Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Mano mama taip draugauja jau 30 metų. mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu nežinau ir gerai gal ir ne, bet jei tik tas mb ateina skaniai pavalgyt kaip caras biggrin.gif tqai man toks ne , jau tada geriau nieko o darbus kad nudirbtu apsimoket, aš neturėčiau tiek sveikatos ir ūkį išlaikyt, sodas, gelynai ir dar kazkam super duper stalą padengt bigsmile.gif

nu čia aišku as taip samprotauju tik...

Bj kai pas savo b gyveni dukles apvalai, nu sutvarkai namus jam dar ? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 28 birželio 2022 - 09:51
QUOTE(IngridaB @ 2022 06 28, 07:11)
Labas rytas.
Mano mama taip draugauja jau 30 metų. mirksiukas.gif

mirksiukas.gif

QUOTE(Lyžuka @ 2022 06 28, 09:50)
Nu nežinau ir gerai gal ir ne, bet jei tik tas mb ateina skaniai pavalgyt kaip caras biggrin.gif tqai man toks ne , jau tada geriau nieko o darbus kad nudirbtu apsimoket, aš neturėčiau tiek sveikatos ir ūkį išlaikyt, sodas, gelynai ir dar kazkam super duper stalą padengt  bigsmile.gif

Bj kai pas savo b gyveni dukles apvalai, nu sutvarkai namus jam dar ?  bigsmile.gif

šiaip tai jis pas mane ir tiekėjas, ir šefas rolleyes.gif Gėda pasakyt, per metus gal kokį kartą ir pagaminau. Atsiveža jis, nes žino, kad pas mane namie tuščia, aš juk darbe valgau, namie mažai būnu. Pareinu tik miegoti praktiškai, o ir neverta, pigiai maitina mokykloje, namie ir laiko sutaupau šitu klausimu, ir į pardę nereik eiti. Darbas juk ne tik mokykloje, dar ir namie reikia padirbėti, ir daug ax.gif Savaitgalį pagamina, dar įdeda, tai va, sako nemačiau tokios moteriškės, kur namie tuščia, daugiau pas vyrus taip yra. Bet va, nebeliko kam gaminti, o jau ir poreikio nėra. Radau kas gamina, jei ką, šefas rimtai mirksiukas.gif
Papildyta:
Nu nežinau ir gerai gal ir ne, bet jei tik tas mb ateina skaniai pavalgyt kaip caras biggrin.gif tqai man toks ne , jau tada geriau nieko o darbus kad nudirbtu apsimoket, aš neturėčiau tiek sveikatos ir ūkį išlaikyt, sodas, gelynai ir dar kazkam super duper stalą padengt  bigsmile.gif

Bj kai pas savo b gyveni dukles apvalai, nu sutvarkai namus jam dar ?  bigsmile.gif

šiaip retai jis ateina, tik ką pataisyti jei reik, nelabai mėgsta bute. O pas jį nelabai ką ten tvarkyti yra, irgi tik miegoti pareina. Ir atvirai nelabai nori, o man kitą kart knieti. tai pasidalinam, jis man pagamina, aš jam truputį moteriškai aptvarkau namus. Apsitvarko jis pats, tik gal ne taip mano akim mirksiukas.gif
Sode šiais metais pirmą kart sodinau, tik uogas skindavausi. Bet kažkaip net pačiai keista, išeinu ir vienumoj pabūnu. Nervus raminu, iki tol nesu net prie žemės prisilietus. Vot ir nesakyk niekada biggrin.gif
Papildyta:

šiaip tai, raviu aš ax.gif sakė užsisodinau tokiuus plotus ir ravėkis pati. Nors buvau išlėkus į Druskininkus, tai ir laistė, trąšas pirko ir šliužus naikino. Bet ravėt tai jau ne rolleyes.gif
Bet nurasviu kas tris savaites ir laisva iki sekančio ravėjimo. Ai, dar uogas irgi aš darau biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Šanuolė BJ.Jauna moteris ir labai gerai taip neįsipareigojant. 4u.gif 4u.gif vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
BJ tada klausimas tik vienas su nuostaba bigsmile.gif , dar tokių vyrų šiais laikas yra ? bigsmile.gif As kazkaip isivaizduoju kad visi prie tinginio jie biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2022 06 29, 09:03)
BJ tada klausimas tik vienas su nuostaba  bigsmile.gif , dar tokių vyrų šiais laikas yra ?  bigsmile.gif As kazkaip isivaizduoju kad visi prie tinginio jie  biggrin.gif

nu kas liečia puodus, tai jo. Aš į virtuvę retai beužsuku. O dėl buities, tai vyrai į viską kitaip žiūri, kol už šiukšlių neužkliūna tol ir gerai biggrin.gif
O šiaip nėra toli gražus idealus, butų toks, tai ir šeima nebūtų iširus. Bet jei žmogui visada darbas, visada visiems padėti pirmas, tai toks ir nebus labai šeimos žmogus. Arba taikaisi arba ne. Atostogų nereik, išeiginių nereik, darbas pirmoje vietoje bus visada unsure.gif Iš kitos pusės, ir aš savęs daug daugiau darbui dabar atiduodu, tokia darbo specifika, plius vaikai savo gyvenimus turi, mama dar savim apsirūpina, tai galiu save daugiau atiduoti ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.