, jei būtų ir neskambinus. Dabar viskas tikrai ne taip greitai vyksta - pora savaičių iš paskutinių pletkų veiksmas ten užtrunka nuo užsakymo iki gavimo. O su rašytine komunikacija prastai pas juos. Jeigu parašai ir klausimas jiems nepatogus arba nebūtinas - atsakymo jokio. O jeigu svarbus - paskambina. Taip kad jeigu labai rūpi ir labai svarbu sužinot kas kada - galiu tik tą patį pasakyt - arba pasiskambinkit paklaust ar tikrai gavo užsakymą, arba belieka ramiai laukti kol gausit. Dar kokias pora savaičių.

Aisku, aciu.
Atsakyti

Šiltnamiai labai priklauso nuo kokybės, t.y. nuo to, kokie profiliai naudojami, kokios konstrukcijos. Lenkijoje būna pigiai, nuvažiuokit, pasidairykite, jeigu kaina aktualu. LT kokybiškiausius seniau darydavo Meistro kodas. Bet nepigiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydinti_gele: 03 kovo 2018 - 18:44
QUOTE(Dumsė @ 2018 03 03, 16:16)
Sveika, labai smagu, kad sugrįžai. Polikarbonatinis šiltnamis yra gėris,  kaip nors reikia jį įsigyti  smile.gif kiek kainuoja jis dabar?

Man kol kas labiausiai kol kas parinka Gaspadinė. Vedranos berods. Beveik 800 eur... unsure.gif
Atsakyti
Mes pernai pirkome is www.ntgrupe.lt
jie turi Fb puslapi NT Grupe Siltnamiai
tai gana pigiai mums gavosi ir esu labai partenkinta.Kadangi mes UK,tai jie net atvezima iki namu suorganizavo,labai komunikabilus,aiskina daug,atrodo Lietuvoj net pastato uz ta pacia kaina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 03 kovo 2018 - 23:29