parvariau po darbų, padariau vakarienę, varau savo šefei pampersą pakeisiu naktinį
Pas mus tai saulė, tai lietus, o po piet kruša tokia buvo, kad LT nesu tokios mačius
Labas rytas.
Žiūriu viena akimi per rusų kanalą multikus Maša ir lokys.Nu kokie mieli multikai ir dainos. Net nuotaiką pakėlė.
QUOTE(bjaurybe @ 2017 02 24, 19:23)
parvariau po darbų, padariau vakarienę, varau savo šefei pampersą pakeisiu naktinį
Pas mus tai saulė, tai lietus, o po piet kruša tokia buvo, kad LT nesu tokios mačius
jei čia būtum, galetum pasižiųret, ka tik saule šveitė jau sniegas eina
Sveikos kas sveikos , man kažkoks sanariu uždegimas lyg ir švieciais skauda visus sujungimus nesuprantu nuo ko
QUOTE(Lyžuka @ 2017 02 25, 08:05)
jei čia būtum, galetum pasižiųret, ka tik saule šveitė jau sniegas eina
Sveikos kas sveikos , man kažkoks sanariu uždegimas lyg ir švieciais skauda visus sujungimus nesuprantu nuo ko
Temperatura pasimatuok, gal virusine ar bacila uzpuole.
Sveikatos
Laba
Ačiū Para , jau kažkaip greičiau judu
dar priminkit ar petunijas sejant seklas reikia užbert zeme?
dar priminkit ar petunijas sejant seklas reikia užbert zeme?
Labas gulinėju,visi išsilakstę savais reikalais,viena namie esu,roojus patinka pabūt vienai.Vakar kaip kvaila prasidaviau virtuvej nuo pietų iki pat vakaro lyg namie būtų badas,snd galvoju noreciau cepu,bet tingiu uźsiimt.Lyžuka,bet tu vakar pavarei su tuo ekstrasensu tai jis taip gali zmogų nuotoliniu būdu paveikt?labai įdomu,sakei dirbot kartu,o pats niekad neprasitarė kad turi gebėjimą tokį?
As pasejus surfinijas tai skaiciau,kad tik į zemę įterpt reik,uzbert nereik.
QUOTE(burbuline @ 2017 02 25, 10:07)
Labas gulinėju,visi išsilakstę savais reikalais,viena namie esu,roojus patinka pabūt vienai.Vakar kaip kvaila prasidaviau virtuvej nuo pietų iki pat vakaro lyg namie būtų badas,snd galvoju noreciau cepu,bet tingiu uźsiimt.Lyžuka,bet tu vakar pavarei su tuo ekstrasensu tai jis taip gali zmogų nuotoliniu būdu paveikt?labai įdomu,sakei dirbot kartu,o pats niekad neprasitarė kad turi gebėjimą tokį?
tai ir mums kas ji pažinojo buvo taip sakant lengvas šokas , nes apart to kad žmogus baiges konservatorija dirbo technini darba kitu jokiu keistenybiu neparode, tik paskui šen , bei ten nugirdom, kad važiavo i Tailanda mokytis kokiu tai masazu ir t.t. auras valyt ir pan , nežinau ar jis pats tuo tiki nes darant pvz poru suderinamumo testa reikia kaip min sau pora tureti , o gal per laiką itikėjo
Papildyta:
pasejau vienas smulkiažiedes petunijas, nu tokios prastos seklos nojaus, tiesiog milteliu koks 1 miligramas, o rašo turi but 6 , uzteko tik i tris vietas pabarstyt, nu bus matyt, pernia pirkau pilnavidures žymiai geriau atrode seklos, kad ir granuliuotos ejo atskirt , ne veltui šiemet nupigino puse kainos
QUOTE(Merii @ 2017 02 25, 10:29)
Nojaus petunijos ir man nesudygo pernai, taip pat buvo miltų formos, kaip supratau, dėl savo smulkumo, sutrintos fasavimo metu. Žiūrėsim kas pačiai gausis.
Ozas sako, kad nuo skausmą malšinančių vaistų galima apkurst. Pažystu ne vieną kasdien juos geriančius, kad galėtų iki darbo nueit
Ozas sako, kad nuo skausmą malšinančių vaistų galima apkurst. Pažystu ne vieną kasdien juos geriančius, kad galėtų iki darbo nueit
man pernai dygo visai neblogai na sakykim iš 6 seklu 5-4 o bakpo tai net daugiau buvo ideta pakelyje
visi vaistai turi pašalinius poveikius ir kai kurie ypač tragiškus
Labas
Lyzuka, man desini keli skauda nuo vakar. Snd. babuliuko kapsule isgeriau, ziuresim.
Para, ten man uz sklepa 30e?
Neuzsikraunu maisto darymu. Snd. vistos slauneles su bulbom eis i orkaite. Pusryciams pasildziau grikius, kurie vakar liko nuo kotletu.
Burbuliuk, pasaugok, palepink save, kiti seiminyksciai ir rankas turi.
Lyzuka, man desini keli skauda nuo vakar. Snd. babuliuko kapsule isgeriau, ziuresim.
Para, ten man uz sklepa 30e?
Neuzsikraunu maisto darymu. Snd. vistos slauneles su bulbom eis i orkaite. Pusryciams pasildziau grikius, kurie vakar liko nuo kotletu.
Burbuliuk, pasaugok, palepink save, kiti seiminyksciai ir rankas turi.
Perskaiciau knygą Gyvenimas,koks jis buvo ,autobiografija apie monsinjorą Kazimierą Vasiliauską.Tiek gerumo,paprastumo,atjautos zmoguje,skaiciau ir galvojau ar ben dalį ištverčiau to ką ištvėrė jis,kad ir tremtį sibire.Po tokios knygos norisi būt geresne aplink esantiems ir ismokt tenkintis tuo ką turi ...pastebiu,kad su metais po truputį tas ir vyksta turiu gerai,o neturiu irgi gerai .
QUOTE(burbuline @ 2017 02 25, 12:06)
Perskaiciau knygą Gyvenimas,koks jis buvo ,autobiografija apie monsinjorą Kazimierą Vasiliauską.Tiek gerumo,paprastumo,atjautos zmoguje,skaiciau ir galvojau ar ben dalį ištverčiau to ką ištvėrė jis,kad ir tremtį sibire.Po tokios knygos norisi būt geresne aplink esantiems ir ismokt tenkintis tuo ką turi ...pastebiu,kad su metais po truputį tas ir vyksta turiu gerai,o neturiu irgi gerai .
Mano mintys,aš saviškiui,vaikams vis sakau kiek mūms bereikia? Tai tau dar vaikus reikia pastatyti ant kojų?Mūms tik mažoji belikųsi.Jei kas,broliai pastatytų.
O dėl Sibiro,įsijungtųsi antras varikliukas,jei norėtum gyventi-išgyventum.Mano a.a. uošviai po 10 metų ne tremties kalėjimo atvarė,a.a. anyta sakydavo silkių galvas valgė-išgyveno,ten apsivedė ir dar du vaikus pasigimdė.Žmogus šiaip gajus padaras.
Aš rytoj irgi apie cepus galvoju,bet dviese taip tingisi.