QUOTE(Gsmart @ 2017 04 28, 15:29)
<p>Sveikos
Kas savaitgalį planuojat pomidorus sodint į šiltnamį? Dar kaip ir šalnos žada būti iš šeštadienio į sekmadienį, bet jau kaip džiunglės namie biesina, hrrr
Ar yra tokių, kurios negrūdino daigų ir susodino? Įdomu, labai suvėlina pomidorų derlių, kai susodini negrūdintus... </p>
Kas savaitgalį planuojat pomidorus sodint į šiltnamį? Dar kaip ir šalnos žada būti iš šeštadienio į sekmadienį, bet jau kaip džiunglės namie biesina, hrrr
Ar yra tokių, kurios negrūdino daigų ir susodino? Įdomu, labai suvėlina pomidorų derlių, kai susodini negrūdintus... </p>
Mano kaimynai sodina negrūdintus. Man tiesiai pro langą matosi. Tai stebiu kartais. Dabar dar nepasodino. Bet vienais metais tai gavosi, kad pasodino tiesiai ant šalnų.
Bet jie ten tokie atsipūtę. Nei dengė, tai rūpinosi. Atvažiavo, pasodino, uždarė ir išvažiavo. Atvažiavo tik po savaitės pažiūrėt. Nors gyvena tai gal kokią 10 minučių nuo sodo. O naktį buvo -2 Bet nieko... Išgyveno. Mano nuostabai. Nors buvau tikra, kad nieko iš tų pomidorų jų neliks.
Kai būna jie negrūdinti, tai tiesiog kokią parą būna nuvytę ir nuleipę po pasodinimo. O paskui atsistoja ir viskas su jais būna gerai.