Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų auginimas

QUOTE(saintlina @ 2018 02 02, 09:03)
jie tokie panašūs, kad užtektų vienų iš jų smile.gif aš rinkčiausi Corazon, man jie skanesni.

Labas visoms smile.gif

Sveika ;) nu tai jo, man kuriu nors ir reikėjo ir ačiū, jau turiu, kam ką žadėjau šian ištrūksiu iš namų, išsiusiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2018 01 31, 21:06)
Aš dar viską matau senojoj versijoj. Kažkada bandė atsidaryti naujoji, bet kažkur radau parašyta ''senoji versija'',  paspaudžiau ir viskas pasiliko kaip buvę. Naujoji  tai -  ui ne ne  schmoll.gif
Labai džiaugiuosi, kad atgijo SM temutė, nes facebooke ir man ne tas.

Kaip džiaugiuosi, kad atsirado be manęs, kam nepatinka facebookas. Man ten nebent patinka pažiūrėt, ką veikia pažįstami. Bet apie save ten rašyt, tai man tas pats kaip viešai nusirenginėt.

Jau matau pas kai ką sėja prasidėjo. Aš tai dar neee... Nesėsiu nieko. Sėsiu kaip visada kažkur apie vasario 26. Paprikas gal reikėtų nebent anksčiau, nes labai sunkiai jos ten augo pernai.

Atsakyti
perna prie pomdoru buvau apgyvendinusi agurku veisle Chinese Slangen veisle bet sakyciau siaip sau buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2018 02 02, 14:30)
Kaip džiaugiuosi, kad atsirado be manęs, kam nepatinka facebookas. 

nemažai yra tokių, kam nepatinka. Aš irgi iš tų, kurie ten net kojos nekelia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 02 vasario 2018 - 16:31
Mergytes viskas išsiusta 4u.gif
Pasidalinkit patirtim, kokias produktyvias žemas veisles sodinat "po kojom"
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2018 02 02, 19:26)

jeigu iš patirties - nebesodinu jokių. Visos tos žemos vistiek užauga tiek, kad nepatogu prieit paskui nei prie tų, nei prie tų. Nutariau, kad per akis man ir aukštaūgių.
Atsakyti

Sveikos, aš maniau, kad reik pratintis prie naujos SM versijos, nes seną žadėjo išvis naikinti, bet kol kas nepanaikinta, gal sugrįžt?  :hmm: 

Aš prisijungiau FB, kažko ten paklausiau, tai iš manęs pasityčiojo ne vienas "dėdė", pasijutau visiška nenuovoka... :unsure: tai nžn daugiau ar ten bendrausiu, gal tik skaitysiu aktualius klausimus, nes ten greit visokių patarimų, o čia tenka palaukti.

Aš sodinau šiuos agurkus http://www.balticsee...i-15-seklu.htmlJie man taip bujojo, nors šiltnamis nuolat atidarytas buvo ir skanūs  :yahoo:​ 

Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2018 02 02, 19:26)
Mergytes viskas išsiusta  4u.gif

Nesodinu jokių. Bet jei sodinčiau tai gal kokią Floridą vazoninę smile.gif Bet šiaip geriausiai man tarp pomidorų auga bazilikai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(drugelis. @ 2018 02 02, 20:32)
Aš sodinau šiuos agurkus <a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.balticseeds.lt/agurku-seklos/37-asker-h-savidulkiai-ilgavaisiai-agurkai-15-seklu.html'>http://www.balticseeds.lt/agurku-seklos/37-asker-h-savidulkiai-ilgavaisiai-agurkai-15-seklu.html</a>Jie man taip bujojo, nors šiltnamis nuolat atidarytas buvo ir skanūs  yahoo.gif​ 

O, šitie geruliai užauga, tokios palankios formos, tinkami ne tik šaltibarščiams lotuliukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 02 vasario 2018 - 20:49
Labas, visoms
Aš irgi su FB nedraugauju, man čia patinka. Susidariau sėjamų pomidorų sąrašą,
ką galite pasakyti apie šiuos žaliuosius - Green Sausage, Sibirskij Malachit ?
Apie Malachitovaja Škatulka lygtais buvo geri atsiliepimai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dumsė: 02 vasario 2018 - 21:45
QUOTE(Dumsė @ 2018 02 02, 21:37)
Apie Malachitovaja Škatulka  lygtais buvo geri atsiliepimai  smile.gif

Vienais metais auginau, tokia striošnybė užderėjo, kad nei žiūrėt, nei valgyt nesinorėjo. Išvis su žaliais pomidorais man ne kažką. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 02 02, 21:50)
Išvis su žaliais pomidorais man ne kažką.  smile.gif

ne kažką - tai striošni užauga ar namie nevertinami?
Pas mus tai žalio užtenko vieno daigo per akis. Kažkodėl. Nes skonio tai jie gero.
Atsakyti
Turiu pasidalijimui: Great white, Gruša (raudona), Iziuminka, Kardinal Mazarini, Korol ranich, Kosmonavt volkov, Malachitovaja škatulka, Mikado červony, Purple russian plum, Russian rose, Utionok,, Zdorovek, Tomsk F.
Gal kuri turite atliekamų sėklyčių pabandymui: Airiškas likeris, Miečta Alisy, Medvežja lapa, Ivan Kupola, 100 pudov, Pudavik, Puzata chata, Dietskij sladkij, Žigolo, Rozovaja miečta, Zagatka prirody, Zorza, Gusinoje jaico, Čaplinas, Gonziko dryžius, Zolotaja rybka, Šokoladka žalia ax.gif
Man pasiteisinę agurkai šiltnamyje Mirabelle F wub.gif
Atsakyti