Labas rytas.
Labas rytas.
Labas rytas.
QUOTE(*Bj* @ 2023 03 23, 20:27)
Ačiū,užbaiginėju procedūras.Liko trys kartai brachiterapijos,kas savaitę.Gerai buvo pirmas kartas,kai nieko nežinojau,dabar rytoj jau žinau,kad skaudėjo,tai neramu.Prieš pat velykas baigsiu visą kursą. Po mėnesio bus aišku padėjo ar jau nebe?
Labas rytas.
Labas rytas.
QUOTE(IngridaB @ 2023 03 23, 22:15)
Ačiū,užbaiginėju procedūras.Liko trys kartai brachiterapijos,kas savaitę.Gerai buvo pirmas kartas,kai nieko nežinojau,dabar rytoj jau žinau,kad skaudėjo,tai neramu.Prieš pat velykas baigsiu visą kursą. Po mėnesio bus aišku padėjo ar jau nebe?
nelabai aš suprantu aišku kas ten per procedūra, bet įsivaizduoju, jei skauda, menkas malonumas Bet tik tiek, kad viskas jau baigsis
mano irgi nekoks atsakymas atėjo
QUOTE(*Bj* @ 2023 03 25, 13:05)
nelabai aš suprantu aišku kas ten per procedūra, bet įsivaizduoju, jei skauda, menkas malonumas Bet tik tiek, kad viskas jau baigsis
Labas rytas.
Tikiuosi ne mano liga?
Viskas iškenčiama,kad tik padėtų.Kažkaip šį kartą tiek neskaudėjo ir visai nekraujavau.Gal kad iš karto suleido nuo kraujavimo vaistus?
QUOTE(IngridaB @ 2023 03 26, 08:31)
Labas rytas.
Tikiuosi ne mano liga?
Viskas iškenčiama,kad tik padėtų.Kažkaip šį kartą tiek neskaudėjo ir visai nekraujavau.Gal kad iš karto suleido nuo kraujavimo vaistus?
Deja...5 d biopsija
QUOTE(*Bj* @ 2023 03 23, 20:27)
o kakije liudi i bez okrani
nors tike linskmumo pabandysiu į nesši
laikykites mergaitės, mnedicina pazengus ir vis dar zengia į priekį nugalesit visus brudus
BJ nedrįstu klausti bet ar tavo kaip Ingridios diagnoze ir ji jau patvirtinta
Labas rytas.
Oi ne Lyžuka,be biopsijos nepatvirtinta tikrai diagnozė.
BJ,tą dieną darytos biopsijos kelioms moterims,tik man tokia diagnozė pasitvirtino.Tikiu,kad tau viskas gerai bus.Biopsija,čia dar nieko nesako. Tik ,ilgai tau laukti?