QUOTE(bjaurybe @ 2017 01 11, 13:34)
Lija pas mus ir vėjuota, baba važiuos į senjorų namus šiandien pusdieniui iki vakarienės, dukra sugalvojo nuvešti mane prekintis į kitą miestą. Nors su malonumu būčiau nuėjus iki Aldinės pažėt akcijų ir namie patupėjus, neturiu jokio noro to liežuvio laužyt, pavargstu tik, plius ir pinigai išeis
Prisikepiau bulvių, barščių su galkutėm išsiviriau, tris lėkštes suvalgiau, dabar balionu jaučiuosi
Prisikepiau bulvių, barščių su galkutėm išsiviriau, tris lėkštes suvalgiau, dabar balionu jaučiuosi
Bj,atvarysiu pas tave tų barščių su galkutėm as kaip tik po darbo alkana .Nu bet suprantu,kad tu vokieçių kalboj pasikausčius,supranti kas ką kalba ir babą supranti,faina,pavydu.Kas ta Aldinė,koks pigus marketas?Mano diedas švarko nori,nulėkėm sekmadienį paieskot,tip dabar nuolaidos,nlb aš jom tikiu radom mazdaug kokį norėtų pigiausiai 67,sako nemokėsiu tiek,sakau tokios kainos,uz kiek galvoji nupirkt uz 20? ir nepirko,nesusitaiko su kainom.
Šiandien mano vaikas ėjo medicininę komisiją del kariuomenės,nepraėjo.Padidintas spaudimas,per dažnas pulsas,šlapime per daug vitamino C,rodos taip sakė,nesuprantu nuo ko gali būt per daug,gal kuri suprantat Laišką parasiau,dabar visoms labas