Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų auginimas

QUOTE(Riolita. @ 2017 05 30, 10:56)

Korol Sibiri

Skariai... pasirodo, jie pailgi. Ar tokie ir turi būti?

taip, tokie ir turi būti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kenis @ 2017 05 30, 12:38)
Laba  4u.gif

norėjau paklausti, kas Kazanova auginę, sėjau iš originalios pakuotės, dvi sėklas, vienas normaliais lapais, kitas nuskuręs. Katras tikras?

Labai paieškau to pavadinimo sėklyčių, kur jas pirkote ?
Atsakyti
Sveikutės, ateinu su klausimu. Prieš savaitę į šilnamį pasodinau pomidorus. Daba kažkaip džiūna kai kurių lapelių krašteliai. Gal jūs susidūrusios, čia liga ar stresas po pasodinimo? Gal medžiagų trūkumas, į žemę nieko nedėjau sodinant. Į ką jums panašu, ar dar galiu gelbėti pomidoriukus?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(mergaitegeliu92 @ 2017 05 31, 10:56)
Labai paieškau to pavadinimo sėklyčių, kur jas pirkote ?

sveiki, pakuotė šita https://vse-semena.c...nova-20sht.html , draugė davė, iš kur pirko, nežinau. Aš norėjau penių, bet taip jų iš Nilkos ir nenusipirkau, tai sėjau Kazanova, pagal viską, tai lyg ir tie patys pomidorai, tik kitu pavadinimu. jei dar kas parašys, kuris tikras (vienas normaliais lapais, kitas nuskurusiais), galėsiu pasidalint rudenį sėklomis. Aišku, dar žiūrėsim, kas užaugs
Atsakyti
Penius šiemet auginu. Kazanovas pamačiau internete kažkur, bet oranžinius. Pasirodė daug dailesni už pirmuosius, l. patraukė dėmesį. Mandresnius perku e-bay, bet šitų neradau. Ačiū už atsiliepimą, lauksim rezultatų.
Atsakyti
Sveikos,

Gal žinot, jei nušalo visi pomidorų lapai, bet stiebai sveiki, tai man tikėtis, kad atsigaus ar jau raut lauk visus? Čia laukiniai žemaūgiai. Vakar vaikas ištisai vėmė, tai nebuvo kada eit klot jų, o vyras aišku galvojo (ar tingėjo), kad nenukris taip žemai tempa. Verkia širdis dabar mano.
Atsakyti
QUOTE(Katiniena @ 2017 06 03, 12:13)
Sveikos,

Gal žinot, jei nušalo visi pomidorų lapai, bet stiebai sveiki, tai man tikėtis, kad atsigaus ar jau raut lauk visus? Čia laukiniai žemaūgiai. Vakar vaikas ištisai vėmė, tai nebuvo kada eit klot jų, o vyras aišku galvojo (ar tingėjo), kad nenukris taip žemai tempa. Verkia širdis dabar mano.

Gali iš šaknų atželti, bet labai vėlai bus. GAli nespėti sunokti.Bet keletą pabandyti galima. Kurioje vietoje tokia didelė šalna buvo? Aš lauko pomidorų irgi neklojau, nepašalo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dumsė @ 2017 06 03, 18:14)
Gali iš šaknų atželti, bet labai vėlai bus. GAli nespėti sunokti.Bet keletą pabandyti galima.  Kurioje vietoje tokia didelė  šalna buvo?  Aš  lauko pomidorų irgi neklojau, nepašalo.  smile.gif

Klaipėdos rajone verysad.gif -2°...
Atsakyti
Vilniaus rajone irgi buvo -2. Ketvirtą valandą ryto šildytuvą įjungiau šiltnamyje, ant dalies braškių agro užmečiau. Apšalo bulvės, vynuogės. Ateinančią naktį, nors ir neprognozuoja, gali būti tas pats, dabar jau tik 4 laipsniai šilumos.
Atsakyti
QUOTE(vasarema @ 2017 06 03, 22:32)
Vilniaus rajone irgi buvo -2. Ketvirtą valandą ryto šildytuvą įjungiau šiltnamyje, ant dalies braškių agro užmečiau. Apšalo bulvės, vynuogės. Ateinančią naktį, nors ir neprognozuoja, gali būti tas pats, dabar jau tik 4 laipsniai šilumos.

Mano mamai nušąlo bulvės, cukinijos, moliūgai, pupelės.. ir ne po vieną lysvelę... labai gaila darbo įdėto ir jau rezultato, kuris matėsi.
Atsakyti
QUOTE(Buja @ 2017 05 31, 21:12)
Sveikutės, ateinu su klausimu. Prieš savaitę į šilnamį pasodinau pomidorus. Daba kažkaip džiūna kai kurių lapelių krašteliai. Gal jūs susidūrusios, čia liga ar stresas po pasodinimo? Gal medžiagų trūkumas, į žemę nieko nedėjau sodinant. Į ką jums panašu, ar dar galiu gelbėti pomidoriukus?
vartotojo įkelta nuotrauka

Ryškus kalio trūkumas, arba kažkas jį blokuoja, arba tiesiog jo trūksta. Kalio sulfatas turėtų padėti (saujytė ant 10litrų vandens) ir palieti. Ateity geriau naudoti kompleksines trąšas su mikroelementais.
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2017 06 11, 16:55)
Ryškus kalio trūkumas, arba kažkas jį blokuoja, arba tiesiog jo trūksta.  Kalio sulfatas turėtų padėti (saujytė ant 10litrų vandens) ir palieti. Ateity geriau naudoti kompleksines trąšas su mikroelementais.

Dekui uz pagalba, smagu, kad neliga kokia 4u.gif
Dar rekomenduoju virvems naudoti virvutes kur tases ir krepsiu dabar mezga. Minktos augalams ir siek tiek elastingos, rudeni gali belekaip sumesti i maisiuka o pavasari lengvai po viena issitraukia (nesusirisa nesusipina). Sintetinis -daugkartinis. Zodziu patiko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Buja: 12 birželio 2017 - 06:09