Labas rytas.
Labai gražias foto Ingrida paskutiniu metu keli
Labas rytas.
Labas rytas.
Labas rytas.
Labas rytas.
Labas rytas.
Labas rytas.
QUOTE(*Bj* @ 2021 01 16, 09:26)
labas rytas
Aš išvis su mieliniais nedraugauju patiekalais, dar kokį pyragą sukonstruoju, daugiau nelabai. Ir aplamai, kažkaip matau save vis prasčiau ir prasčiau gaminime. Dar vaikai buvo, tai kažkaip pramokus buvau, dabar sugalvoju ir imu daryti ir nieka neišeina....spjoviau visai gaminti
Aš išvis su mieliniais nedraugauju patiekalais, dar kokį pyragą sukonstruoju, daugiau nelabai. Ir aplamai, kažkaip matau save vis prasčiau ir prasčiau gaminime. Dar vaikai buvo, tai kažkaip pramokus buvau, dabar sugalvoju ir imu daryti ir nieka neišeina....spjoviau visai gaminti
vaje gal nuo manes užsikrėtei
buna virykles po 2 dienas nejungiu, ne maistas kurio gamybai reikia skirt valanda ir daugiau , kepiau tik per velykas ir kaledas ir tai palaikant tradicijas ir kai ka mama valgo dar
QUOTE(Lyžuka @ 2021 02 04, 14:45)
vaje gal nuo manes užsikrėtei
buna virykles po 2 dienas nejungiu, ne maistas kurio gamybai reikia skirt valanda ir daugiau , kepiau tik per velykas ir kaledas ir tai palaikant tradicijas ir kai ka mama valgo dar
va, būtent ir aš tik per šventes ai, be to vyrukų kulinarų atsirado...tai mamka laisva
Labas rytas.
Kaip tik kai taip šalta norisi tik kepti,kepti.Ir dar ne bet ką,o kažką su mielėmis,kad kiltų. Vat vasarą,tai nelieka laiko kepiniams.
Labas rytas.