Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Na bet yra kur nuvažiuoti. wub.gif wub.gif wub.gif
Įsivaizdavau,kad jau Tu tai linksmai sutiksi?Pas mus jau keli metai ramūs sutikimai.Nuo kalėdų pavargstu,norisi jau toms šventėms ramybės.Paskutinis toks linskmesnis sutikimas buvo Londone.Daugiau kaip vanduo bėga tie metai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2025 01 03, 09:31)
Labas rytas.
Na bet yra kur nuvažiuoti. wub.gif  wub.gif  wub.gif
Įsivaizdavau,kad jau Tu tai linksmai sutiksi?Pas mus jau keli metai ramūs sutikimai.Nuo kalėdų pavargstu,norisi jau toms šventėms ramybės.Paskutinis toks linskmesnis sutikimas buvo Londone.Daugiau kaip vanduo bėga tie metai. ax.gif

nu va, blogai įsivaizdavai, aš iš tų, kur iš namų be reikalo neina, teikia pirmenybę pačiai sau ir visur su savim biggrin.gif man taip idealiausiai :mirksiukas:na, vaikai kitas reikalas ax.gif
Šiaip man nauji metai dažniausiai lovoj būna, ryte atsikeli ir nauji metai rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Aš vėlai guluosi,tai ar taip ar taip,sulaukiu tų Naujų.Vakar dėl vėjo užmigau gal apie tris?Iki dvejų užsikabinau filmą,o paskui klausiausi vėjo.Ir ką ryte vėl kubilo kaminas ant žemės,atsikėlus,pamačiau.Šiandien ,papuošti namuką svečiams,vyro gimtadienis,atsigeriu kavos,eisiu pūsti balionų. ax.gif Toks pageidavimas buvo.
Atsakyti
abas rytas.
Atsakyti