Giega,kaip sukėlei apetitą su tom krevetem tik kad as jas laaaabai retai perku.
Bj,o apgyvendinsi pas save mergaitę?kazkada paziūrėjau pardę internetinę tu suknę joje ziūrėjais ir uzrodei tai daba nuo reklamos negaliu atsigint
Kur mergicos isbėgioję musėt pietû miego miegat
Valgt dariau
https://scontent-lht...amp;oe=5907E1EC
https://scontent-lht...amp;oe=5907E1EC
QUOTE(burbuline @ 2017 02 10, 16:05)
Bj,o apgyvendinsi pas save mergaitę?kazkada paziūrėjau pardę internetinę tu suknę joje ziūrėjais ir uzrodei tai daba nuo reklamos negaliu atsigint
tai jo, pas save, kur kitur
dar šitas psl. visai nieko, bet save bandau suimti į rankas, nesunešiosiu juk visko https://www.bonprix....en-sale-jacken/
QUOTE(bjaurybe @ 2017 02 10, 15:36)
nu ne, paatostogauti
apmokink, pamainą turėsi
Giega, fu veu tie kirminai Nesu net ragavus, kad ir kaip kas giria
Skanu krevetes, bet retai perku
Buvom picerijoj, dabar taip miegas ima
Meri, tai atleido?
As tai uz dyka dirbsiu, neidarbinta, net nesiunciau prasymo, nieko as ipratus, ne plytas nesioju.
Labas, jei nebuvau uzsukus
Buvom picerijoj, dabar taip miegas ima
Meri, tai atleido?
As tai uz dyka dirbsiu, neidarbinta, net nesiunciau prasymo, nieko as ipratus, ne plytas nesioju.
Labas, jei nebuvau uzsukus
QUOTE(sapniukass @ 2017 02 10, 19:22)
Meri, tai atleido?
Formaliai išleido normalių kasmetinių atostogų dvi savaites, dėl atleidimo nieko neminėjo. Gal po atostogų iškart, nžn.
Palikau nebaigtų darbų, bet savininkai žino kas jiems geriausia, gal vadovai patys supras kurioje vietoje sustojau. Man jau pofyg, prisisamdę popigiaiskų ožių, te žinosi. Galės baudas mokėti.
Papildyta:
Iš tikro norėjau gražiai priduot projektą, bet nusprendė kitaip, tai jau ne mano rūpestis liko.
Gal ponia iš eso kovą ateina, nežinau. Tik nlb įsivaizduoju, kas jai turėjo taip atsitikti, kad vos ne už minimumą žada art. Rašau art, nes pas savininką kitaip nebūna. Dirbi kiek gali pavežti ir dar po darbo mokiniesi.
Tai kol dar neatleido, viltis yra. Pabusi atostogose, o paskui pamatysi taip ar taip.
man atrodo, kad darbdaviai nori įsitikint, kad galės įveikt tuos projektus. Todėl apsidraudimui pasilieka galimybę neatleist Merri, tam ir atostogas sugalvojo. Nes kitu atveju, kam varyt į atostogas žmogų, žinant kad atleisi ,gi galėjo apmokėt ir atsiskaityt iki galo atleidžiant. Šalių sutarimu, man atrodo, įspėjimo laikotarpis nebūtinas. Gal ir klystu
Mano darbdavys car i bog, kaip sugalvos, taip ir bus, jam darbo kodeksas negalioja. Nepatiko kokio feisas ir lauk nuo tos minutės.
Prieš žiemą, kai buvo daug darbų, masiškai žmones priiminėjo, o dabar juos lauk, jam neįdomu kur jie dėsis. Taigi, sunku žiemą su darbais, ypač, jei dar nori normalesnį gaut.
Gal ir drąsu, bet jau ir aš apie migraciją pagalvoju.
Prieš žiemą, kai buvo daug darbų, masiškai žmones priiminėjo, o dabar juos lauk, jam neįdomu kur jie dėsis. Taigi, sunku žiemą su darbais, ypač, jei dar nori normalesnį gaut.
Gal ir drąsu, bet jau ir aš apie migraciją pagalvoju.
Merii o atostogos apmokamos?
Siaip tai tikrai negali atleist is kart po atostogu ar biuletenio.. Turi nors 1d padirbt...
Del emigracijos,tai zinok cia reikua dirbt daug ir dazniausiai fizini darba... Netaikau niekam asmeniskai,tik siuo metu sudiduriu su tingine Vnz pas draugeli atvaziavo jo panele ( )50+m... Daviau viesbuciu agenturos nr,nuejo,padirbo 1d-per sunku,per didelis tempas,maza,nepasiekia aukstsi nuvalyt.. Ir nebejo daugiau... Uzrodem fabrika,ten dave toki testa laikyt,o kaip ji islaikyt,jei anglu 0...
Uzejom su mb pavalgyt i restoraneli,o ten pasirodo pazistama dirba ir ji pati uzklause,gal kartais zinom ka,kas noretu indus plaut.. Taip,vaziavimo tolokai,bet idarbina oficialiai,ne per jokuas agenturas...Ir ja galvojat,ar nuvaziavo ta bobelka.. Ne!!! Atseit nesusisnekes... Nu juk butume palydeje pirma diena,susnekeje,o paskui kokia jalba indus plaut.. Toks jausmas,kad is vis nenori niekur dirbt...
Siaip tai tikrai negali atleist is kart po atostogu ar biuletenio.. Turi nors 1d padirbt...
Del emigracijos,tai zinok cia reikua dirbt daug ir dazniausiai fizini darba... Netaikau niekam asmeniskai,tik siuo metu sudiduriu su tingine Vnz pas draugeli atvaziavo jo panele ( )50+m... Daviau viesbuciu agenturos nr,nuejo,padirbo 1d-per sunku,per didelis tempas,maza,nepasiekia aukstsi nuvalyt.. Ir nebejo daugiau... Uzrodem fabrika,ten dave toki testa laikyt,o kaip ji islaikyt,jei anglu 0...
Uzejom su mb pavalgyt i restoraneli,o ten pasirodo pazistama dirba ir ji pati uzklause,gal kartais zinom ka,kas noretu indus plaut.. Taip,vaziavimo tolokai,bet idarbina oficialiai,ne per jokuas agenturas...Ir ja galvojat,ar nuvaziavo ta bobelka.. Ne!!! Atseit nesusisnekes... Nu juk butume palydeje pirma diena,susnekeje,o paskui kokia jalba indus plaut.. Toks jausmas,kad is vis nenori niekur dirbt...