dėl Bluch pomidorų Nijolė neatsiliepia, tai parsisiunčiau iš Aliexpress My Webpage
Kažkaip nepatikimai man ta svetainė atrodo, bet labai pigu ir atsiuntimas nemokamas, tai pažiūrėsim kas užaugs
Gal kas siuntėtės iš ten? Kažkaip keista, kad daug sėklų už 1 eur., bet kad niekur kitur neradau...
[/quote]
Pirkau iš ten Bluch ,iš visu pasėtu sėklu po mėnesio išdygo vienas ,užaugo paprasti avietiniai pomidorai ,neskanus
[/quote]
https://www.ebay.co....5.c100011.m1850 ce geri
ačiū, išsamiai, viskas aišku. Na, gal pabandysiu keletą daigų, jei iš viso pasiseks į šiltnamį šiais metais įeiti - tokio šlapio daržo nepamenu
Reikia dar apsispręsti ką iš didžiųjų auginti, košėms visokioms tokie patys pačiausi.
Tikrai žinau, kad vietos bus Izumrudnaja gruša, labai patiko man jie, be to, labai tinka mažosioms - jokio paraudimo aplink burnytes, kai juos valgo.
Reikia dar apsispręsti ką iš didžiųjų auginti, košėms visokioms tokie patys pačiausi.
Tikrai žinau, kad vietos bus Izumrudnaja gruša, labai patiko man jie, be to, labai tinka mažosioms - jokio paraudimo aplink burnytes, kai juos valgo.
Čia Lietuva - čia lietus lyja
Iš didesnių tai pas mane bus tikrai Medovij Spas, dar būna didesnius užaugina Lemon Boy, bet košių nevirsiu, tai valgymui pakaks. Pernai dramblinius užaugino iš sodui.lt šitas DRirdaugskaičiųkažkoks MB favoritai visokie cherry tipo, tai jam kokias dvi blusas pasėsiu.
Ania? Lyg turiu tokią, reiks ir man mažiukui pasėt grūšukę
Radau tiksliau
DR7024TS Hibridas.
Atsparumas ligoms: HR ToMV:0 2/Va/Vd/Fol:0 /For/Ff:1-5/ToTV
Vaisius labai didelis, forma širdiška, iki brandos žaliai dryžuotas, sunokęs raudonas. Vaisių kiekis kekėje 6 ir daugiau. Panašūs į 'Jaučio širdį'
Man rodos turiu Einu pasitikslinti. Mainais tikrai nieko nereik
Sveiki,
gal kas turite po kelias seklytes German orange strawberry ir super sweet winter?
Aciu!
Sveikos, man atrodo, nauja SM versija prisidėjo prie savęs sužlugdymo... Forumas toks tapo beveidis, temos visuomet atrodo merdinčios...
Na, bet tema ne apie tai. Patarkit, kiek daigų sodinti į 12kv.m. šiltnamį, vietos noriu palikti 4 agurkų daigams, žinau, kad negerai kartu, bet labai norisi ilgų agurkų...
Sveikos visos, pradingėlės. Džiugu jus visas matyti, ypač senosios gvardijos atstoves! Nostalgija apie tuos laikus, kai čia mielai piurpdavom vis aplanko. Jei kam ko reikia, rašykite į el. Paštą nijole.pa.al@gmail.com nes Sm išvaizda ir permainos užmuša galutinai, nesiorientuoju kur ir kas. Vos šią temą atradau. Pagrindinė buveinė Fb Pomidorai, kviečiu. (Nilka pa) Pirmi ankstukai (Curley Kaley, Pinokis, Little Lissie, Utionok ir kt. ) neužilgoo keliaus brinkintis. O ką jūs planuojat? Dalinkitės sėjos planais. Matau, geriausių aptarimo nebuvo, tai ir aš nesiplėsiu.
Sveika, Nijole - didžioji ypatingų sėklų tiekėja. Aš čia nelabai seniai, tai pripratau prie šio formato, o kad dauguma patyrusių augintojų prisipliurpusios išlėkė į feisbuką - gaila, nes dabar sunkiau sulaukti atsakymo į pradinukų klausimus. Iš senbuvių dėkui Gvadalupei ir Kulkei už geranorišką pagalbą praplečiant sėklyčių fondą. Dabartinėmis kainomis sunku susipirkti visas norimas veisles, o ir pabandymui užtektų 3-5 sėklų, juk visų skoniai tokie skirtingi, didžioji dalis pokelio turinio gali likti nepanaudota. Siūlyčiau dažniau skelbti, kas kokių turi atliekamų sėklų, nes kažkaip nedrąsu prašyti, o kai būtų paskelbta - lengviau susisiekti per A/Ž. Kai gausiu dvi sėklų siuntas - būtinai paskelbsiu, kokių turiu atliekamų.