Labas,
mano paseti pries kelias dienas.
Snd. su vyru perrinkinejom skalbimo masina Raudona lempute pradejo degt, neisleidinejo vandens. Buvau jau nusiteikus naujos pirkimui, bet veikia. Nusipirkom tapetus koridoriui, reik sienas sveist pabaigt ir klijuot. Vis del tos pusmartes
QUOTE(Para @ 2017 03 17, 17:29)
Aik i rožių tema paklausti, ten gudresniu rozininkių yra
Papildyta:
Na taip, kam daržovių, kam rūbelių....
Tipo jau čia tai durnos rožininkes sedi
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 17, 18:44)
Tipo jau čia tai durnos rožininkes sedi
Na gi nedurnos, bet dar pradines roziu auginimo mokyklos nebaigusios
Bent jau as apie vijoklius nei bum bum New dawn ziedu negaili
QUOTE(burbuline @ 2017 03 17, 16:43)
Lyźukėl,gal kartais yra reiksmė šnektos nui kokio krasto kilę,manoji nuo Šakių tai jų visa giminė taip sakydavo.Kur žiūrinėjais paponešių pirkt?
Gėlininkės rožininkės noriu virš vartų nedidelį lanką daryt kaip arką ir bandyt užleist rožę,bet klausimas kokią,noriu su ilgu žydėjimu,kad pertraukom trumpom būtų,žiūrėjau new dawn,o ką dar paziūrėt?flamentaz nenoriu visi aplink turi
Gėlininkės rožininkės noriu virš vartų nedidelį lanką daryt kaip arką ir bandyt užleist rožę,bet klausimas kokią,noriu su ilgu žydėjimu,kad pertraukom trumpom būtų,žiūrėjau new dawn,o ką dar paziūrėt?flamentaz nenoriu visi aplink turi
Gal apie šakiu , aš nuo Marijampolės
IK man labai rekomendavo Linkol Lucia kaip ištisai žydinčia, ligoms atsparia vijokline rožę, pernai sodinau , bus matyt ką ji čia parodys , dar skaičiau, kad visokioms pergolems, arkom labai tinkanti super exela , bet ji pagal mane labai panaši i ta flamentaz
Papildyta:
QUOTE(burbuline @ 2017 03 17, 16:43)
Lyźukėl,gal kartais yra reiksmė šnektos nui kokio krasto kilę,manoji nuo Šakių tai jų visa giminė taip sakydavo.Kur žiūrinėjais paponešių pirkt?
http://www.houseoffr...default,sc.html
ąia žiurinejuos, ale kainos
QUOTE(sapniukass @ 2017 03 17, 18:12)
Labas,
Snd. su vyru perrinkinejom skalbimo masina Raudona lempute pradejo degt, neisleidinejo vandens. Buvau jau nusiteikus naujos pirkimui, bet veikia. Nusipirkom tapetus koridoriui, reik sienas sveist pabaigt ir klijuot. Vis del tos pusmartes
gal kas su vandens pompa
Papildyta:
QUOTE(Para @ 2017 03 17, 17:29)
Na taip, kam daržovių, kam rūbelių....
nu, taip...žemės ūkis ne man, nei potraukio, nei supratimo...aš miesto žmogus
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 17, 19:29)
Gal apie šakiu , aš nuo Marijampolės
IK man labai rekomendavo Linkol Lucia kaip ištisai žydinčia, ligoms atsparia vijokline rožę, pernai sodinau , bus matyt ką ji čia parodys , dar skaičiau, kad visokioms pergolems, arkom labai tinkanti super exela , bet ji pagal mane labai panaši i ta flamentaz
Papildyta:
Papildyta:
Googlas man šios nerodo, gal turi foti ar nuoroda?
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 17, 17:29)
Nu bet ziurinejies vienoj is brangiausiu parduotuviu...
Labas rytas.
QUOTE(Para @ 2017 03 17, 22:46)
Googlas man šios nerodo, gal turi foti ar nuoroda?
Va mažumelę pavadinimas ne tas
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2017 03 18, 01:35)
Nu bet ziurinejies vienoj is brangiausiu parduotuviu...
Na lyg lietuviai ne prie pinigo
bet gali Giega ir pingesniu rekomenduot, tiek jau tos , pataupysim
tik kad i lt siustu, beto man new look nepatinak kažkodel ai dar doroty ta irgi prasta kokybe
Labas rytas.
o pusryčiai nevalgyti, kaip tik man
Sveikos
Kur visos nugaravę
Sveikos
Kur visos nugaravę
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 19, 09:39)
Guliu lovoj, kaip nuoseda, o ne kaip garas , ziuru laida sodininkams.
Moko kaip purksti. Nors su variu + karbamidu jau nupurskiau praejusia savaite.
Pasidariau darbu sarasa, bandysiu ivykdyti planus
Laba