Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas ryts.
Reikia į užsienį važiuoti,kad nepasimirštų,arba kaip Sapniukas kasdieną mokytis.Kai užmeti mokslus,oi pasimiršta. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Ingrida, o ką su autobusiuku veiksi? Į grybus varysi? biggrin.gif
Atsakyti
kad aš ne bedarbe mirksiukas.gif , ale kaip viska reikia sekti ir žinoti... bigsmile.gif
tai vistiek kazkoki verslo plana rašei? tipo kur važiuosi ką veši smile.gif
Atsakyti
Tai gi mezginius vešiu į turgus į muges. mirksiukas.gif
Sūnus pasakojo programuotojai parašo planą nusiperka kompus,įrangą,o paskui apynaujas mašinas važinėti pas klientus. mirksiukas.gif
Mūms autobusiukas labai prie ūkio pravers,laimėjome ir NMA projektą,statysime sodyboje pirtį,tai žinote kip pravers autobusiukus. ax.gif Šiandien sužinojome, ax.gif
Atsakyti
Oho, kad jūs jėgų pilni bigsmile.gif 4u.gif
NMA turbūt vyras gavo, ar tu pati abu ir DB ir NMA? Tai tą pirtį nuomosit?
Aš neatsidžiaugiu šiltu oru wub.gif Labai smagu lauke darbuotis wub.gif Ruošiu žemę braškėms. Turiu daigų vazonėliuose , žadėjau palikt per žiemą juose, o pavasarį sodint. Bet žiūriu, kad žaknys vos ne metrinės per skyles išlindusios, tai sukišiu nors kažkiek į žemę.
Atsakyti
Labas rytas.
Dukra gavo iš NMA.Dar gavo balų,nes iki 29 metų.Mes pernai jau norėjome su bitėmis projektą,nespėjome,ji jau įmonę buvo atsidariųsi,tai šiemet sugalvojome su pirtimi. ax.gif Nuomuosime šeimai,ne baliams,ramybę.Aš gi ir mb būsime įdarbinti,aš vesiu arbatų gėrimą,apie žoleles pakalbėti,mb pirtinimo paslaugas ves.Čia tokios sąlygos įdarbinti du žmones. mirksiukas.gif Tai va ir galvojame keltis sodybon,ten turėsiu megzti ir gyvensime. bigsmile.gif
Tik va galvojame kaip įsirengti namą,jaučiu ant žiemos nespėsime,bet kitais metais reiks imtis rimtai. unsure.gif
Atsakyti
Labai dideli pokyčiai pas tave, Ingrida wub.gif Jau iš miesto į kaimą gyvent koks pokytis 4u.gif O dar kiek veiklos prigalvojot. 4u.gif Bet sielai atgaiva, kokia erdvė kaime wub.gif Aš galvojau, kaip jūs tam mieste ištveriat , turėdami kaimą ax.gif Pribrendo laikas ir kaimui 4u.gif Šaunūs tavo vaikai, padeda tėvams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2020 10 05, 13:01)
kad aš ne bedarbe  mirksiukas.gif , ale kaip viska reikia sekti ir žinoti...  bigsmile.gif
tai vistiek kazkoki verslo plana rašei? tipo kur važiuosi ką veši smile.gif

Lyžuka, NMA galima gaut paramą verslo kūrimui , jei dirbi samdomą darbą. Svarbu,kad pats neturi savo verslo. Bet turi gyvent kaimo vietovėj. 4u.gif Visose paramose yra kažkokios sąlygos. Dažniausiai kažko vis pritrūksta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2020 10 05, 17:35)
Tai gi mezginius vešiu į turgus į muges. mirksiukas.gif
Sūnus pasakojo programuotojai parašo planą nusiperka kompus,įrangą,o paskui apynaujas mašinas važinėti pas klientus. mirksiukas.gif
Mūms autobusiukas labai prie ūkio pravers,laimėjome ir NMA projektą,statysime sodyboje pirtį,tai žinote kip pravers autobusiukus. ax.gif Šiandien sužinojome, ax.gif

turbut jau baigesi laikas tokiems projektams, nes pažiurejau per nma nieko panašuas neskelbiama jau verysad.gif
Atsakyti
Lyžuka, bus naujų šaukimų turbūt, prasidės naujas etapas . Dabar baigėsi 2014-2020 m intervalas.
Sapniuk, tai tu jau turėtum labai gerai kalbėt , kai taip pavyzdingai mokais 4u.gif Skambino ir mūsų klasės seniūnas, tikrinosi, ar dar domina mokslai smile.gif Bandysiu dar šiemet mokytis ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti