QUOTE(IngridaB @ 2025 01 25, 07:59)

Labas rytas.
Viena naktis miegama,kita-bemiegė ir vaistai nepadeda.Kas čia pasidarė?Kai buvo pilnatis,ją kaltinau.O dabar?Vakar dar pražiūrėjau tą Mamą ir ką išsilakstė miegi visai.Antrą kėiausi gėriau dar Ashwagandą ir ta nepadėjo.
Kilogramai auga,protarpinį laikausi,pusryčių nevalgau,judu kiek galiu ir vistiek jie auga,kaip ir kiekvieną žiemą.
Auga ir man

, jau į pliusą virš keturiasdešimt kg

, bet ką darysi, sportuoju kasdien, kardio galiu tik kai kada, sėdimo nervo uždegimas, tai atpuola vaikščiojimai, krūvis ryškia mažesnis ir auga svoris. Protarpinis padėjo pradžioje, paskui sustojo. Hormonus padidina, tai lyg sustoja kuriam laikui augti, o paskui vėl iš naujo ir niekas nepadeda. Šiais metais, jau ir namie gaminu, nešuosi dėžutėse, rezultato jokio. O va , su pusryčiais bėda, nesinori valgyt anksti, bandau antrą rytą, bet net neskanu ryte
QUOTE(IngridaB @ 2025 01 26, 08:47)
Labas rytas.
Oi kaip gerai išmiegota.Dukra su drauge atvažiuoja į svečius,galvoje meniu.Gaila klientai keičiasi šiandien darbo bus tvarkymosi,bet gal spėsiu kažką skanaus pagaminti?
QUOTE(Lyžuka @ 2025 01 28, 07:51)
aš tai dirbu po pietu pirm-ketv iš namu penktadieni visa diena tai prie to pacio kažka pasidarau, tai man savaitgalius ir yra poislis pilnai sakykime

ypač sekmadienis

o jei taip pilna d.d. aišku tada po darbo jau nieko nespėčiau o ypač dabar su tiek gyvunu
Ingrida itin didelę klaida darai pusryčiu nevalgydama, aplamai valgyk 3 k į diena būtinai ir tada ir svoris neaugs na bent ne itin

, daugiau baltyminio maisto, vakare jokiu vaisiu
tau gerai, aš praktiškai namie būnu apie pusė septynių, kartais ir šeštą. Tai pavalgau ir sėdu dirbti kažkiek prie kompo, kitai dienai ruoštis, nors pagrindą pasidarau sekmadienį, po darbo tik pasikoreguoju ir atsispausdinu. Ir viskas, aštuntą sportas ir paskui dušas ir miegot. Šeštadienį paskaitos, o sekmadienį skalbimas, apsitvarkau, valgyt į dėžutes visai savaitei ir jau po pietų sėdu padirbėt, darbus visai savaitei ruošiuos. Žodžiu, gyvenimo jokio, ir poilsio irgi, o moka ...

Ir dėtis nėra kur arba vėl lagaminus krautis ir važiuot kitur, geriausiu atveju čia, lieka prekybos centrai. Šiaip mokykloje žiaurus grafikas, kasdienien nuo ryto iki vakaro, nei apsiperki, nei pas gydytoją. Vėlai vakare niekas nedirba:(