Labas ryts.
Reikia į užsienį važiuoti,kad nepasimirštų,arba kaip Sapniukas kasdieną mokytis.Kai užmeti mokslus,oi pasimiršta.
Labas rytas.
Ingrida, o ką su autobusiuku veiksi? Į grybus varysi?
kad aš ne bedarbe , ale kaip viska reikia sekti ir žinoti...
tai vistiek kazkoki verslo plana rašei? tipo kur važiuosi ką veši
Tai gi mezginius vešiu į turgus į muges.
Sūnus pasakojo programuotojai parašo planą nusiperka kompus,įrangą,o paskui apynaujas mašinas važinėti pas klientus.
Mūms autobusiukas labai prie ūkio pravers,laimėjome ir NMA projektą,statysime sodyboje pirtį,tai žinote kip pravers autobusiukus. Šiandien sužinojome,
Sūnus pasakojo programuotojai parašo planą nusiperka kompus,įrangą,o paskui apynaujas mašinas važinėti pas klientus.
Mūms autobusiukas labai prie ūkio pravers,laimėjome ir NMA projektą,statysime sodyboje pirtį,tai žinote kip pravers autobusiukus. Šiandien sužinojome,
Oho, kad jūs jėgų pilni
NMA turbūt vyras gavo, ar tu pati abu ir DB ir NMA? Tai tą pirtį nuomosit?
Aš neatsidžiaugiu šiltu oru Labai smagu lauke darbuotis Ruošiu žemę braškėms. Turiu daigų vazonėliuose , žadėjau palikt per žiemą juose, o pavasarį sodint. Bet žiūriu, kad žaknys vos ne metrinės per skyles išlindusios, tai sukišiu nors kažkiek į žemę.
NMA turbūt vyras gavo, ar tu pati abu ir DB ir NMA? Tai tą pirtį nuomosit?
Aš neatsidžiaugiu šiltu oru Labai smagu lauke darbuotis Ruošiu žemę braškėms. Turiu daigų vazonėliuose , žadėjau palikt per žiemą juose, o pavasarį sodint. Bet žiūriu, kad žaknys vos ne metrinės per skyles išlindusios, tai sukišiu nors kažkiek į žemę.
Labas rytas.
Dukra gavo iš NMA.Dar gavo balų,nes iki 29 metų.Mes pernai jau norėjome su bitėmis projektą,nespėjome,ji jau įmonę buvo atsidariųsi,tai šiemet sugalvojome su pirtimi. Nuomuosime šeimai,ne baliams,ramybę.Aš gi ir mb būsime įdarbinti,aš vesiu arbatų gėrimą,apie žoleles pakalbėti,mb pirtinimo paslaugas ves.Čia tokios sąlygos įdarbinti du žmones. Tai va ir galvojame keltis sodybon,ten turėsiu megzti ir gyvensime.
Tik va galvojame kaip įsirengti namą,jaučiu ant žiemos nespėsime,bet kitais metais reiks imtis rimtai.
Labai dideli pokyčiai pas tave, Ingrida Jau iš miesto į kaimą gyvent koks pokytis O dar kiek veiklos prigalvojot. Bet sielai atgaiva, kokia erdvė kaime Aš galvojau, kaip jūs tam mieste ištveriat , turėdami kaimą Pribrendo laikas ir kaimui Šaunūs tavo vaikai, padeda tėvams
QUOTE(Lyžuka @ 2020 10 05, 13:01)
kad aš ne bedarbe , ale kaip viska reikia sekti ir žinoti...
Lyžuka, NMA galima gaut paramą verslo kūrimui , jei dirbi samdomą darbą. Svarbu,kad pats neturi savo verslo. Bet turi gyvent kaimo vietovėj. Visose paramose yra kažkokios sąlygos. Dažniausiai kažko vis pritrūksta
QUOTE(IngridaB @ 2020 10 05, 17:35)
Tai gi mezginius vešiu į turgus į muges.
turbut jau baigesi laikas tokiems projektams, nes pažiurejau per nma nieko panašuas neskelbiama jau
Lyžuka, bus naujų šaukimų turbūt, prasidės naujas etapas . Dabar baigėsi 2014-2020 m intervalas.
Sapniuk, tai tu jau turėtum labai gerai kalbėt , kai taip pavyzdingai mokais Skambino ir mūsų klasės seniūnas, tikrinosi, ar dar domina mokslai Bandysiu dar šiemet mokytis
Sapniuk, tai tu jau turėtum labai gerai kalbėt , kai taip pavyzdingai mokais Skambino ir mūsų klasės seniūnas, tikrinosi, ar dar domina mokslai Bandysiu dar šiemet mokytis
Labas rytas.