Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Vis tikiu,kad čia sugrįšime? mirksiukas.gif
Atsakyti
aš irgi, va bent del BJ verta laikyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2022 06 07, 10:13)
Darbščioji Ingrida  wub.gif , medalis tau už kantrybę šitai temai gyvybę suteikti  bigsmile.gif

BJ kaip tu ? dar vis lt ar jau vel platųjį pasauli keliauji?  ax.gif

nu, kad jau visus mokslo metus mokykloje atidirbau rolleyes.gif Planavau porai mėnesių išlėkt, laukaiu vietos, bet šiandien firmai pasakiau, kad persigalvojau ir lieku per vasarai LT. Reikia rugsėjui ruoštis biggrin.gif

QUOTE(Lyžuka @ 2022 06 08, 10:00)
aš irgi, va bent del BJ verta laikyti  mirksiukas.gif

nu dėl manęs kažko nereikia unsure.gif ...o čia apie ką? rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas.
BJ,tai dabar atostogos? mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bj* @ 2022 06 08, 21:50)
nu, kad jau visus mokslo metus mokykloje atidirbau rolleyes.gif Planavau porai mėnesių išlėkt, laukaiu vietos, bet šiandien firmai pasakiau, kad persigalvojau ir lieku per vasarai LT. Reikia rugsėjui ruoštis  biggrin.gif
nu dėl manęs kažko nereikia unsure.gif ...o čia apie ką? rolleyes.gif

apie grupę, va del taves laikom, gal dazniau užsuksi wub.gif

tai vasara atostogos mokykllose ko čia lbegioti tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas.
BJ,kokiose šalyse tavo panelės? mirksiukas.gif
Lyžuka,tu irgi buvai dingųsi supermamose?Vis pagalvodavau,ar besugrįši? ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2022 06 09, 07:52)
apie grupę, va del taves laikom, gal dazniau užsuksi  wub.gif

tai vasara atostogos mokykllose ko čia lbegioti  tongue.gif

kad nelabai to laiko aplamai yra, jau kabelinės planuoju atsisakyti, per pusmetį vos porą kart esu teliką įsijungus ax.gif kai atidirbi mokykloje, namo tiesiu taikymu tik į lovą, o savaitgaliai irgi retai laisvi, šeštadienį vos gyva praguliu, sekmadienį jau ateinančiai savaitei ruošiesi. Nei svečių, nei jokių koncertų ar teatrų norisi, jėgų nelieka niekam unsure.gif

Atostogos atostogoms, dirbu nepilnu etatu, tai ir tų pinigų ne fontanai ax.gif Nelabai išeina ilgai atostogauti. Sutariau truputį darželyje padirbėti, išleisiu kolegę atostogų ax.gif

QUOTE(IngridaB @ 2022 06 10, 06:40)
Labas rytas.

čia abi, vyresnė su antra pusė jau prieš karantiną butą čia nusipirko, o mažiukė lyg po mokslų žada išvažiuoti. Norėčiau, kad persigalvotų, bet norai mano ir lieka mano norais smile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Nelabai kas klausosi mūsų norų?Pas mane kai trys,tai tik spėk gaudyti kur kuris randasi. ax.gif Oi neramūs maniškiai irgi.Dabar per jonines,mažoji į Lenkus išlekia pasiblaškyti,tik plaukė baidarėmis,važiavo ralyje,sūnus į Suomius savaitei dviračiu.Na gal vaikis didysis namie pabus? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 06 10, 07:40)
Labas rytas.

tai va kad man irgi kaip BJ vis laiko truksta, darbai namai, gelynai ir t.t. tai vakare autopilotu i lova ryte vel kaip užsuktas zuikis su dracel lekiu biggrin.gif

o del vaiku tai n veltui yra patarle, kad ne sau vaikus auginam ...
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 06 13, 06:51)
Labas rytas.
Nelabai kas klausosi mūsų norų?Pas mane kai trys,tai tik spėk gaudyti kur kuris randasi. ax.gif Oi neramūs maniškiai irgi.Dabar per jonines,mažoji į Lenkus išlekia pasiblaškyti,tik plaukė baidarėmis,važiavo ralyje,sūnus į Suomius savaitei dviračiu.Na gal vaikis didysis namie pabus? bigsmile.gif

tas tai taip, bet vis norisi pagalvę pakišti, atrodo šalia būtų ir tai lengviau ax.gif

QUOTE(Lyžuka @ 2022 06 13, 10:14)
tai va kad man irgi kaip BJ vis laiko truksta, darbai namai, gelynai ir t.t. tai vakare autopilotu i lova ryte vel kaip užsuktas zuikis su dracel lekiu biggrin.gif

o del vaiku tai n veltui yra patarle, kad ne sau vaikus auginam ...

gal senstam jau rolleyes.gif
Atsakyti