Atiduodu SAULĖS UOGOS daigelius (pasėjau per daug), jau reikėtų išsodinti. Klaipėda
QUOTE(Emvida @ 2017 04 23, 21:18)
Šiandien buvo graži diena - lepinamės saulėj
Gražūs augalai, kaip gerai pavyko juos nuo šalnų apsaugoti. Kada sėti, išsodinti į šiltnamį?
QUOTE(Kliamka @ 2017 04 24, 10:00)
Sveikos, merginos, pabandžiau šįmet paauginti pomidorų daigus. Sudygo visi. Jau apdovanojau tetą, koleges, dar liko nemažai, gal kas norit, imkit, dovanoju, nes teks auginti kol nugaiš... Yra raudonų, geltonų, rožinių ir vazoninių. Kaunas.
Labas,
Dar turit? Būtų įdomu savo asortimentą paįvairinti. Mainais galėčiau pasiūlyti paprikų vidutinio aštrumo, puikiai augančių lauke. Kokios pas Jus veislės, kuri Kauno vieta konkrečiau?
QUOTE(zydinti_gele @ 2017 04 25, 15:43)
Papildyta:
Hmmmm, normalūs pomidorų daigai turi žymiai gražiau atrodyti... Kažkas netaip. Greičiausiai per šalta ir per tamsu. Kažką reikėtų daryti kitaip.
Hmmmm, normalūs pomidorų daigai turi žymiai gražiau atrodyti... Kažkas netaip. Greičiausiai per šalta ir per tamsu. Kažką reikėtų daryti kitaip.
Faktas kad per šalta. Šviesos netrūksta. Namie daigai 3 kartus didesni ir grazesni. šiuos greičiausiai sodinsiu lauke kai bus galima ir žiūrėsiu ar atsigaus.
Norėjau tik parodyt kad per tas šalnas -4, lauke nepasimiriojo ir tiek.
QUOTE(EDTA67 @ 2017 04 25, 23:58)
Labas,
Dar turit? Būtų įdomu savo asortimentą paįvairinti. Mainais galėčiau pasiūlyti paprikų vidutinio aštrumo, puikiai augančių lauke. Kokios pas Jus veislės, kuri Kauno vieta konkrečiau?
Prašom, jei man būtų pakeliui, galiu ir užvežti. Keturios rūšys: ROMA VF (raudoni ir rožiniai), GOLDENE KONIGIN (geltoni) ir VILMA (vazoniniai). Dainava konkrečiau.
QUOTE(Kliamka @ 2017 04 26, 16:31)
Prašom, jei man būtų pakeliui, galiu ir užvežti. Keturios rūšys: ROMA VF (raudoni ir rožiniai), GOLDENE KONIGIN (geltoni) ir VILMA (vazoniniai). Dainava konkrečiau.
Visi neaukštaūgiai rodos, tad nelabai tinka. Vistiek ačiū
Yra toks terminas - greenhouse gas. Tai maniškiam šiltnamy tas dujas gamina pasėtos garstyčios. Tiek minuso jos nebijo. Svarbu nepamiršt laistyt ir jos savo darbą dirba.
Cia apie co2 dujas rasote ? Butu idomu smulkiau suzinoti, kaip pakelti naktinius salcius . Gal kokia nuoroda galetumete ikelti ?
QUOTE(Dumsė @ 2017 04 25, 18:28)
Gražūs augalai, kaip gerai pavyko juos nuo šalnų apsaugoti. Kada sėti, išsodinti į šiltnamį?
Pomidorai sėti vasario pradžioj, o pasodinti kovo viduryj, nes , nors augo ant pietinių langų, išstypo kaip niekada. Bet nekeista, nes šiemet saulės tai beveik nebuvo. Šiltnamis mano geras, iš stiklo paketų, žemė praktiškai nebuvo įšalusi, tuneliuke po keliom dangom augo normaliai. Aišku, šiltnamis prie namų.
Kaune turiu pomidoru pertekliu
S.Marzano,Giuljeta,Tolstojus,juodasis princas,keleta skariu
S.Marzano,Giuljeta,Tolstojus,juodasis princas,keleta skariu
QUOTE(Emvida @ 2017 04 27, 17:16)
Šiltnamis mano geras, iš stiklo paketų
A, tada aišku