Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

QUOTE(Lyžuka @ 2023 02 02, 08:29)
Sveikos ir čia  mirksiukas.gif

Ingrida, kazkur rašei kad sodyba laabai sena, nenorit rstauruoti pagal ta laikmeti? Pvz stogai skiedriniai ar ten šiaudiniai ir pan.?

Viskas į pinuigus sueina.Mb prašau pakeisti pusei namo langus,šiaušiasi geriau padegti nei kelti iš naujo namą.Na taip 2025 bus šimtas metų.Gal šiemet nors perdažysime namą.Šiaip klientai fotografuoja mūsų langines,senas tikrai namas dviejų galų.Priebutį reikia verkiant perstatyti,šiemet nespėjau,dabar dar liga kiek leis? ax.gif
Stogas mūsų angliškos skardos dar yra įmušta etiketė,net skylutės nėra,va kaip gamino. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2023 02 02, 08:52)
Viskas į pinuigus sueina.Mb prašau pakeisti pusei namo langus,šiaušiasi geriau padegti nei kelti iš naujo namą.Na taip 2025 bus šimtas metų.Gal šiemet nors perdažysime namą.Šiaip klientai fotografuoja mūsų langines,senas tikrai namas dviejų galų.Priebutį reikia verkiant perstatyti,šiemet nespėjau,dabar dar liga kiek leis? ax.gif
Stogas mūsų angliškos skardos dar yra įmušta etiketė,net skylutės nėra,va kaip gamino. ax.gif

tokiu minčių kad nebūtų mirksiukas.gif nedristu klausti, bet diagnoze jau nustate gyd, ar dar tik pati nujauti?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2023 02 02, 10:23)
tokiu minčių kad nebūtų  mirksiukas.gif nedristu klausti, bet diagnoze jau nustate gyd, ar dar tik pati nujauti?

Jau nustatė piktybinis antra stadija,kaklelio gimdos.Rytoj pirma chemija,nuo pirmadienio rimtas gydymas,spinduliavimas,chemija. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2023 02 02, 10:43)
Jau nustatė piktybinis antra stadija,kaklelio gimdos.Rytoj pirma chemija,nuo pirmadienio rimtas gydymas,spinduliavimas,chemija. bigsmile.gif

profilaktiškai aptiko, ar atsitiktinai? kaip kartas turiu eiti pagal programą...

Sveikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bj* @ 2023 02 02, 20:00)
profilaktiškai aptiko, ar atsitiktinai? kaip kartas turiu eiti pagal programą...

Sveikos 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Aš pati pajaučiau kažkas ne taip,kraujas šiek tiek pasirodė.Prieš pusmetį paskambinau šeiminystei,pasiūlė važiuoti į priimamąjį.Su tepimu važiuoti į priimamąjį.Šeimos klinika neturi savo ginekologo.Po kelių mėnesių vėl skambinu,davė siuntimą ir ką biopsija ir rado.o laikas tai kapsi.Dabar perėjau į Afifdea supykūsi.Dar pandemija savo davė,sąžiningai tikridavausi pagal programą.
Tikrinkitės būtinai moterys,tie trys metai pagal programą ilgas laikas sako už savo pinigus,pažystama tyrėsi tik 20 eurų,geriau kasmet.Baisi liga,nieko nejaučiu pradžioje,dirbu kaip arkys,niekas neskauda,jokio nuovargio,o jis gyvena. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ingrida ka cia beprikomentuosiu, sveikatos, stiprybes, viskas tikrai BUS GERAI, PAMATYSI mirksiukas.gif , aš samdau kapus dieduku sutvarkyt tokia moterį, tai jai aplamai 4 st išpjove viska prie kelis metus, aišku pati ir lauke iki paskutinio kol kasdein jau be nustojimo kraujavo, bet perejo chemija ir nieko, viskas gerai , tiek kad sake labai silpna dabar apie rimtesnius ūkio darbus, o ji kaime gyvena jokios kalbos nera ax.gif
Atsakyti
Važiuoju šiandien pirmai chemijai,nuo pirmadienio švytinimas prasidės.Matysime.Prisipirkau siūlųsėdėsiu jei jau nepaeisiu ir megsiu.Aš planuoju iš vaikų važinėti pati. ax.gif Nneoriu jū trukdyti,nors pasiryžę visi vežioti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2023 02 03, 08:42)
Važiuoju šiandien pirmai chemijai,nuo pirmadienio švytinimas prasidės.Matysime.Prisipirkau siūlųsėdėsiu jei jau nepaeisiu ir megsiu.Aš planuoju iš vaikų važinėti pati. ax.gif Nneoriu jū trukdyti,nors pasiryžę visi vežioti. mirksiukas.gif

aš einu kas metus darytis už savus, nes pagal programą daro tik dienos metu, po darbo be šansų patekti. Dabar per atostogas mokykloje, bandysiu patekti pagal programą unsure.gif
Sveikatos 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Ačiū Mergaitės. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti

pavaduosiu Ingrida mirksiukas.gif

pas mane kava mokama bus mirksiukas.gif bigsmile.gif