Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

QUOTE(*Bj* @ 2023 01 07, 12:45)
pavargstu aišku darbe, bet miegu normaliai, neturėtų būti trūkumo, devintą dešimtą jau lovoj. Bet vistiek mažai, savaitgalį be vienuollikos nepabundu ax.gif Visada gerai miegojau, bet su metais dar daugiau noriu unsure.gif

O MAN DAR įdomiau smile.gif, visad buvau pelėda naktinedavau, o dabar 7 vcakaro jau akys limpa bigsmile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Lyžuka,tokiu laiku aš tik megzti savo malonumui pradedu,po žinių. ax.gif
Atsakyti
tai Ingrida man jau senatvė , pelenai byra biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Lyžuka,pas ką nebyra dar?
Grįžome į butą,atrodo melatoniną išgėriau taip gerai miegojau,po mūmis pusę septynių kaimynai kilti pradėjo na kur tu pamiegosi?Antradienį iš viso pusę penkių kažkas po laiptinę vaiščiojo,girdėjau,tai ar ne senatvė? ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Jėga sodyboje miegoti,tik mb girdėjau kažkas į telefoną paryčiui atėjo.Kad ir miega kitame kambaryje,bet durys atidarytos. blink.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
As irgi viska girdziu , kas kada i tualeta eina ar pan mirksiukas.gif , o seniau dar prižadint reikedavo mane gerai papurtyt bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Šįryt vėl kaimynai 6 prikėlė.Ankščiau ir aš sakydavau,gali su būgnais mušti,nieko negirdėdavau. ax.gif O šalta kaip bute,radiatoriai vos gyvi,beveik,kad nešildo. bigsmile.gif
Atsakyti
o kuriam aukšte Ingrida gyvenat? Nes pasmus kas 5 a tai daug kas skundziasi, kad nepakelia šilumos iki ju max 16 laikosi žiema unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2023 01 17, 08:37)
O šalta kaip bute,radiatoriai vos gyvi,beveik,kad nešildo. bigsmile.gif

Ingrida, jūs gi penktam aukšte, tai reik nuorint radiatorius? Mano mergina vakar bendrabutyje nusiorino pati, pamokinom biggrin.gif . Prašė prašė ten jų , kad nuorintų, nieks dėmesio nekreipia, o šalta gi. Patenkinta, sakė iškart šilt pradėjo .
Atsakyti