Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Ir vel visos išskridę kaip tie paukščiai į šiltus kraštus... biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Lyžuka, jei ne Ingridos reanimaciniai pusryčiai kasryt, jau ir nebeužsuktume iš tų šiltų kraštų smile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Tai pirmyn temą,paplepėti. ax.gif
Užvedu,laimėjau projektą iš darbo biržos naujai darbo vietai steigti.Pirksiu mezgimo mašiną ir mikroautobusiuką. mirksiukas.gif Keisis gyvenimas.Dar jei dukra laimėtų projektą,tai keistųsi gyvenimas iš viso į senatvę. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 02 spalio 2020 - 06:25
Ooo, Ingrida, čia jau įdomu. bigsmile.gif Mano tarpininkė irgi minėji, kad startuoja parama kažkokia, liepė ieškotis info pačiai smile.gif Tai aš jos niekur nerandu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2020 10 02, 07:23)
Labas rytas.
Tai pirmyn temą,paplepėti. ax.gif
Užvedu,laimėjau projektą iš darbo biržos naujai darbo vietai steigti.Pirksiu mezgimo mašiną ir mikroautobusiuką. mirksiukas.gif Keisis gyvenimas.Dar jei dukra laimėtų projektą,tai keistųsi gyvenimas iš viso į senatvę. biggrin.gif  biggrin.gif

oho ir kiek proc. finansuoja? nu sekasi žmonems smile.gif

kokie verlso planai mezgimui? Ar jau moki ta mašina megzti ar dar tik zadi išmokti?
ir ar nereikia kokiu tai garantiju, draudimu del tos darbo vieots pvz iš banko? Nes pamenu kažkada domejosi mus įmone tai nelabai viliojančiai nuteike biggrin.gif nors gal dabar per koronas viskas sulengvinta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 02 spalio 2020 - 07:20
Tai jei sūnus,tai aš tikrai nebūčiau sugebėjųsi.Ir šiandien buvau pas moterį ,kuri atsakinga už tai ji sako jūms kažkas padėjo?Aišku pasakiau tiesą-sūnus. ax.gif blink.gif Nes ten taip mandrai reikia viską surašyti lentelėmis,surišti pagal visas taisykles(čia marti pasidarbavo).
Va marti nepraėjo,trūko balų.Lyžuka,tu gi gyveni kaimškoje vietovėje,dasideda balų,neturėti UAB-o,individualios įmonės ir būti ilgalaike bedarbe.Čia jaunimui iki 29 ir vyreniemes nei 45 atrodo ir iki pensijos ne mažiau 3.5 metų. ax.gif
Finansuoja kiek parašai,tiek ir duoda.Draudimas tik mikroautobuso ir sodybos,nes ruošiuosi megzti kaime. mirksiukas.gif
Dukra dalyvauja kaimiškos vietovės verslas,ten geresni pinigai,ji iki 29 metų ir registruota daugiau nei metai kaime.Panašu,kad galime ir ten praeiti,nes surinko 60 balų,duoda 55,matysime. mirksiukas.gif Čia irgi sūnus viską sutvarkė. mirksiukas.gif
Žolyte dar bus sausį ar vasarį-galvok. 4u.gif 4u.gif Tėvas negali gaila dalyvauti turėjo UAB-ą ir įmonę. rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Megzti dar mokysiuosi,kažkada su Neva mezgųsi,dar rūsyje voliojasi.Mokytis ne vėlu niekada. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ingrida, labai sveikinu už norą kažką veikti 4u.gif 4u.gif 4u.gif Judesys žmogų varo į priekį ax.gif Aš su ta anglų vis abejoju. Tai noriu toliau bandyt mokytis, tai norisi mest, nes nieko neatsimenu ir neišmokstu biggrin.gif . Bet pagalvoju, kad smegenims reik darbo, eisiu toliau, jei tik vėl neužkarantinuos... O šita parama iš DB negrąžintina? Iš NMA kaimui tai negrąžintina, su 3 metų kontrole ir įsipareigojimu.
Papildyta:
O iš DB tik ilgalaikiams bedarbiams? Nes aš tik pusmetį dar esu biržoj
Atsakyti
DB negražintina irgi įsipareigojimai trims metams. ax.gif
Man atrodo neilgalaikiams,nes marti tikrai neilgalaikė. ax.gif
Su anglų viską pamiršau ir turiu diskelį padirbėti,spėkite ar prisiruošiau per metus? ax.gif
Atsakyti
Na anglu klb. mokimimasis man atgaiva dusiai wub.gif Mokausi jau 700 dienu be pertraukos wub.gif Kiekvienas rytas nuo jos prasideda. Sia savaite is 50 asabu, esu pirmoj vietoj savo lygoj.

Snd, interas buvo dimges, tai jau prie fontes ruosiaus eit, mokytis. Kita savaite tik i treatuka bandysiu pakliut, Kiek ismokau, tai cia kita tema. ax.gif Gailiuosi, kad nepradejau mokytis kokiu 20 metu anksciau.

Labas
Atsakyti