Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų auginimas

Aš vis dar senojoj forumo versijoj, tai pasikeitimų nematau. Kaip buvo, taip ir liko smile.gif

Į 1kv.m sodinami 3 daigai jei gerai atsimenu. Tai labai puikiai galima pasiskaičiuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2018 01 31, 12:23)
<p>Sveikos, man atrodo, nauja SM versija prisidėjo prie savęs sužlugdymo...  hmm.gif  Forumas toks tapo beveidis, temos visuomet atrodo merdinčios...</p><p></p><p>Na, bet tema ne apie tai. Patarkit, kiek daigų sodinti į 12kv.m. šiltnamį, vietos noriu palikti 4 agurkų daigams, žinau, kad negerai kartu, bet labai norisi ilgų agurkų...</p>

Aš dar viską matau senojoj versijoj. Kažkada bandė atsidaryti naujoji, bet kažkur radau parašyta ''senoji versija'', paspaudžiau ir viskas pasiliko kaip buvę. Naujoji tai - ui ne ne schmoll.gif
Labai džiaugiuosi, kad atgijo SM temutė, nes facebooke ir man ne tas. SM daug įvairiausių emocijų gali perteikti vien veidukais tongue.gif Prisimenu kaip ir krizendavau , ir balsu užsikvatodavau čia beskaitinėdama biggrin.gif Labai pasiilgstu tokių pokalbių. O informacijos kiek sukaupta per visas temas, oho gossip.gif Facebookui dar iki to toli irnesakyk.gif
Mano šiltnamukas 12 kv.m . Susodinu 27 daigus pomidorų ir 2 agurkų. Takelis vienas, vidury.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltagėlė: 31 sausio 2018 - 21:09
QUOTE(Athenarin @ 2018 01 30, 16:03)
<p>Kulke, gal turit atliekamų <span>Medovij Spas sėklų? Galėsiu pasiūlyti, kai gausiu Speckled Roman, purple Cherokee, Japanese trifele red ar Bulk purple tomato.</span></p>

Turiu Spaso, idesiu tau kartu su kitom jei dar Kulke i pasta nenukūrė ;) Man gripas kaulus laužo unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(nijole0619 @ 2018 01 31, 17:06)
Sm išvaizda ir permainos užmuša galutinai, nesiorientuoju kur ir kas.
Pirmi ankstukai (Curley Kaley, Pinokis, Little Lissie, Utionok ir kt.  ) neužilgoo keliaus brinkintis. O ką jūs planuojat? Dalinkitės sėjos planais. Matau,  geriausių aptarimo nebuvo, tai ir aš nesiplėsiu. </p>

Nugi varot i nustatymus, man telefone dešiniam kampe brūkšniai kažkokie, ir ten pasirenku Sena versija.
Aš kolkas tik čiliukus pašovusi, Red Chery sudygo 100proc, Habanerai išbrinke bet kažko dar laukia. Ryt dėsiu brinkintis Betaluxus, Polkas ir Tumbling Toma
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2018 01 31, 21:06)
Mano šiltnamukas 12 kv.m . Susodinu 27 daigus pomidorų ir 2 agurkų. Takelis vienas, vidury.

Aš tiek auginuosi savo kukliam 8kv šiltnamiuke ax.gif
Atsakyti
sveikos,esu tyli skaitytoja,semiuosi ziniomis,prie pomidoru prisiliesiu tik antra syk biggrin.gif
QUOTE(DIA-40 @ 2018 01 31, 14:04)
Sveiki,gal kas turite parduoti kelias sėklytes pomidoru ''MEDOVAJA KAPLIA'' ? geltonos smulkios kriaušytes ,labai saldžios.

galiu pasidalint(Kaunas)
Atsakyti
Ačiu ,jau nusipirkau iš Nijolės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2018 01 31, 13:23)
<p>Sveikos, man atrodo, nauja SM versija prisidėjo prie savęs sužlugdymo...  hmm.gif  Forumas toks tapo beveidis, temos visuomet atrodo merdinčios...</p><p></p><p>Na, bet tema ne apie tai. Patarkit, kiek daigų sodinti į 12kv.m. šiltnamį, vietos noriu palikti 4 agurkų daigams, žinau, kad negerai kartu, bet labai norisi ilgų agurkų...</p>

Aš sėdžiu senoje versijoje ir vargo nematau biggrin.gif

Savo 12 kv. šiltnamyje auginu 2 agurkų ir 25 pomidorų daigus. Takeliai 2. Pirmais metais buvau sukišusi daugiau, bet nepatiko toks miškas. Agurkai auga ten, kur mažiau skresvėjo, tai visai nesiskundžia, rudeniop antrą kvėpavimą pagauna, kai darže jau būna viskas nurauta.
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2018 02 01, 10:24)
Savo 12 kv. šiltnamyje auginu 2 agurkų ir 25 pomidorų daigus. Takeliai 2. Pirmais metais buvau sukišusi daugiau, bet nepatiko toks miškas. Agurkai auga ten, kur mažiau skresvėjo, tai visai nesiskundžia, rudeniop antrą kvėpavimą pagauna, kai darže jau būna viskas nurauta.

Jo, kartais buna per tanku, bet mažiau daigu musu nepatenkina poreikiu, nelieka praktiskai jokiam perdirbimui. O ant agurku neruriu rankos unsure.gif Kokias veisles sodini i šiltnami?
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2018 02 01, 12:54)
Jo, kartais buna per tanku, bet mažiau daigu musu nepatenkina poreikiu, nelieka praktiskai jokiam perdirbimui. O ant agurku neruriu rankos  unsure.gif  Kokias veisles sodini i šiltnami?

Agurkų? Merengue, bandžiau dar keletą, bet šita labiausiai patiko kažkodėl
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2018 02 01, 12:23)
Agurkų? Merengue, bandžiau dar keletą, bet šita labiausiai patiko kažkodėl

100% drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nu super ačiū už vieninga nuomone ir patarima. O tai prisipirkusi aš visokiu hibridu ir vistiek nk gero... užmerkiau Tumbling Tomus bigsmile.gif
Toliau darau revizija su sėklom. Dabar vyšniukai- galiu pasidalinti Black Opal, Pink Bumble Bee ir Samocvet Izumrudny F seklom, mainais i kokius nors skanius gausiai derančius vyšniukus ( Black Cherius turiu). Is hibridu domintu Mandat pora seklu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2018 01 29, 14:51)
Norėčiau susižvejot po kelias seklas Corazonu ir Aurea

jie tokie panašūs, kad užtektų vienų iš jų smile.gif aš rinkčiausi Corazon, man jie skanesni.

Labas visoms smile.gif
Atsakyti