Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų auginimas

Labas rytas, aš su klausimais
Gonziko dryžiai kokios būna spalvos? Šiemet pirmą kartą auginu....
Long kiper - bulviniai lapai, ar pas mane kažkas kitkas auga?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaktuselis: 30 liepos 2017 - 07:15
QUOTE(kaktuselis @ 2017 07 30, 07:44)
Labas rytas, aš su klausimais
Gonziko dryžiai kokios būna spalvos? Šiemet pirmą kartą auginu....

Gonziko dryžius ir aš pirmą kartą auginu. Jie dryžuoti, sunokę darosi raudoni su geltonais dryžiukais, galėsiu nufotografuoti smile.gif Augalas galingas, aukštas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dumsė: 30 liepos 2017 - 15:22
QUOTE(Dumsė @ 2017 07 30, 15:22)
Gonziko dryžius ir aš pirmą kartą auginu. Jie  dryžuoti, sunokę darosi raudoni  su geltonais dryžiukais, galėsiu nufotografuoti smile.gif Augalas galingas, aukštas.

Ačiū, dabar žali su dryžiais. Aukštas ir pas mane, daug pomidorų. Svarbiausiai kad pakeičia spalvą.
Atsakyti

na va ir  pas mus jau deze valgomu :)

du nesusipratimai dideli buvo ir 100 pudov skirtingu augalu. muset ziedas  milzinas buvo, arba dar kazkokia anomalija. kai  pomidoro gale eme vel augt zaliu pomidoryciu .  laukiau kol prinoks tas nesusipratimas, bet ... geriau buciau toki iskart nuskynus ir ismetus .

Atsakyti
Sveiki. Labai ieskau gal kas turetu pasidalinti/parduoti siu pomidoru po kelias seklytes?
ZORZA
VIOLET JASPER
BROOKLYN F
SKARIAI
CITRINA
TOLSTOJ H
COLIBRI
ANANAS

Lauksiu ziniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(samanaa @ 2017 07 31, 18:24)
Sveiki. Labai ieskau gal kas turetu pasidalinti/parduoti siu pomidoru po kelias seklytes?
ZORZA
VIOLET JASPER
BROOKLYN F
SKARIAI
CITRINA
TOLSTOJ H
COLIBRI
ANANAS

Lauksiu ziniu 4u.gif

Skarių turėsiu, citrina (geltona) galiu pokelį atiduoti, daugiau neauginsiu, Ananasas irgi yra, o dėl hibridų nežinau, ar kas dalinsis, sėklos nedaromos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lusasita @ 2017 07 31, 10:38)
<p>na va ir  pas mus jau deze valgomu smile.gif
</p><p>du nesusipratimai dideli buvo ir 100 pudov skirtingu augalu. muset ziedas  milzinas buvo,

Nu jo, visai nedžiugina tie nenormalūs pomidorai, yra ir pas mane keletas tokių. Pastebėjau, kad taip elgiasi didelių vaisių veislės, čia dėl pavasario šalčių matyt.
Atsakyti

bet tai nei vienais metais  taip nebuvo. is dideliu ziedu tik nedaiios subinaites budavo. o dabar dar is jos lenda  nauji pomidoriukai, fuij... gerai, kad daugiau tokiu  issidarkeliu nemaciau .

Atsakyti
Šiemet pas mus paklausoje juodi bigsmile.gif bigsmile.gif
Anksčiau į kitų spalvų pomidorus nei žiūrėti niekas nenorėjo... Tik raudoni būdavo.
O dabar teko visiems pripažinti, kad juodi skanesni. O gal čia metai tokie jiems palankūs.
Auginu Black Prince ir Black Trufel.

Šiemet labai derlingos Aladino Lempos. Niekada tokio derlingumu nepasižymėdavo. Bet pvz. Mazarini tai išskirtinai nederlingas, kai visais metais derlingumas būdavo nerealus. Matyt skirtingos veislės skirtingai prisitaikę prie sąlygų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydinti_gele: 03 rugpjūčio 2017 - 09:06

pas mane aladino lempa  lemputem apsikrovusi, bet kazkokia  nelaiminga.  netoli duru auga, gryno oro gauna nekepa, ale kuris laikas virsune  paleipus. palaistai, vakare ar ryte grazu, o diena vel paleipusi tokia .

mazarinis apsikroves irgi  nemenkai.

bet vat turiu  du nesusipratimus.  vienas de barao black is pirktinio pakelio .( 2 sejau, ir skirtingi gavosi) . vieas tikras, kitas  parodija, kokia matau tik antra kart gyvenime.

ir labai laukiau  ka parodys gautieji zolotyje kupola. nebuvau auginusi.  tai labai dziaugiausi kad labai mezga. kekes labai grazios, apsikroves  pomidorais, nu bet jie toki slyviniai.  sakau, gal issipus iki  sirdeles. ale ne, nokt pradejo. ir visai ne geltoni  anie.  kazkokia raudona slyva. nu bet labai derlinga. grazios kasos .

Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 08 04, 09:07)
Ale tai pavarei reklamos...... tongue.gif  blink.gif nu nu nu, taip negalima. Pasiimk savo postą atgal. Jau noksta pomidorai, ruduo ateina, ne laikas sistemas įsirenginėt.

Ale teisinga reklama ax.gif Aš irgi šią vasarą išbandžiau kapiliarinę. Tpfu tpfu - kol kas mano šiltnamio nuolatinė palydovė dėmėtligės neįsisiautėjo. Manau kapiliarinė sistema prie to irgi prisidėjo. Tiesa - meistrų nesamdžiau, skaičiavimų nedarė, automatikos irgi nėra. Bačką turėjau 200 l iš thomas pfilips iš seniau. Pakelta kokius 30 cm. Pagrindinei magistralei MB nupirko kažkokią šlangą iš senukų. Kištukus, žarnelę ir smeigtukus pirkau internetu. MB tik pajungimui prie bačkos uždėjo antgalį ant magistralinės šlangos ir kitą galą užsandarino. O kur reikėjo susibadžiau yla ir sukaišioja tuos kištukus su žarnelėmis pati. Tai kai bačkos pirkti nereikėjo, kaina visko gavosi nedidelė. Net neatsimenu kiek. Padarymas irgi paprastas. Tikrai verta.
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2017 08 04, 23:49)
Ale teisinga reklama  ax.gif Aš irgi šią vasarą išbandžiau kapiliarinę. Tpfu tpfu - kol kas mano šiltnamio nuolatinė palydovė dėmėtligės neįsisiautėjo. Manau kapiliarinė sistema prie to irgi prisidėjo. Padarymas irgi paprastas. Tikrai verta.

O kaip su mulču, ar gerai ant vamzdelių mulčiuoti? smile.gif
Atsakyti
help.gif kaip kovojat su baltasparniais, pajudinus daigą, visas spiečius pakylą doh.gif
Baigia visą pomidorų gyvastį iščiulpti cray.gif jau ir taip šiemet buvo sunkūs metai, tiek pastangų įdėta, ir kaip jau pradėjom matyt šviesą tunelio gale, še tau ,kad nori-baltasparniai doh.gif
Atsakyti