Labas rytas.
Man irgi norisi kepti, bet kažkaip nespėju. Labai sulėtėjusios mano apsukos Atrodo, ką tik atsikėliau, o jau vakaras. ir nieko nenuveikusi FB beigelių receptas kelinta diena vis išlenda po nosim. Bet ten ilgas procesas, ilgai minkyt, raugint, tai nepradedu. Jei turėčiau tešlos maišyklę, būtų greičiau. O ir mieliniai man skrandžiui netinka...
Labas rytas.
Aš tai galėčiau dirbti naktimis,vistiek nemiegu.Bet gi kaimynai aplinkui.
Žolyte,tu žolininkė,šauk,kai reikės jau kažką pavasarį rinkti.Man gi rudeniop reikės pradėt viti arbatas.
Gyvos?
ui kaip šalčiai pabodo, dabar pvz pas mus -16 , naktys iš vis >20
ui kaip šalčiai pabodo, dabar pvz pas mus -16 , naktys iš vis >20
gyvos pagaliau nustojo lyti ir termometras nulį parodė
QUOTE(IngridaB @ 2021 02 08, 09:11)
Labas rytas.
Aš tai galėčiau dirbti naktimis,vistiek nemiegu.Bet gi kaimynai aplinkui.
Žolyte,tu žolininkė,šauk,kai reikės jau kažką pavasarį rinkti.Man gi rudeniop reikės pradėt viti arbatas.
Ne žolininkė aš, Ingrida Kaip ir kiekviena mamka, kažkiek pasirenku savo poreikiams pagrindinių žolelių.
BJ, kažkokioj keistoj šaly esi, Europoj tai šaltis
QUOTE(*Bj* @ 2021 02 08, 10:13)
gyvos pagaliau nustojo lyti ir termometras nulį parodė
tikrai klausimas kurioje čia afrikos šalyje bazuojates
QUOTE(žollia @ 2021 02 08, 10:18)
Ne žolininkė aš, Ingrida Kaip ir kiekviena mamka, kažkiek pasirenku savo poreikiams pagrindinių žolelių.
lyg dar Europoj
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2021 02 08, 11:06)
tikrai klausimas kurioje čia afrikos šalyje bazuojates
mus skęstam, jau reiks iki pardės nardymo kostiumo, kad nuplaukt
Nusipirkau Lidle plaukų kirpimo mašinką. Nu ir ką Pabandžiau diedką kirpt, nieks neišėjo. Nukirpau kaip visad - brangiu rankiniu kirpimu. Jam pasisekė, asmeninę kirpėją turi. O aš ir toliau gauruota šliaužioju . Nu gal jau greit galėsim gražintis.
Oras tai labai gražus Labai Tik šiek tiek per šalta
Oras tai labai gražus Labai Tik šiek tiek per šalta
Labas rytas,
Maniškis jau virš 10 metų pats kerpasi su mašinėle. Tik jis priekį ir viršugalvį,o gale kasa rišama su gumute.Ai tiesa pernai vaikai padovanojo kuponą į vyrų kirpyklą.Tai barzdą aplygino ir šiokį tokį kirpimą padarė.Bet jam neįtiko.
Stilingas TB , su kasele
Reik suprast tą mašinkinį kirpimą. O ant ko pratintis? Užtat (gal užtad?) darbo mokymo centro mokinės ir kviečia savanorius kirptis už centus. Esu ir aš daug kartų pas jas kirpusis plaukus, visai neblogai apkerpa. Ir nereik užsirašyt prieš mėnesį. Būdavo sugalvoju staigiai, kad šiandien man trūks plyš reik apsikirpt. O neužsirašius. Ir nuvarydavau į DRMC. Mokytoja šalia , klausia iškart. Barzdps tai atskira politika . Pas mus atsidaro kažkokia kirpykla vien vyrams. Jau eina reklama per FB, kad plačiau pasklistų žinia , akcentuojamas barzdų kirpimas, modeliavimas.
BJ, vakar per žinias rodė, kaip Vokietijoj sniegą kasa ... Nu tai nelyja ,vienok...
Reik suprast tą mašinkinį kirpimą. O ant ko pratintis? Užtat (gal užtad?) darbo mokymo centro mokinės ir kviečia savanorius kirptis už centus. Esu ir aš daug kartų pas jas kirpusis plaukus, visai neblogai apkerpa. Ir nereik užsirašyt prieš mėnesį. Būdavo sugalvoju staigiai, kad šiandien man trūks plyš reik apsikirpt. O neužsirašius. Ir nuvarydavau į DRMC. Mokytoja šalia , klausia iškart. Barzdps tai atskira politika . Pas mus atsidaro kažkokia kirpykla vien vyrams. Jau eina reklama per FB, kad plačiau pasklistų žinia , akcentuojamas barzdų kirpimas, modeliavimas.
BJ, vakar per žinias rodė, kaip Vokietijoj sniegą kasa ... Nu tai nelyja ,vienok...
QUOTE(žollia @ 2021 02 09, 08:04)
Stilingas TB , su kasele
ne visur Pas mus gatvė uždaryta, vakar per žinias rodė, nes užtvindyta.
labas rytas