Labas rytas.
Vis tikiu,kad čia sugrįšime?
aš irgi, va bent del BJ verta laikyti
QUOTE(Lyžuka @ 2022 06 07, 10:13)
Darbščioji Ingrida , medalis tau už kantrybę šitai temai gyvybę suteikti
BJ kaip tu ? dar vis lt ar jau vel platųjį pasauli keliauji?
BJ kaip tu ? dar vis lt ar jau vel platųjį pasauli keliauji?
nu, kad jau visus mokslo metus mokykloje atidirbau Planavau porai mėnesių išlėkt, laukaiu vietos, bet šiandien firmai pasakiau, kad persigalvojau ir lieku per vasarai LT. Reikia rugsėjui ruoštis
QUOTE(Lyžuka @ 2022 06 08, 10:00)
aš irgi, va bent del BJ verta laikyti
nu dėl manęs kažko nereikia ...o čia apie ką?
Labas rytas.
BJ,tai dabar atostogos?
QUOTE(*Bj* @ 2022 06 08, 21:50)
nu, kad jau visus mokslo metus mokykloje atidirbau Planavau porai mėnesių išlėkt, laukaiu vietos, bet šiandien firmai pasakiau, kad persigalvojau ir lieku per vasarai LT. Reikia rugsėjui ruoštis
apie grupę, va del taves laikom, gal dazniau užsuksi
tai vasara atostogos mokykllose ko čia lbegioti
Labas rytas.
BJ,kokiose šalyse tavo panelės?
Lyžuka,tu irgi buvai dingųsi supermamose?Vis pagalvodavau,ar besugrįši?
Labas rytas.
Labas rytas.
QUOTE(Lyžuka @ 2022 06 09, 07:52)
apie grupę, va del taves laikom, gal dazniau užsuksi
kad nelabai to laiko aplamai yra, jau kabelinės planuoju atsisakyti, per pusmetį vos porą kart esu teliką įsijungus kai atidirbi mokykloje, namo tiesiu taikymu tik į lovą, o savaitgaliai irgi retai laisvi, šeštadienį vos gyva praguliu, sekmadienį jau ateinančiai savaitei ruošiesi. Nei svečių, nei jokių koncertų ar teatrų norisi, jėgų nelieka niekam
Atostogos atostogoms, dirbu nepilnu etatu, tai ir tų pinigų ne fontanai Nelabai išeina ilgai atostogauti. Sutariau truputį darželyje padirbėti, išleisiu kolegę atostogų
QUOTE(IngridaB @ 2022 06 10, 06:40)
Labas rytas.
čia abi, vyresnė su antra pusė jau prieš karantiną butą čia nusipirko, o mažiukė lyg po mokslų žada išvažiuoti. Norėčiau, kad persigalvotų, bet norai mano ir lieka mano norais
Labas rytas.
Nelabai kas klausosi mūsų norų?Pas mane kai trys,tai tik spėk gaudyti kur kuris randasi. Oi neramūs maniškiai irgi.Dabar per jonines,mažoji į Lenkus išlekia pasiblaškyti,tik plaukė baidarėmis,važiavo ralyje,sūnus į Suomius savaitei dviračiu.Na gal vaikis didysis namie pabus?
QUOTE(IngridaB @ 2022 06 10, 07:40)
Labas rytas.
tai va kad man irgi kaip BJ vis laiko truksta, darbai namai, gelynai ir t.t. tai vakare autopilotu i lova ryte vel kaip užsuktas zuikis su dracel lekiu
o del vaiku tai n veltui yra patarle, kad ne sau vaikus auginam ...
QUOTE(IngridaB @ 2022 06 13, 06:51)
Labas rytas.
Nelabai kas klausosi mūsų norų?Pas mane kai trys,tai tik spėk gaudyti kur kuris randasi. Oi neramūs maniškiai irgi.Dabar per jonines,mažoji į Lenkus išlekia pasiblaškyti,tik plaukė baidarėmis,važiavo ralyje,sūnus į Suomius savaitei dviračiu.Na gal vaikis didysis namie pabus?
tas tai taip, bet vis norisi pagalvę pakišti, atrodo šalia būtų ir tai lengviau
QUOTE(Lyžuka @ 2022 06 13, 10:14)
tai va kad man irgi kaip BJ vis laiko truksta, darbai namai, gelynai ir t.t. tai vakare autopilotu i lova ryte vel kaip užsuktas zuikis su dracel lekiu
gal senstam jau