QUOTE(Lyžuka @ 2017 02 28, 08:27)
nu super
blaskienu neturejau priaugintu tik vis žadu pasidaryt ilgalaiki ant ju
aš be lupdažio per duris neinu , tai ryte visa laika brukšteliu , o dienos eigos su blizgiu perbraukiu kai kada , vazelino naudoju tik kai pradeda trukinet, bet tai retai buna tai jau bunu senaji kur nors nukišus tenka vel pirktis , dar iš kosmetikos naudoju pieštuka antakimas nes jau reiktu vel juos atsinaujinti ale irgi atidelioju nu ir visas grožis , visa kita natūralu , seniau tiesa dar krem pudra tepliojausi, bet mane nervina kai paskui šalikas ar šiaip apykakle išterlina , o eiti su baltu kaklu kaip gulbei nesinori
Papildyta:
kam ta dar maikė , šiandien geriau ir be jos, čia tai bent kaukė užgaveniu būtų
blaskienu neturejau priaugintu tik vis žadu pasidaryt ilgalaiki ant ju
aš be lupdažio per duris neinu , tai ryte visa laika brukšteliu , o dienos eigos su blizgiu perbraukiu kai kada , vazelino naudoju tik kai pradeda trukinet, bet tai retai buna tai jau bunu senaji kur nors nukišus tenka vel pirktis , dar iš kosmetikos naudoju pieštuka antakimas nes jau reiktu vel juos atsinaujinti ale irgi atidelioju nu ir visas grožis , visa kita natūralu , seniau tiesa dar krem pudra tepliojausi, bet mane nervina kai paskui šalikas ar šiaip apykakle išterlina , o eiti su baltu kaklu kaip gulbei nesinori
Papildyta:
kam ta dar maikė , šiandien geriau ir be jos, čia tai bent kaukė užgaveniu būtų
aš galvoju blakstienų laminavimą išbandyt, nes su priauginimu man neišeina, kai reik važinėti. Paskui tenka jas ten išsirankioti, o laminavimas pačių savų blakstienų pastorinimas, nereiks krapštytis jų paskui Gali pasidaryt tam kartui, kai parvažiuoji, o vėliau ir nelabai reik, niekas čia nemato manęs Aga, antakius man kas metus reik praktiškai atnaujinti, neišlaiko ilgiau, tokie papilkėję būna