Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

Gerai BJ parašė,tai kad mamoms vis rūpi.Net mano mama,kai kur išvažiuojame,prašo,paskambink,kai grįšite. ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Papildyta:
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 06 13, 16:14)
Gerai BJ parašė,tai kad mamoms vis rūpi.Net mano mama,kai kur išvažiuojame,prašo,paskambink,kai grįšite. ax.gif

ir kada nerupes mamoms? ...turbut nebus tokio laiko mirksiukas.gif
Atsakyti
laba 4u.gif
Nu kas per orai, antrą kartą mano lysvės išplaukė blink.gif Vsio, šiais metais baigta su daržais unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas.
O BJ ir daržus turi?Galvojau tokiu užsiėmimu jau neprasidedi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bj* @ 2022 06 14, 22:59)
laba 4u.gif
Nu kas per orai, antrą kartą mano lysvės išplaukė blink.gif Vsio, šiais metais baigta su daržais unsure.gif

tai gal greit tą vandeni nutrauks, vistiek vasarą viskas greičiau pradziusta .... visur plaukia viskas labai tie orai permainingi gerai dar kad škvalu nebuna baisu kur čia geguži per vokietija prasineše namus be stogu paliko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 06 15, 06:29)
Labas rytas.
O BJ ir daržus turi?Galvojau tokiu užsiėmimu jau neprasidedi? ax.gif

aš neprasidedu, neprasidėjau tiksliau, mano antra pusė sode turi....kažkaip atradau šiais metais raminimosi būdą, išeinu daržan ir nėra iki kol miegot nereik biggrin.gif

QUOTE(Lyžuka @ 2022 06 15, 10:01)
tai gal greit tą vandeni nutrauks, vistiek vasarą viskas greičiau pradziusta .... visur plaukia viskas labai tie orai permainingi gerai dar kad škvalu nebuna baisu kur čia geguži per vokietija prasineše namus be stogu paliko  mirksiukas.gif

ai, jau nieko nebesodinsiu daugiau, laiko gaila, einu sukišiu kardelius ir dar kolegė lavandų atnešė, ir tas sukišiu....man DE jos taip gražu, ten prie kiekvieno namo jų prisodinta ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
O BJ,sveika įstojųsi į daržininkų gretas. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bj* @ 2022 06 15, 16:13)
aš neprasidedu, neprasidėjau tiksliau, mano antra pusė sode turi....kažkaip atradau šiais metais raminimosi būdą, išeinu daržan ir nėra iki kol miegot nereik biggrin.gif
ai, jau nieko nebesodinsiu daugiau, laiko gaila, einu sukišiu kardelius ir dar kolegė lavandų atnešė, ir tas sukišiu....man DE jos taip gražu, ten prie kiekvieno namo jų prisodinta ax.gif

ČIA gal būsim ką praleidę netyčia ? bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 06 16, 06:48)
Labas rytas.
O BJ,sveika įstojųsi į daržininkų gretas. 4u.gif  4u.gif

nu ko gero tik trumpam, vienam sezonui. Pernai tik uogas skyniau, sakiau gaila, nes ant žemės krenta. Šį pavasraį pabandžiau, bet rankos svyra...vakar nuėjau į daržą, guli ridikėliai išvartyti, šaknys viršuj....

QUOTE(Lyžuka @ 2022 06 16, 07:57)
ČIA gal būsim ką praleidę netyčia ?  bigsmile.gif  wub.gif

ai, anokia čia naujiena, jau porą metų naujam bute gyvenu ir nauja antra pusė biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti