teko bendrauti su juo kažkaip jautėsi ta šviesa ir ramybe sklindanti nuo jo
Taip ir rasē,kad is akių spindejo šviesa,žmones traukė prie savęs jaip bitės medų,kiekvienam rasdavo paguodos žodį.Norėčiau sutikt savo gyvenimo kely tokį žmogų,kuriam galėčiau atvert širdį ir būt išklausyta..
Ta diena pralėkė ir nepajutau,o gero nieko nenuveikiau,bet nesigraužiu nes savaitė buvo sunki,atariau kaip arklys.
Ta diena pralėkė ir nepajutau,o gero nieko nenuveikiau,bet nesigraužiu nes savaitė buvo sunki,atariau kaip arklys.
Labas rytas.
Burbuline-
Kip gerai,kad niekur šiandien nereikia,kai toks oras.
Labas rytas,
QUOTE(sapniukass @ 2017 02 26, 08:58)
Labas rytas,
ko taip liūdnai
Skaitau straipsnius apie ekonomiką ir mąstau, negi mes esame ta karta, kai nei karo, nei maro šalyje, bet esame paaukoti kitų valiai. Negi taip ir baigsimes šioje šalyje murkdytis šuduose.
Aš pavyzdžiui irgi daug ko nesuprantu, kai ubagų karaliai stato alia pilis visų sąskaita ir į skolą, ne savo uždirbtais pinigais, kas tas paramas gražins, kiek įmonių bankrutuos vien dėl to, kai pinigų upė išseks, o investicijos neuždirbs pinigų. Juokiatės, bet tikrai daug miestų bankrutuos ir ištiks Detroido likimas. Aišku, kas išgalės, kelsis gyvent į Vln, kuris dar turi šansų išlikti toje ubagų karalystėje.
As pasisveikinau linksmai
Va tu tai liudnai rasai.
Va tu tai liudnai rasai.
QUOTE(sapniukass @ 2017 02 26, 11:41)
Tuomet gerai, džiaugiuosi už tave
Labukas
Meri, tau pastaba, kad geltonai rasai, nes as jau vyresne mamyte ir neprimatau
Jau tikrai liudnumas apima kai straipsnius tokius paskaitai, o dar gi ir realybeje tai matosi. Reik prisiversti kalba išmokti, vis nuoseklumo ir valios pritrukstu Panašu, kad ateityje pravers
Jau tikrai liudnumas apima kai straipsnius tokius paskaitai, o dar gi ir realybeje tai matosi. Reik prisiversti kalba išmokti, vis nuoseklumo ir valios pritrukstu Panašu, kad ateityje pravers
Tikras liudnumas, ypač kai savas vaikas sako, mano planas, kad po metu manes čia neliktu t.y Lietuvoj
QUOTE(Para @ 2017 02 26, 14:13)
Tai čia dėl tų, kurios po rožiniais akiniais ir ateina pailsėti nuo tikrovės.
Diedas nesąmones kreizėja, nori parduoti šį butą ir eiti į didesnį, bet tik su kosmetiniu remontu.
Kažkokie ne tokie Gaidžio metai Gal ir tiktų, bet kiek nuostolio patirtume, jis neskaičiuoja. Ir vėl būtų viskas nuo pradžių. Jau man ir sako, gal aname bute laimingesnė būčiau, bet ar nuo to laimė priklauso, kai nėra sutarimo su vaikais. Gyvenimas parodys.
Ir as geltonai nieko nematau žabala nieko nepakeisi.Šiandien dukra paskaitė,kad esam tarp 3-jų sparčiausiai nykstančių śalių,berods Puertorikas,Latvija ir Lietuva,neturiu ką pasakyt,žmonės,bet tikrai baisu,o valdzia tik nesamones paisto ir konkreciai nieko nedaro.
Buvau ryte mišiose,širdis iesko ramybės tik,kad neilgam ją randu,baisiai sudėtingas tas gyvenimas.
Buvau ryte mišiose,širdis iesko ramybės tik,kad neilgam ją randu,baisiai sudėtingas tas gyvenimas.