Ingrida
ar padeda realiai tie psichologai
QUOTE(IngridaB @ 2023 01 04, 05:29)
Labas rytas.
BJ,o kur randiesi,LT?
Vaikštau per gydytojus,pas psichologus,gerai,kad ne vasara. Laukiu ryte,kad nepramigčiau mrt,toks ir miegas.
taip, jau antri metai iš LT nebuvau nosies iškišus O dėl ko MRT? Kažkas rimta?
Labas rytas.
Šiek tiek rimta.Piktą naviką rado,tikiuosi išsikapstyti,reikia tikėti.
Oi Ingrida , tiketi reikia butinai, plius ir tyrimų, gydymo metodai vis kiti ir pažangesni
QUOTE(IngridaB @ 2023 01 05, 08:46)
Labas rytas.
tai rimta tikrai Žinau ir kokios mintys lenda, bet reik tikrai tikėtis, kad viskas baigsis tik gerai
Kažkoks siaubingas periodas, draugei irgi netyčiom atrado darinuką, kur visai nieko nejautė. Ryt operuoja. Kažkaip tie karai, marai visokie damuša
Labas rytas.
Tai aš galvoju irgi gal apseisiu tik operacija.Kol kas tyrimai dar kažko baisiau neranda. Galvoje grandioziniai planai negaliu dar išeiti.
Nereikia man to psichologo,pinigų kišimas į balą,bet dukra finansuoja ir liepia lankytis.Ji trejus metus lankė,bet su anglų psichologe,gal ten kitaip,arba aš tikiuosi kažko?Man geriau 17 pas psichiatrą eisiu,vaistų miegui,va čia daugiau tikiuosi,gerai išsimeigoti.
man atvirkščiai ...reikia vaistų, kad neužmigčiau ir vaikščiodama
Labas rytas.
BJ,miego trūkumas?Pervargimas?
Krentu ir aš miegoti bet antrą-trečią pradedu blūdyti.
QUOTE(IngridaB @ 2023 01 07, 09:21)
BJ,miego trūkumas?Pervargimas?
pavargstu aišku darbe, bet miegu normaliai, neturėtų būti trūkumo, devintą dešimtą jau lovoj. Bet vistiek mažai, savaitgalį be vienuollikos nepabundu Visada gerai miegojau, bet su metais dar daugiau noriu
Labas rytas.
O man su metais kaip tik mažiau norisi miego.
Labas rytas.
Labas rytas.