Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų auginimas

QUOTE(mergaitegeliu92 @ 2018 01 24, 20:33)

O kokie jums iš juodų skaniausi, kad būtų panašūs į Kumato? Labai mes juos mėgstam.     

Aš pernai auginau KAKAO HF1 . Labai skanūs buvo.
Atsakyti
Iš ebay premier seeds visada viskas atitiko.
Skanūs juodi: 1. Carbon
2. De barao juodas. Tikrai derlingas, kekės kas du lapus.
3. Vorlon
Atsakyti
Ačių, merginos, užsisakiau iš e-bay smile.gif
Atsakyti
mergytes,o jus cia mainotes ,kieciates seklomis ar tik dalinates ziniomis? seku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laumir @ 2018 01 25, 18:43)
mergytes,o jus cia mainotes ,kieciates seklomis ar tik  dalinates ziniomis? seku 4u.gif

Ir taip, ir taip mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki, vedina graziu prisiminimu, uzsukau cia pasizvalgyti. Vis dar gyvenat cia. Seja arteja. Pasiilgau pomidoriukų, nors dar yra zieminiu. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2018 01 26, 13:07)
Sveiki, vedina graziu prisiminimu, uzsukau cia pasizvalgyti. Vis dar gyvenat cia. Seja arteja. Pasiilgau pomidoriukų, nors dar yra zieminiu.  wub.gif

Jei ir kitos užsuktų, būt visai smagu wub.gif

Aš tris daiguolius turiu jau šių metų sėjos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 01 26, 16:07)
Jei ir kitos užsuktų, būt visai smagu  wub.gif

Aš tris daiguolius turiu jau šių metų sėjos  biggrin.gif

Kulke, labas. wub.gif Pasiilgau. Tai, kad dabar visos pomidoruose FB tupi. 😉 Jolituxas issivede. Kur dabar be FB rolleyes.gif Bet kaip pasiilgau sios palatos. Idomu kaip kitos, kurios neperejo i FB, gyvena. Pasiilgau adjos, Ex, Daimuros, Santlinos ir kitu. As kol kas dar atspari sejai. Visai nagai neniesti. Sarasus tik pasitvarkau ir tiek. Albuma bandau visa susitvarkyti. Sudejau i FB. Bus paprasciau matyt ko dar noresis seti, ko ne. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2018 01 26, 19:23)
Kulke, labas.  wub.gif Pasiilgau. Tai, kad dabar visos pomidoruose FB tupi. 😉 Jolituxas issivede. Kur dabar be FB  rolleyes.gif  Bet kaip pasiilgau sios palatos. Idomu kaip kitos, kurios neperejo i FB, gyvena. Pasiilgau adjos, Ex, Daimuros, Santlinos ir kitu. As kol kas dar atspari sejai. Visai nagai neniesti. Sarasus tik pasitvarkau ir tiek. Albuma bandau visa susitvarkyti. Sudejau i FB. Bus paprasciau matyt ko dar noresis seti, ko ne.  wub.gif

Labas ir tau 4u.gif Jau pernai tuščia čia buvo...aš tai nedraugauju su FB, nepatinka... o čia labai smagu pamatyti pažįstamus vardus, labai geri prisiminimai mirksiukas.gif
Aš šiandien pasėjau Ola Polka, prisiminus patirtį su Ex dovanotais daigais, kai birželio pradžioje jau pomidorus valgyti pradėjom. Nesu tikra ar kas gero gausis, nes visai nebeliko Lietuvoj saulės unsure.gif
Pernai iš Kulkės gavau taviškius lemurus, gali plačiau apie juos???
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2018 01 26, 20:53)
Labas ir tau  4u.gif Jau pernai tuščia čia buvo...aš tai nedraugauju su FB, nepatinka... o čia labai smagu pamatyti pažįstamus vardus, labai geri prisiminimai  mirksiukas.gif
Aš šiandien pasėjau Ola Polka, prisiminus patirtį su Ex dovanotais daigais, kai birželio pradžioje jau pomidorus valgyti pradėjom. Nesu tikra ar kas gero gausis, nes visai nebeliko Lietuvoj saulės  unsure.gif
Pernai iš Kulkės gavau taviškius lemurus, gali plačiau apie juos???

Daimuriuk, pasiilgau. wub.gif Kaip faina. Netikėjau taip greit surasti. Gal kada i pomidorus fb vis delto ilisi 😉 lemurai superiniai, mano promociutes, is tu laiku, kai dar nieks pomiu nevalgė, tik grozejosi kaip gelėm. 😅 saldus, tvirti. Net lauke auga 😉
Atsakyti

Svekos, aš noriu į FB patekti, kaip grupė vadinasi? :)

Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2018 01 26, 23:48)
<p>Svekos, aš noriu į FB patekti, kaip grupė vadinasi? smile.gif</p>

Priklausomai i kuria nori. Yra diletantu, nieko apie pomidorus nezinanciu, tik pletkais gyvenanciu ir yra rimtu pomidorininku, kuriu tarpe ir agronomai ir biotechnologai, selekcininkai ir mėgejai. Visi ten telpa ir labai smagu. Tikroji grupe taip ir vadinasi Pomidorai. 😉
Atsakyti