Nu imi tryni ir plauni plaukus Baltymo nenaudok ir karstu vandeniu neplauk,o tai suvirs i kiausiniene plaukuose Neissukuosi Jis neputoja,bet atseit nesvarumus isplauna..Actu su vandeniu perskalaut reikia,kad lengviau issisukuotu,na vietoj kondicionieriaus
Papasakosiu kokiu 15m istorija su miltais LT dar ne europos sajungoj,ivaziuot i UK ner taip paprasta..VAziuoja drauge su masina,ten dar kazkokia moteriske vaziuoja..Vnz ant sienos didelis patikrinimas,krausto visas tases...Ir tos moteriskes tasej randa toki maisiuka su kokiu 100gr miltu Nu bando paaiskint,kad cia plaukams,kas nesiriebaluotu,o angliokai akis ispute toki bajeri pirma karta girdi Ju akimis-gryni narkotikai Sulaike ten juos ilgam,dare tyrimus,kol tikrai issiaiskino,kad ten paprasciausi miltai
Labas rytas.
Oi prajuokinai Giega su tais miltais.
oho pirma prie stalo
raše apie ecodenta kad tipo anglai be licenzijos pradejo ja prekiaut, kažin nebus čia ta pati
raše apie ecodenta kad tipo anglai be licenzijos pradejo ja prekiaut, kažin nebus čia ta pati
Sveikos su savaitgaliu,penktadienio proga norėciau to vynelio ingridos paragaut,nusipirkau snd vynotekoj butelką vyno ir brendziuko,pasidėsiu juodai dienai ,vynelį gal praimsiu,kad nepamirsciau skonio .Snd laikomės visa seima pasniko,gyvenam su žuvim nesam lb jau pamaldūs,bet sakau be mėsos kartais pabūt reik tai ta intensija ir susilaikom
burbuline, vakar kvietė pačią į gruodžio temą, ko nėjai?
Apėjau Urmo bazę, tai yra tas Lituanikos batų skyrelis, viršus gal ir nieko, odinis, na, bet lb prasti padai, o kituose sandeliuose dar žieminė avalynė karaliauja, mano nr nieks neužkabino. Bet, ai, radau vieną skyrelį, kur medžiagomis prekiauja, vos susilaikiau, mačiau juodos nesiglamžančios medžiagos, ir sijonui ir tunikai tiktų, reiks turėti mintyje
Naujoj Šeimos klinikoj kaip maloniai, prisirašiau, iškart paklausė, gal norėsiu šiandien kokių paslaugų
Apėjau Urmo bazę, tai yra tas Lituanikos batų skyrelis, viršus gal ir nieko, odinis, na, bet lb prasti padai, o kituose sandeliuose dar žieminė avalynė karaliauja, mano nr nieks neužkabino. Bet, ai, radau vieną skyrelį, kur medžiagomis prekiauja, vos susilaikiau, mačiau juodos nesiglamžančios medžiagos, ir sijonui ir tunikai tiktų, reiks turėti mintyje
Naujoj Šeimos klinikoj kaip maloniai, prisirašiau, iškart paklausė, gal norėsiu šiandien kokių paslaugų
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 03, 07:13)
oho pirma prie stalo
Gal ir ta pati,nes prakttiskai visi uzrasai lietuviski,tik mazom raidytem angliskai yra.. Tu ecodentos pastu keliu rusiu buvo..
QUOTE(burbuline @ 2017 03 03, 19:08)
burbuline, vakar kvietė pačią į gruodžio temą, ko nėjai?
nemaciau,nesusekiau kas ir kada kvietė
nemaciau,nesusekiau kas ir kada kvietė
Nu va, ir įžengei, sveikinu
Reiks man baltų serenčių pasėt, rudais visi aplink kiemai nusėti, neįdomu.
Ldl begonijos gumbelių nupirkau, gal jau sodint į vazonus?
QUOTE(Merii @ 2017 03 03, 20:24)
Nu va, ir įžengei, sveikinu
Būtinai sodink, jos lėto augimo yra,
Aha burbuline sveikinu, Ale ir čia nepamiršk užsukti