Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų auginimas

QUOTE(Dumsė @ 2018 02 12, 22:50)
Taip, Carbon geri juodieji, bet Arbūzinis pas mane buvo derlingas ir gražus, kad išsigimėlis tai niekaip negalėčiau to  pasakyti smile.gif

Is visu ruckiu isimulėjus esu savo drambli, carbon, arbuzinius, sosulka, svart, purple wessels pride, juoda piramide. O isbandziau arti 100ruckiu. Dabar perejau ant murzinesniu. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2018 02 12, 23:03)
Is visu ruckiu isimulėjus esu savo drambli, carbon, arbuzinius, sosulka, svart, purple wessels pride, juoda piramide. O isbandziau arti 100ruckiu. Dabar perejau ant murzinesniu.  tongue.gif

Juoda piramidė ir dar dvi iš galo - negirdėtos veislės smile.gif O Mičiko dramblys- geras, auginau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dumsė: 12 vasario 2018 - 22:10
Man augo kažkas panašaus į vartotojo įkelta nuotrauka
vartotojo įkelta nuotrauka
Ir labai negausiai derėjo.
P.S. Foto ne mano (iš čia) , nelabai mėgstu tą sportą biggrin.gif
QUOTE(Dumsė @ 2018 02 12, 21:50)
Taip, Carbon geri juodieji, bet Arbūzinis pas mane buvo derlingas ir gražus, kad išsigimėlis tai niekaip negalėčiau to  pasakyti smile.gif

Atsakyti
sveikos, na va ne vien tik Zirse seniai bebuvus cia nosiuka ikiso bet ir as, paskaitau FB apie pomidorus, darza, soda, bet ir cia retkarciais nosiuka ikisu smile.gif beje kur Ex dingus, chm..
Pernai sejau pomidorus is Sekluvos parduotuves pirktus Kaune uzaugo viskas gerai buvo na sakykim eiline vasara. Symet pirkausi is ogorod.ua seklas, ar kuri auginote ir kaip pasiteisino, brukstelkit mergaites kui netingesit 4u.gif
Atsakyti
Sveikos ko nemačiau ;)
Panos, ka galit pasakyt apir hibrida Carmello? kas auginot, ar nenuvyle? galvoju kiek daigu uzsiaiginti kad nepavestu rolleyes.gif

QUOTE(saridon'e @ 2018 02 10, 20:11)
Amethyst jewel vieni mėgiamiausių, auginsiu ir trečius metus  wub.gif Korean long bei Wolford wonder irgi priekaištų neturiu  ax.gif

Nu liux, ačiū visoms pakomentavusioms, bandysiu šiemet tongue.gif
QUOTE(daimura @ 2018 02 12, 11:38)
Bandysiu šiais metais Carbon, seniausiai sėklos laukia. Koks maždaug krūmo aukštis?

Pas mane užaugo apie 1,80, bet manau nuo 1,50 gali drasiai nukirpt viršune jei nores but aukštesnis, nes kekes ir vaisiai smulkejo, derėjo neypatingai, daugiau neauginsiu ... turbut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(L.K. @ 2018 02 13, 12:55)
Man augo kažkas panašaus į
Ir labai negausiai derėjo.

Buvo ir pas mane tokių smile.gif Kaži, kaip pas Mičiko jie užauga?
Papildyta:
QUOTE(matuke @ 2018 02 13, 23:40)
Sveikos ko nemačiau ;)
Panos, ka galit pasakyt apir hibrida Carmello? kas auginot, ar nenuvyle? g

Auginau Carmello, na, kaip ir hibridas, derlingas, nelabai ankstyvas, bet rodos dėmėtligei neatsparus. Toro man geresnis. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dumsė: 14 vasario 2018 - 07:12
Labas rytas,
man iš augintų juodukų skaniausi gal Purple russian plum, tik jie žiauriai trūkinėja. Sekantys Carbon ir Arbūziniai.

Mergaitės, prabalsuokim ir paplatinkim, Gal kas facebuku naudojatės
https://www.treeofth...-2018/Home.aspx
Atsakyti
Labas rytas,kaip Sen Sei pomidorai atrodo?Ar verti demesio?Googlej nerandu nieko
Atsakyti
Сенсей
QUOTE(Pina111 @ 2018 02 15, 10:09)
Labas rytas,kaip Sen Sei pomidorai atrodo?Ar verti demesio?Googlej nerandu nieko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L.K.: 15 vasario 2018 - 19:21
Labas visoms,
Sėsiu , kaip visada įvairių spalvų pomidorų ir jų tarpe bus būtinai širdžių. Bet ar yra žalių širdžių ? smile.gif
Atsakyti
Yra, Reinhards green heart. Sita bandysiu auginti.
Atsakyti
QUOTE(almutea @ 2018 02 15, 23:09)
Yra, Reinhards green heart. Sita bandysiu auginti.

Internete ir aš pamačiau šitas žaliąsias širdis- Reinhar's green heart. Norėtųsi pabandyti. Gal galima bus prašyti sėklų sezono pabaigoje? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dumsė: 16 vasario 2018 - 06:41