Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

Labas rytas smile.gif

apie sodus nzn nieko naujo smile.gif apart tpo kad šalta, o šiltnamyje labai prastai sudygo salotos , tiksliau kai kurios aplamai nedygo nors galiojimas geras dar buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Nebe žaidžiu,žirnius tik pabėriau.Salotų pernykščių pridygę.Ramu,visas salotas,krapus,ridikėlius,svogūnų laiškus perku.Gražgarstes visą žiemą valgome,žaisk,sėsk,prižiūrėk,paskui skink,rauk,plauk.Eina sau.Geriau savo širdžiai malonus užsiėmimas gėlės,mezgimas.Ankščiau dar vaikams,matau niekam nereikia. ax.gif
Atsakyti
tAS TIESA, BET SAVAS oi smile.gif augaliukas gal sveikiau biggrin.gif. Vaikai dar irgi vertina salotas smile.gif tai kažkaip ūpas yra, pomidorus irgi , tik jau lauko daržo fui kaip nemyliu tongue.gif tyliai ramiai užleidziu ji gėlėmis pvz jurginais ir bulvemis tų bent ravet nereikia smile.gif
Atsakyti
Vertina vaikai,jei šalia gyventų.Dabar retėja retėja atvažiavimai,siuntimas per paštomatus,neranda laiko iš ten net pasiimti.Kelis kartus kurjeriai skambino,išmetė lauk.
Pomidorus tai sodinsiu,vis kažkas kažkada atvažiuos.
Jokių daržų,arbūzai,melionai,moliūgai,na dar šparaginės,cukinijos.Viskas. ax.gif Namie dar spagetinis moliūgas guli,kiek siūliau viseims niekam nereikia,mūms dviese prapjauti irgi,jei iš karto nesuvalgysime.
Kelios dėžės dar obuolių,irgi niekam nereikia.Visi trys žiemavoja pietuose,tai žiemai nieko nereikia.Gerai senelių namai bent priima. mirksiukas.gif Mama terliojasi džiovina obuolius savis,turi 7 tirlitrinius,sakau vežk dabar į turgų,nes pamatysi kandys suvalgys. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2025 04 07, 09:36)
Vertina vaikai,jei šalia gyventų.Dabar retėja retėja atvažiavimai,siuntimas per paštomatus,neranda laiko iš ten net pasiimti.Kelis kartus kurjeriai skambino,išmetė lauk.
Pomidorus tai sodinsiu,vis kažkas kažkada atvažiuos.
Jokių daržų,arbūzai,melionai,moliūgai,na dar šparaginės,cukinijos.Viskas. ax.gif Namie dar spagetinis moliūgas guli,kiek siūliau viseims niekam nereikia,mūms dviese prapjauti irgi,jei iš karto nesuvalgysime.
Kelios dėžės dar obuolių,irgi niekam nereikia.Visi trys žiemavoja pietuose,tai žiemai nieko nereikia.Gerai senelių namai bent priima. mirksiukas.gif Mama terliojasi džiovina obuolius savis,turi 7 tirlitrinius,sakau vežk dabar į turgų,nes pamatysi kandys suvalgys. ax.gif

ir čia vadinasi ne daržas mirksiukas.gif

as obuolius pati sunaudoju ir kriaušes kiek dziovinau, paskui spaudziau sultis per letaieige ir šaldziau o kai nusibodo biggrin.gif šitas procesas tiesiog išemus seklas šaldžiau nieko jau nebeliko...smile.gif aš gi žoliaėdė esu tongue.gif tai man sueina biggrin.gif

slyvu buvau kokius 8 kibirus užsišaldzius irgi tušči bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: [b!]Šiandien[/b!], 09:02
Ups, ne čia papuoliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: [b!]Šiandien[/b!], 15:32