Gerai BJ parašė,tai kad mamoms vis rūpi.Net mano mama,kai kur išvažiuojame,prašo,paskambink,kai grįšite.
Labas rytas.
Papildyta:
Labas rytas.
QUOTE(IngridaB @ 2022 06 13, 16:14)
Gerai BJ parašė,tai kad mamoms vis rūpi.Net mano mama,kai kur išvažiuojame,prašo,paskambink,kai grįšite.
ir kada nerupes mamoms? ...turbut nebus tokio laiko
laba
Nu kas per orai, antrą kartą mano lysvės išplaukė Vsio, šiais metais baigta su daržais
Nu kas per orai, antrą kartą mano lysvės išplaukė Vsio, šiais metais baigta su daržais
Labas rytas.
O BJ ir daržus turi?Galvojau tokiu užsiėmimu jau neprasidedi?
QUOTE(*Bj* @ 2022 06 14, 22:59)
laba
tai gal greit tą vandeni nutrauks, vistiek vasarą viskas greičiau pradziusta .... visur plaukia viskas labai tie orai permainingi gerai dar kad škvalu nebuna baisu kur čia geguži per vokietija prasineše namus be stogu paliko
QUOTE(IngridaB @ 2022 06 15, 06:29)
aš neprasidedu, neprasidėjau tiksliau, mano antra pusė sode turi....kažkaip atradau šiais metais raminimosi būdą, išeinu daržan ir nėra iki kol miegot nereik
QUOTE(Lyžuka @ 2022 06 15, 10:01)
tai gal greit tą vandeni nutrauks, vistiek vasarą viskas greičiau pradziusta .... visur plaukia viskas labai tie orai permainingi gerai dar kad škvalu nebuna baisu kur čia geguži per vokietija prasineše namus be stogu paliko
ai, jau nieko nebesodinsiu daugiau, laiko gaila, einu sukišiu kardelius ir dar kolegė lavandų atnešė, ir tas sukišiu....man DE jos taip gražu, ten prie kiekvieno namo jų prisodinta
Labas rytas.
O BJ,sveika įstojųsi į daržininkų gretas.
QUOTE(*Bj* @ 2022 06 15, 16:13)
aš neprasidedu, neprasidėjau tiksliau, mano antra pusė sode turi....kažkaip atradau šiais metais raminimosi būdą, išeinu daržan ir nėra iki kol miegot nereik
ai, jau nieko nebesodinsiu daugiau, laiko gaila, einu sukišiu kardelius ir dar kolegė lavandų atnešė, ir tas sukišiu....man DE jos taip gražu, ten prie kiekvieno namo jų prisodinta
ČIA gal būsim ką praleidę netyčia ?
Labas rytas.
QUOTE(IngridaB @ 2022 06 16, 06:48)
nu ko gero tik trumpam, vienam sezonui. Pernai tik uogas skyniau, sakiau gaila, nes ant žemės krenta. Šį pavasraį pabandžiau, bet rankos svyra...vakar nuėjau į daržą, guli ridikėliai išvartyti, šaknys viršuj....
QUOTE(Lyžuka @ 2022 06 16, 07:57)
ČIA gal būsim ką praleidę netyčia ?
ai, anokia čia naujiena, jau porą metų naujam bute gyvenu ir nauja antra pusė
Labas rytas.