Labas rytas.
Na bet yra kur nuvažiuoti.
Įsivaizdavau,kad jau Tu tai linksmai sutiksi?Pas mus jau keli metai ramūs sutikimai.Nuo kalėdų pavargstu,norisi jau toms šventėms ramybės.Paskutinis toks linskmesnis sutikimas buvo Londone.Daugiau kaip vanduo bėga tie metai.
QUOTE(IngridaB @ 2025 01 03, 09:31)
Labas rytas.
Įsivaizdavau,kad jau Tu tai linksmai sutiksi?Pas mus jau keli metai ramūs sutikimai.Nuo kalėdų pavargstu,norisi jau toms šventėms ramybės.Paskutinis toks linskmesnis sutikimas buvo Londone.Daugiau kaip vanduo bėga tie metai.
nu va, blogai įsivaizdavai, aš iš tų, kur iš namų be reikalo neina, teikia pirmenybę pačiai sau ir visur su savim man taip idealiausiai :mirksiukas:na, vaikai kitas reikalas
Šiaip man nauji metai dažniausiai lovoj būna, ryte atsikeli ir nauji metai
Labas rytas.
Aš vėlai guluosi,tai ar taip ar taip,sulaukiu tų Naujų.Vakar dėl vėjo užmigau gal apie tris?Iki dvejų užsikabinau filmą,o paskui klausiausi vėjo.Ir ką ryte vėl kubilo kaminas ant žemės,atsikėlus,pamačiau.Šiandien ,papuošti namuką svečiams,vyro gimtadienis,atsigeriu kavos,eisiu pūsti balionų. Toks pageidavimas buvo.
abas rytas.