Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų auginimas

QUOTE(matuke @ 2018 02 08, 08:36)
kokio aukščio pas tave užaugo zebrai? wub.gif

Užpraeitais metais auginau, tai įspūdžiai šiek tiek priblėsę, maždaug apie 150- 180 cm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dumsė: 08 vasario 2018 - 19:32
QUOTE(saintlina @ 2018 02 02, 09:03)
jie tokie panašūs, kad užtektų vienų iš jų smile.gif aš rinkčiausi Corazon, man jie skanesni.

Labas visoms smile.gif

Saintlina, ar jau pasejot pomidoriuka nors viena?

P.s. Tikiuosi pamenat mane ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2018 02 08, 22:10)
Saintlina, ar jau pasejot pomidoriuka nors viena?

P.s. Tikiuosi pamenat mane ax.gif

žinoma, prisimenu smile.gif

tris Polkutes sudygusias turiu. Bet pas mane iš taip anksti sėtų nieko labai gero nebūna, vasario gale sėti tikrai šitas pralenks smile.gif Čia šiaip, pasižaidimui iš neturėjimo ką veikt.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 02 08, 22:24)
žinoma, prisimenu smile.gif

tris Polkutes sudygusias turiu. Bet pas mane iš taip anksti sėtų nieko labai gero nebūna, vasario gale sėti tikrai šitas pralenks smile.gif Čia šiaip, pasižaidimui iš neturėjimo ką veikt.

o as galvoju, akda cia reiktu jau pradeti seti.
pernai sejau kovo pradioje, tai pomidorus valgem tik liepos pabaigoje verysad.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2018 02 09, 13:19)
o as galvoju, akda cia reiktu jau pradeti seti.
pernai sejau kovo pradioje, tai pomidorus valgem tik liepos pabaigoje verysad.gif blink.gif

vasario pabaigoje galima truputį pasisėti. Bet pagrindinė sėja vėliau turėtų būti. Gi jei pavasaris vėluoja, vargas ir daigams, ir augintojams su tom plantacijom ant palangių.
Pernai pavasaris ir vasaros pradžia šalti buvo, tai ir vėlavo derlius.
Atsakyti

pagaliau temute atsigavo :) valioooooooooo :)

Atsakyti
As visada seju apie kovo 15, bet priklausomai nuo gamtos salygu pomidorų pradzia buna 2 men skirtumu
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2018 02 07, 22:33)

Nusipirkau šiemet kruva nauju, gal kazka bandet: Big Rainbow, Amethyst jewel, Bkack pear, Hipier zebra, Altaiski miod, Volford wonder, Korean long, Shirleys heard, Shakherezada  ax.gif

Amethyst jewel vieni mėgiamiausių, auginsiu ir trečius metus wub.gif Korean long bei Wolford wonder irgi priekaištų neturiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2018 02 10, 18:22)
As visada seju apie kovo 15, bet priklausomai nuo gamtos salygu pomidorų pradzia buna 2 men skirtumu

2men tai labai daug biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif
parekomenduokite koki juoduka,kad butu derlingas,neskystas,be rugsteles.
Atsakyti
QUOTE(Pina111 @ 2018 02 11, 23:02)
Sveikos, 4u.gif
parekomenduokite koki juoduka,kad butu derlingas,neskystas,be rugsteles.

Oi, kiek daug gerų juodų yra: Vorlon, Varsovia, Čiornyj Princ, Black from Tula, Arbuznyj, Čiornyj Kubinskij ( ilgas) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dumsė: 11 vasario 2018 - 22:18
Tarp minimų Arbūzinis neitin derlingas ir itin negražus, beveik išsigimėlis. Skonio, tiesa, gero.
Yra tokie Carbon, gana neblogi.
QUOTE(Dumsė @ 2018 02 11, 22:18)
Oi, kiek daug  gerų juodų yra:  Vorlon, Varsovia, Čiornyj Princ, Black from Tula, Arbuznyj, Čiornyj Kubinskij ( ilgas) 4u.gif

Atsakyti