Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

QUOTE(*Bj* @ 2022 06 17, 11:55)
nu ko gero tik trumpam, vienam sezonui. Pernai tik uogas skyniau, sakiau gaila, nes ant žemės krenta. Šį pavasraį pabandžiau, bet rankos svyra...vakar nuėjau į daržą, guli ridikėliai išvartyti, šaknys viršuj....
ai, anokia čia naujiena, jau porą metų naujam bute gyvenu ir nauja antra pusė biggrin.gif

nu kai taip čia retai sueiname tai naujiena ir dar kokia wub.gif Su tuom ir sveikiname wub.gif wub.gif wub.gif kaip sakoma, kad ilgai ir laimingai mirksiukas.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Prisidedu ir aš prie sveikinimų.
BJ bet vis galvoji pabėgti iš LT? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2022 06 20, 07:15)
nu kai taip čia retai sueiname tai naujiena ir dar kokia  wub.gif  Su tuom ir sveikiname  wub.gif  wub.gif  wub.gif kaip sakoma, kad ilgai ir laimingai  mirksiukas.gif

nu laikas parodys arba mano nervai biggrin.gif

QUOTE(IngridaB @ 2022 06 21, 05:19)
Labas rytas.
Prisidedu ir aš prie sveikinimų.
BJ bet vis galvoji pabėgti iš LT? ax.gif

konkrečių planų neturiu, bet sumažėjus LT pajamoms ko gero tektų unsure.gif Atlyginimas mūsų priklauso nuo mokinio atnešamų pinigėlių, neformalusis ugdymas nėra privalomas, nes jis mažai remiamas, mokamas iš tėvų kišenės ir tada iškyla visokie niuansai. Krizės atveju, mažai kas tam išgalės skirti pinigų. Yra ir kitų niuansų prie visa to unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas.
BJ,bet jei yra antra pusė?Vistiek planuose pabėgti iš LT? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 06 22, 06:53)
Labas rytas.
BJ,bet jei yra antra pusė?Vistiek planuose pabėgti iš LT? ax.gif

tai, kad ir yra, pinigų reikia bet kokiu atveju ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(*Bj* @ 2022 06 22, 14:47)
tai, kad ir yra, pinigų reikia bet kokiu atveju ax.gif

Siusk antra puse pinigų parvežt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2022 06 27, 08:09)
Siusk antra puse pinigų parvežt  bigsmile.gif

Mes matai kiekvienas savo. Aš savo bute, jis savo, susimatom, pasibūnam, savaitgalius praleidžiam, kartais ir kokią savaitę ten pabūnu. Bet man savo norisi. Be to net i nenorėčiau, kad mano vaiką svetimas išlaikytų, kai tikras tėvas to nedaro. Jis irgi savo vaikus remia ir jiems padeda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bj* @ 2022 06 27, 19:46)
Mes matai kiekvienas savo. Aš savo bute, jis savo, susimatom, pasibūnam, savaitgalius praleidžiam, kartais ir kokią savaitę ten pabūnu. Bet man savo norisi. Be to net i nenorėčiau, kad mano vaiką svetimas išlaikytų, kai tikras tėvas to nedaro. Jis irgi savo vaikus remia ir jiems padeda mirksiukas.gif

Ale tai protingas sprendimas mirksiukas.gif kaip sakoma vienas kitas akių nemazolinate bigsmile.gif
Atsakyti