Mičiko, nors retkarčiais čia apsilankykit. Man labai patiko Jūsų pomidorų aprašymai, o gal ir sėklų kokių įdomesnių veislių turėtumėt, nes tikrai ne visas įmanoma sužiūrėti iš parduotuvių, net ir elektroninių. Sakot, kad turit dar išlaikius pomidorų. Va aš tokių sėklų norėčiau įsigyti, nes tik kai kur rusiškuose aprašymuose būna pažymėta, kad laikosi 2 mėn., tai kaip ir trumpai, net jei skinsi rugsėjo pabaigoj, spalio pradžioj šiltnamy. Gal galėsit parašyt į AŽ, labai prašau.
Sveikutes
Persižiurejau savo seklu skrynias, nusprendžiau tvarką pasidaryt Norėčiau susižvejot po kelias seklas Corazonu ir Aurea ar Rawaku , mainais i Hibridus: Torero, Delfine, Brooklyn, Carmello, Corleone, Orkado, Logystica, Taifun, Gualdino
Persižiurejau savo seklu skrynias, nusprendžiau tvarką pasidaryt Norėčiau susižvejot po kelias seklas Corazonu ir Aurea ar Rawaku , mainais i Hibridus: Torero, Delfine, Brooklyn, Carmello, Corleone, Orkado, Logystica, Taifun, Gualdino
Aš SM patriotė, o ir silpnų nervų, tai į FB neperėjau ir neketinu.
Mičiko, šauniai darbuojiesi, net spauda rašo Sveikinu
Yr čia mūsų dar kelios likusios pasirodo
Mičiko, šauniai darbuojiesi, net spauda rašo Sveikinu
QUOTE(Kulkė @ 2018 01 29, 22:37)
Yr tai yr, ale forumas jau nebe tas, trūksta gyvybės ir šaršalo...
QUOTE(matuke @ 2018 01 29, 14:51)
Sveikutes
Corazonų turiu ,bet reikia pažiūrėt namie po kiek dabar tų sėklų būna ,nes šiemet pirkausi nemažai hibridinių,bet mano iš Sėkluvos.
QUOTE(matuke @ 2018 01 30, 09:32)
Yr tai yr, ale forumas jau nebe tas, trūksta gyvybės ir šaršalo...
pačios tą šaršalą ir gyvybę palaikėm gi kai pameni - žiauriai smagu buvo, o ir naujų veislių, gerų patarimų tik čia ir prisigaudžiau... ech, geri laikai buvo
QUOTE(daimura @ 2018 01 30, 08:43)
pačios tą šaršalą ir gyvybę palaikėm gi kai pameni - žiauriai smagu buvo, o ir naujų veislių, gerų patarimų tik čia ir prisigaudžiau... ech, geri laikai buvo
Taigis Šiaip tai gerai, kad priminei apie Polką, bet niekad ji pas mane nebūna pati ankstyviausia, kad ir kada besėčiau Paskutiniais metais Toro buvo pirmūnas visame kame
Va, gi, kam patinka Corazon, pabandykit ir Gourmandia
QUOTE(Kulkė @ 2018 01 30, 10:45)
QUOTE(Ex @ 2018 01 30, 10:11)
O, žinojau, kad rasi kelią ir čia Gudri aš beždžionėlė, ania?
QUOTE(Kulkė @ 2018 01 30, 11:16)
O, žinojau, kad rasi kelią ir čia Gudri aš beždžionėlė, ania?
Aham, žinai ką paminkyt, kad užkabint
Nešk čia rodyt savo palangines blusas
QUOTE(Ex @ 2018 01 30, 11:33)
dar nėra ką nešt, neprasikalė nesu tikra, ar kas gausis iš tų Polkų iš viso, bais nedaigios sėklos kažkodėl. O tu jau gal su žiedais turi?
Kulke, gal turi Mičiko tų lemūrų kokią fotkę? arba parašyk normaliai kas ten per pomidorai, iš Mičiko supratau, kad paveldas ir geri, o aš noriu žinoti daugiau