Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų auginimas

QUOTE(Kulkė @ 2018 02 02, 22:50)
Vienais metais auginau, tokia striošnybė užderėjo, kad nei žiūrėt, nei valgyt nesinorėjo. Išvis su žaliais pomidorais man ne kažką.  smile.gif

Man tai jie labai, šiais metais apie 10 bus. Praeitais metais Kivi super derlingas ir skanus buvo ir Izumrudnoje Jabloko labai geras.
Atsakyti
Man irgi dar rankos neprieina net prie saraso. Nors siemet didinsiu dwarf serijos pomidorus. Bet laabai daug nusimato naujoviu. Nezinau kada as jau auginsiu saujom setas tas pacias. 😅
Papildyta:
Nieko skaniau zaliu desertams nera. wub.gif Man taiė patinka dr.green ar green tiger, kad ne saldainiu nereik. O is didesniu kiwi, moldaviska kriause ir meksikietis zalias wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2018 02 02, 22:11)
Nieko skaniau zaliu desertams nera.  wub.gif  Man taiė patinka dr.green ar green tiger, kad ne saldainiu nereik. O is didesniu kiwi, moldaviska kriause ir meksikietis zalias  wub.gif

Man už 'saldaines' suveina geltoni čeriukai, užkrito pavadinimas doh.gif Einu pagūglint biggrin.gif Išgūglinau- Sungold'ai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 02 vasario 2018 - 22:45
QUOTE(Kulkė @ 2018 02 02, 23:40)
Man už 'saldaines' suveina geltoni čeriukai, užkrito pavadinimas  doh.gif Einu pagūglint  biggrin.gif Išgūglinau- Sungold'ai  bigsmile.gif

O taip, sungoldai tai virsunė. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dumsė @ 2018 02 02, 22:08)
Man tai jie labai,  šiais metais apie 10 bus. Praeitais metais Kivi  super derlingas ir skanus buvo ir Izumrudnoje Jabloko labai geras.

Kiwi pas mane užsibukines vieta ilgam, bet 2017 turejau du krumus ir abu buvo labai silpni ir neproduktyvus, susigadinau veisle, savom seklom nebepasitikiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2018 02 02, 23:20)
Kiwi pas mane užsibukines vieta ilgam, bet 2017 turejau du krumus ir abu buvo labai silpni ir neproduktyvus, susigadinau veisle, savom seklom nebepasitikiu  unsure.gif

Nežinau ,ar tai tiesa ,bet rusiškuose forumuose rašo,kad ,jeigu pats ''gaminiesi'' sėklas pomidoru ar agurku ,sviežiu geriau nesėti ,gal dėl to gaunasi silpni augalai ? unsure.gif
Atsakyti

Iki šiol žalių pomidorų neauginau, nes galvojau, kad jie turi tokį neprinokusių atskonį, bet kad jau čia taip išgyrėt, bandysiu šiemet Izumrudnoje jabloko, o vat Kiwių neturiu  :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(DIA-40 @ 2018 02 03, 07:42)
Nežinau ,ar tai tiesa ,bet rusiškuose forumuose rašo,kad ,jeigu pats ''gaminiesi'' sėklas pomidoru ar agurku ,sviežiu geriau nesėti ,gal dėl to gaunasi silpni augalai ? unsure.gif

Pirmakart girdžiu, bet pabandysiu tada is tu paciu seklu ir šiemet augint hmm.gif
Athenarin, Izumrudnoje jaloko puikiai tiks pasibandyt žaliuka, jie vieni iš skanesniu aukštaugių ;)
Atsakyti
QUOTE(xaos @ 2018 02 02, 21:58)
Turiu pasidalijimui: Great white, Gruša (raudona), Iziuminka, Kardinal Mazarini, Korol ranich, Kosmonavt volkov,  Malachitovaja škatulka, Mikado červony, Purple russian plum, Russian rose, Utionok,, Zdorovek, Tomsk F.
Gal kuri turite atliekamų sėklyčių pabandymui: Airiškas likeris, Miečta Alisy, Medvežja lapa, Ivan Kupola, 100 pudov, Pudavik, Puzata chata, Dietskij sladkij, Žigolo, Rozovaja miečta, Zagatka prirody, Zorza, Gusinoje jaico, Čaplinas, Gonziko dryžius, Zolotaja rybka, Šokoladka žalia  ax.gif
Man pasiteisinę agurkai šiltnamyje Mirabelle F  wub.gif

Laba,jei domina,galiu pasidalinti seklytem...Airiska likeri,Medvezja lapa,Ivan Kupala,100 pudov...
Atsakyti
QUOTE(Dumsė @ 2018 02 02, 21:37)

ką galite pasakyti apie šiuos žaliuosius -  Sibirskij  Malachit ?

Prieš porą metų auginau. Pomidoras gražus, bet nei skonio, nei derlingumo. Sultingas, netgi, sakyčiau, vandeningas, su lengva rūgštele, Pomidorai nedideli. Derlingumas mažesnis už vidutinį. Net sėklų nerinkau. Bet skoniui draugų nėra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2018 02 03, 23:37)
Prieš porą metų auginau. Pomidoras gražus, bet nei skonio, nei derlingumo. Sultingas, netgi, sakyčiau, vandeningas, su lengva rūgštele, Pomidorai nedideli. Derlingumas mažesnis už vidutinį. Net sėklų nerinkau. Bet skoniui draugų nėra mirksiukas.gif

Tai ačiū, jo vietoje matyt bus kitas, nes vietos, kaip visda trūksta, nederlingiems ir abejotiniems skirti brangios vietos nesinori smile.gif
Atsakyti
Tai tylit, saulutej šildotes ania smile.gif Aplankiau šiandien šiltnami, prikasiau sniego kiek gavosi, nes rudeni sandeliuku paverciau rolleyes.gif
Ar kas nors be manes darot pagrindine seja vasario men biggrin.gif
p.s. ar laiškus visos pasigavot ?
Atsakyti