o tai kas , kad atsuktas spidometras? Visi atsukti būna praktiškai. Čia judu praktiškai naujo norit Svarbu, kad gerai prižiūrėtas. Tai išsirinksit, kad nėr skubos
Mūms tokia projekto sąlyga ne mažiau 100 tūkstančių. Ir patikėk kuo nors.
QUOTE(IngridaB @ 2021 01 25, 17:35)
Žolyte,tikrai nežinau.Kai kebabū nebe turime ,retai beužsuku ten. Mes žinok,dar neišsirenkame autobuso.MB nori ilgo,trumpų pilna.Bet pas mus sąlyga kad būtų pravažiavęs mažiau nei 100 tūkstančių.
Mes vos iš BRC nenusipirkome ir garantiją davė.Bet sūnus pažiūrėjo pagal kėbulo numerį,atsuktas spidometras. Tai dar renkamės.Megzti dar mokausi,oi dar kiek mokytis.
Mes vos iš BRC nenusipirkome ir garantiją davė.Bet sūnus pažiūrėjo pagal kėbulo numerį,atsuktas spidometras. Tai dar renkamės.Megzti dar mokausi,oi dar kiek mokytis.
QUOTE(IngridaB @ 2021 01 25, 18:07)
tai reik mažiau 100 ar ne mažiau 100 ?
Mažiau mažiau nei 100.............
Kas ieško, tas randa Bet gal iki pavasario būtų gerai nupirkt jums, link vasaros ir kainos sukyla. O gal kaip tik, kai atšils, daugiau to transporto parvarys iš užsienio.
Man biznis stovi vietoj - mokesčius tik pyškinu
Man biznis stovi vietoj - mokesčius tik pyškinu
Jau moki?????? Tai gal tik PSD?
Na mūms greičiau reiktų susirasti,kraustymuisi į sodybą.O įregistruoti reikia iki gegužės pirmos. Aš tik dar moku už PSD.Tai kad ir paskui jei kol "biznis" įsivažiuos nei už nieką nemokėsiu daugiau.
Na mūms greičiau reiktų susirasti,kraustymuisi į sodybą.O įregistruoti reikia iki gegužės pirmos. Aš tik dar moku už PSD.Tai kad ir paskui jei kol "biznis" įsivažiuos nei už nieką nemokėsiu daugiau.
Labas rytas.
QUOTE(IngridaB @ 2021 01 25, 21:56)
Jau moki?????? Tai gal tik PSD?
Nu PSD, bet vistiek skauda . O žinant, kad už metus ir visus kitus reiks sumokėt, nors dirbt ir neleidžia. Gi privaloma minimumą uždirbt'', nuo jo skaičiuos ir VSD ir GPM.
Man tai gerai iš db su mezgimu atsidariau mažąją bendriją,kiek uždirbsiu tiek mokėsiu.Galiu pirmus metus ir į minusą eiti.Jei karantinas dar bus,bus ir priežastis.O pradėsiu dirbti tik nuo gegužės pirmos.
O va su pirtimi tai nuo gruodžio kažkur mėsnesio dukra turės mus įdarbinti trims metams su minimumu,tada jau reikės mokeščius pilnai mokėti.Na prie pensinjos dasidės metai.
O va su pirtimi tai nuo gruodžio kažkur mėsnesio dukra turės mus įdarbinti trims metams su minimumu,tada jau reikės mokeščius pilnai mokėti.Na prie pensinjos dasidės metai.
Tai iš DB kitos sąlygos verslui, reikalavimai.
Niekuo ne kitokia ta valdžia mūsų, tokia pat kaip ir buvusi Aš čia dėl tų draudimų visokių, ribojimų mažąjam verslui. Tie mažieji verslai kaip tik atsakingiau gali pirkėjus kontroliuot, nei tie didieji tinklai.
Niekuo ne kitokia ta valdžia mūsų, tokia pat kaip ir buvusi Aš čia dėl tų draudimų visokių, ribojimų mažąjam verslui. Tie mažieji verslai kaip tik atsakingiau gali pirkėjus kontroliuot, nei tie didieji tinklai.
Labas rytas.
Labas rytas.