dar dantim blizginti naudojom perlamutinį nagų laką
Labas
paskaicius jus, pasijauciau kaimu kaimu
na nesidaziau jusu isvardintais metodais
QUOTE(bjaurybe @ 2017 03 02, 09:14)
dar dantim blizginti naudojom perlamutinį nagų laką
QUOTE(sapniukass @ 2017 03 02, 09:42)
Labas
žinok ir aš jau artėju prie kaimo , nes dantų niekuom nedabinom
O tai ar ne per daug žeredavo tada? Ir aplamai kaip ta laka nuo dantu nuimdavot veliau, ar čia jau su visam likdavo?
LAbukas
Nu kad dantis perlamutiniu laku lakavo,tai ir as pirma karta girdziu NA is tikro niekad ir nesidomejau,nes mano dantys ir taip balti buvo Klasiokes klausdavo su kuom valau,o as kartais is vis ju nevalydavau O jei ir valydavau,tai su paprasciausia pasta,kokia tuo metu namie buvo...Beje,dabar pas mus vienoj tokioj sveikuoliskoj pardej yra lietuviskos juodos dantu pastos Ecodenta Eisiu pirkt
Jei dar apie dantis,tai viena klasioke nuskele kampuka priekinio danties...Ir kaip tik kazkoks renginys,reikia ant scenos daug sypsotis Tai ji sukrante sugertuko kampuka ir pasidare ala plomba Gyvenime nebuciau sugalvojus
Nu kad dantis perlamutiniu laku lakavo,tai ir as pirma karta girdziu NA is tikro niekad ir nesidomejau,nes mano dantys ir taip balti buvo Klasiokes klausdavo su kuom valau,o as kartais is vis ju nevalydavau O jei ir valydavau,tai su paprasciausia pasta,kokia tuo metu namie buvo...Beje,dabar pas mus vienoj tokioj sveikuoliskoj pardej yra lietuviskos juodos dantu pastos Ecodenta Eisiu pirkt
Jei dar apie dantis,tai viena klasioke nuskele kampuka priekinio danties...Ir kaip tik kazkoks renginys,reikia ant scenos daug sypsotis Tai ji sukrante sugertuko kampuka ir pasidare ala plomba Gyvenime nebuciau sugalvojus
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 02, 08:18)
Merri, o kaip kioskas spaudos? Gal vel bandyk
Kai paskaičiau skundus, tai ne kažkas ten, o dar kokios sąlygos, gerai, jei pakliuva su netoliese nemokamu wc, o, jei ne? Žiemą kiaurai prapučiamos sienos, vasarą gryna pekla, vienžo, ekstremalios darbo sąlygos. Ne parduotuvė, neateis apsauginis ir neapgins, gausi į dantis ir nerasi kaltų. Pačios kioskininkės atkalbinėja.
Gavau Hypermaksėje serbentą Titaniką Kažin, kada man jį kišt žemėn, nieko nerašo? Sudžius namuos
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 02, 09:53)
žinok ir aš jau artėju prie kaimo , nes dantų niekuom nedabinom
O tai ar ne per daug žeredavo tada? Ir aplamai kaip ta laka nuo dantu nuimdavot veliau, ar čia jau su visam likdavo?
niekas ten nenusidažydavo...ale durni mergų pabandymai
QUOTE(sapniukass @ 2017 03 02, 08:42)
Labas
Aš kaimu nesijaučiu, bet, kad fantazijos man trūko, tai tikrai.
Laba
Man mama dažėsi, tai dažų užteko abiems, drastiškų priemonių nereikėjo.
Bet galvoju, gi tie dantys ir taip balti? alia galvotos mergikės buvot
Nu žodžiu burbuline su savo brilaintiniais dantim buvo pana Nr. 1 , visas čia nurungė
Sveikos jei čia nebuvau užsukus
Oras pasaka, truputi gastroliu buvau dejus
Sveikos jei čia nebuvau užsukus
Oras pasaka, truputi gastroliu buvau dejus
o pamenat, deficitų laikais sunku plaukų lako buvo gauti , gamindavom pačios . Būdavo pridedi į šiltą vandenį daud daug cukraus ir gerai išplaki
Papildyta:
pas mus irgi saulutė šviečia, bet niekur nėjau. Inkstus skauda naktim, be miego, neturiu noro nei valgyt, tik gulinėt
Papildyta:
pas mus irgi saulutė šviečia, bet niekur nėjau. Inkstus skauda naktim, be miego, neturiu noro nei valgyt, tik gulinėt
QUOTE(bjaurybe @ 2017 03 02, 16:06)
o pamenat, deficitų laikais sunku plaukų lako buvo gauti , gamindavom pačios . Būdavo pridedi į šiltą vandenį daud daug cukraus ir gerai išplaki
Papildyta:
Papildyta:
kaip sakoma juokinga būt jei nebut liudna , ir tokiu laku tepdavaus ir inkstus skauda šiandien,nu kas čia per bacila paėjo per mus
mes kai sutepdavom plaukus tada dar plauku žnyplem padegindavom , ot smarve budavo, bernai jau eidami koridoriu čiaudedavo, ir sakydavo tipo jau mergos dabinas
Mes alumi plaukus vilgydavome ir tokiais alia bigudukais, laikraštis ir virvutė, sukdavome.
Tom elektrinėm žnyplėm tai jau čia vėliau, prabanga buvo
Dar eidavom į šokius ant špilkų bateliais, kaproninėmis kojinėmis, lauke sniegas, gal dvidešimt laipsnių, na ir nieko , nei viena nesinešdavo persiauti, tik teatre persiaudavome.
Ai, dantis balindavome trindamos vata, suvilgyta salicilo spiritu. Kitos paprasta anglimi trindavo.
Dar vaikystėje anglį valgydavau, net nžn kas buvo per durnumas, ai, dar žalią faršą, fui..
Panos, gavau serbentą Titaniką motulėje maksima. Dar mačiau mėlyną kinrožę, bet turiu, tai susilaikiau. Gal pavyks pasidauginti iš savos.
Tom elektrinėm žnyplėm tai jau čia vėliau, prabanga buvo
Dar eidavom į šokius ant špilkų bateliais, kaproninėmis kojinėmis, lauke sniegas, gal dvidešimt laipsnių, na ir nieko , nei viena nesinešdavo persiauti, tik teatre persiaudavome.
Ai, dantis balindavome trindamos vata, suvilgyta salicilo spiritu. Kitos paprasta anglimi trindavo.
Dar vaikystėje anglį valgydavau, net nžn kas buvo per durnumas, ai, dar žalią faršą, fui..
Panos, gavau serbentą Titaniką motulėje maksima. Dar mačiau mėlyną kinrožę, bet turiu, tai susilaikiau. Gal pavyks pasidauginti iš savos.
jo jo eini lauke -20 , kojos net melynos, užtat kojnes bleisk
Merri, atsimenu, kad tu jo ilgai ieškojai, o kodel? Kuom jis tau taip į aki krito?
Merri, atsimenu, kad tu jo ilgai ieškojai, o kodel? Kuom jis tau taip į aki krito?