Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų auginimas

Mičiko, nors retkarčiais čia apsilankykit. Man labai patiko Jūsų pomidorų aprašymai, o gal ir sėklų kokių įdomesnių veislių turėtumėt, nes tikrai ne visas įmanoma sužiūrėti iš parduotuvių, net ir elektroninių. Sakot, kad turit dar išlaikius pomidorų. Va aš tokių sėklų norėčiau įsigyti, nes tik kai kur rusiškuose aprašymuose būna pažymėta, kad laikosi 2 mėn., tai kaip ir trumpai, net jei skinsi rugsėjo pabaigoj, spalio pradžioj šiltnamy. Gal galėsit parašyt į AŽ, labai prašau.

Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Persižiurejau savo seklu skrynias, nusprendžiau tvarką pasidaryt biggrin.gif Norėčiau susižvejot po kelias seklas Corazonu ir Aurea ar Rawaku , mainais i Hibridus: Torero, Delfine, Brooklyn, Carmello, Corleone, Orkado, Logystica, Taifun, Gualdino 4u.gif
Atsakyti
Sveikos ar matet
https://bustas.lryta...sezona-4301926/

saunuole 4u.gif
Atsakyti
Aš SM patriotė, o ir silpnų nervų, tai į FB neperėjau ir neketinu. biggrin.gif
Mičiko, šauniai darbuojiesi, net spauda rašo bigsmile.gif Sveikinu smile.gif
Yr čia mūsų dar kelios likusios pasirodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 01 29, 22:37)
Yr čia mūsų dar kelios likusios pasirodo  smile.gif

Yr tai yr, ale forumas jau nebe tas, trūksta gyvybės ir šaršalo...
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2018 01 29, 14:51)
Sveikutes  4u.gif
Persižiurejau savo seklu skrynias, nusprendžiau tvarką pasidaryt  biggrin.gif  Norėčiau susižvejot po kelias seklas Corazonu ir Aurea ar Rawaku , mainais i Hibridus: Torero, Delfine, Brooklyn, Carmello, Corleone, Orkado, Logystica, Taifun, Gualdino  4u.gif

Corazonų turiu ,bet reikia pažiūrėt namie po kiek dabar tų sėklų būna ,nes šiemet pirkausi nemažai hibridinių,bet mano iš Sėkluvos.
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2018 01 30, 09:32)
Yr tai yr, ale forumas jau nebe tas, trūksta gyvybės ir šaršalo...

pačios tą šaršalą ir gyvybę palaikėm gi biggrin.gif kai pameni - žiauriai smagu buvo, o ir naujų veislių, gerų patarimų tik čia ir prisigaudžiau... ech, geri laikai buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2018 01 30, 08:43)
pačios tą šaršalą ir gyvybę palaikėm gi  biggrin.gif kai pameni - žiauriai smagu buvo, o ir naujų veislių, gerų patarimų tik čia ir prisigaudžiau... ech, geri laikai buvo  ax.gif

Taigis drinks_cheers.gif Šiaip tai gerai, kad priminei apie Polką, bet niekad ji pas mane nebūna pati ankstyviausia, kad ir kada besėčiau smile.gif Paskutiniais metais Toro buvo pirmūnas visame kame smile.gif

Va, gi, kam patinka Corazon, pabandykit ir Gourmandia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 01 30, 10:45)

Va, gi, kam patinka Corazon, pabandykit ir Gourmandia  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2018 01 30, 10:11)

O, žinojau, kad rasi kelią ir čia biggrin.gif Gudri aš beždžionėlė, ania? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 01 30, 11:16)
O, žinojau, kad rasi kelią ir čia  biggrin.gif  Gudri aš beždžionėlė, ania?  biggrin.gif

Aham, žinai ką paminkyt, kad užkabint biggrin.gif
Nešk čia rodyt savo palangines blusas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2018 01 30, 11:33)
Aham, žinai ką paminkyt, kad užkabint biggrin.gif
Nešk čia rodyt savo palangines blusas rolleyes.gif

dar nėra ką nešt, neprasikalė rolleyes.gif nesu tikra, ar kas gausis iš tų Polkų iš viso, bais nedaigios sėklos kažkodėl. O tu jau gal su žiedais turi? mirksiukas.gif

Kulke, gal turi Mičiko tų lemūrų kokią fotkę? arba parašyk normaliai kas ten per pomidorai, iš Mičiko supratau, kad paveldas ir geri, o aš noriu žinoti daugiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 30 sausio 2018 - 10:40