Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų auginimas

QUOTE(*Pinkė* @ 2017 05 20, 13:40)
vienam kažkas labai negerai darosi, ar tai liga ar gali taip nutikti dėl perlaistymo?

Tai saulės nudegimas, kenkia augalams. Gal pomidorai iš kambario neužgrūdinti iš karto saulėje atsidūrė, galėjo ant lapų saulėje drėgmės patekti. Nežinau, gal nieko nedaryti, vėliau tuos lapus pašalinti. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dumsė: 20 gegužės 2017 - 13:53
QUOTE(Dumsė @ 2017 05 20, 13:52)
Tai saulės nudegimas, kenkia augalams.    Gal pomidorai iš kambario  neužgrūdinti iš karto saulėje atsidūrė,  galėjo ant lapų saulėje  drėgmės patekti. Nežinau, gal nieko nedaryti, vėliau tuos lapus pašalinti.  smile.gif

Ačiū labai 4u.gif taip galėjo nutikti, nes atkeliavo jie iš gerokai tamsesnio kambario ant pietinės palangės. Kai tik suintensyvėjo saulė, pasidarė dar blogiau. Nešiu į balkoną, kur gaus tik vakarinės saulės ax.gif Gal pavyks išgelbėti augaliuką, būtų labai liūdna jei sunyktų pirmas bandymas rolleyes.gif
Atsakyti
Kaip greitai pradėjo augti pomidorai, nespėju pažastėlių skainioti. Iš maloniai nustebinusių spartuolų pas mane šiais metais Batiania ir Orange Russian 117 - nenumėtė žiedų, vaisia auga labai greitai . smile.gif
Atsakyti
Su visa pagarba sveikinuosi su pomidorų auginimo profesionalėmis smile.gif!! Dažnai užsuku pas jus pasiskaityti, pasidžiaugti jūsų pasiekimais 4u.gif .
Aš naujokė - pirmokė šioje srityje, tad reikia patarimo.
Gavau dovanų šiltnamį biggrin.gif , esu labai laiminga. Gavau dovanų ir kelis pomidorus. Pasodinau po 7 "Skarius" ir "Juodasis Krymas" bei 2 "Tolstoj". Apie "Juodajį Krymą" nerandu jokios info, gal jie dar kaip kitaip vadinasi?
Liko vietos dar kokiems penkiems.. Kokių veislių sodinukus man patartumėte pasisodinti į draugiją.
Ačiū!
Atsakyti
parduodu paprikos, saules uogos, pomidoru apie 60 rusiu daigus. galiu atvesti i Vilniu vakare
Atsakyti
QUOTE(Medute55 @ 2017 05 23, 06:02)
. Apie "Juodajį Krymą" nerandu jokios info, gal jie dar kaip kitaip vadinasi?

Laba,

http://www.pomidorla...black-krim.html

Dumse, parodykit savo pomidorus akims paganyti ax.gif
Turiu ir aš užmegztų, bet tik Promyk. Kiti tik žydi.
Atsakyti
www.MYLIUSODA.LT/Pomidorai

Labai naudingi straipsniukai apie pomidorus, ligas, auginimą ir laistymą. Tikrai pravers
Atsakyti
QUOTE(zaqo666 @ 2017 05 29, 17:39)
www.MYLIUSODA.LT/Pomidorai

Labai naudingi straipsniukai apie pomidorus, ligas, auginimą ir laistymą. Tikrai pravers

Aciu. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Atnešu truputį žalumos smile.gif

Karol Sibiri pirdukas
vartotojo įkelta nuotrauka

Promyk šamšalynas

Skariai. Maniau, kad jie apvalūs, o, pasirodo, jie pailgi. Ar tokie ir turi būti?

Atsakyti
Laba 4u.gif

norėjau paklausti, kas Kazanova auginę, sėjau iš originalios pakuotės, dvi sėklas, vienas normaliais lapais, kitas nuskuręs. Katras tikras?
Atsakyti

Karol Sibiri pirdukas

Kaip tik žadėjau rodyt savo Karol Sibirą - klaust, ar turi būti tokie nususę. Keturi daigai vienoje vietoje tokie jau išgvėrę, kad net baisu. O už 50cm Skaris baigia iš proto išeiti, toks jis laimingas. Hmm, ar gali sibirui gadint kininių kopūstų kaimynystė? Vakar ir patręšiau papildomai..

Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2017 05 30, 10:56)

Skariai. Maniau, kad jie apvalūs, o, pasirodo, jie pailgi. Ar tokie ir turi būti?

Labai gražu, mano Skaris toks pats . Žiūriu, kad mezga gerai, palyginus ankstyvas ,atrodo, bus puikus. smile.gif
Atsakyti