Labas rytas.
Ir vel visos išskridę kaip tie paukščiai į šiltus kraštus...
Labas rytas.
Lyžuka, jei ne Ingridos reanimaciniai pusryčiai kasryt, jau ir nebeužsuktume iš tų šiltų kraštų
Labas rytas.
Tai pirmyn temą,paplepėti.
Užvedu,laimėjau projektą iš darbo biržos naujai darbo vietai steigti.Pirksiu mezgimo mašiną ir mikroautobusiuką. Keisis gyvenimas.Dar jei dukra laimėtų projektą,tai keistųsi gyvenimas iš viso į senatvę.
Ooo, Ingrida, čia jau įdomu. Mano tarpininkė irgi minėji, kad startuoja parama kažkokia, liepė ieškotis info pačiai Tai aš jos niekur nerandu
QUOTE(IngridaB @ 2020 10 02, 07:23)
Labas rytas.
Tai pirmyn temą,paplepėti.
Užvedu,laimėjau projektą iš darbo biržos naujai darbo vietai steigti.Pirksiu mezgimo mašiną ir mikroautobusiuką. Keisis gyvenimas.Dar jei dukra laimėtų projektą,tai keistųsi gyvenimas iš viso į senatvę.
oho ir kiek proc. finansuoja? nu sekasi žmonems
kokie verlso planai mezgimui? Ar jau moki ta mašina megzti ar dar tik zadi išmokti?
ir ar nereikia kokiu tai garantiju, draudimu del tos darbo vieots pvz iš banko? Nes pamenu kažkada domejosi mus įmone tai nelabai viliojančiai nuteike nors gal dabar per koronas viskas sulengvinta...
Tai jei sūnus,tai aš tikrai nebūčiau sugebėjųsi.Ir šiandien buvau pas moterį ,kuri atsakinga už tai ji sako jūms kažkas padėjo?Aišku pasakiau tiesą-sūnus. Nes ten taip mandrai reikia viską surašyti lentelėmis,surišti pagal visas taisykles(čia marti pasidarbavo).
Va marti nepraėjo,trūko balų.Lyžuka,tu gi gyveni kaimškoje vietovėje,dasideda balų,neturėti UAB-o,individualios įmonės ir būti ilgalaike bedarbe.Čia jaunimui iki 29 ir vyreniemes nei 45 atrodo ir iki pensijos ne mažiau 3.5 metų.
Finansuoja kiek parašai,tiek ir duoda.Draudimas tik mikroautobuso ir sodybos,nes ruošiuosi megzti kaime.
Dukra dalyvauja kaimiškos vietovės verslas,ten geresni pinigai,ji iki 29 metų ir registruota daugiau nei metai kaime.Panašu,kad galime ir ten praeiti,nes surinko 60 balų,duoda 55,matysime. Čia irgi sūnus viską sutvarkė.
Žolyte dar bus sausį ar vasarį-galvok. Tėvas negali gaila dalyvauti turėjo UAB-ą ir įmonę.
Va marti nepraėjo,trūko balų.Lyžuka,tu gi gyveni kaimškoje vietovėje,dasideda balų,neturėti UAB-o,individualios įmonės ir būti ilgalaike bedarbe.Čia jaunimui iki 29 ir vyreniemes nei 45 atrodo ir iki pensijos ne mažiau 3.5 metų.
Finansuoja kiek parašai,tiek ir duoda.Draudimas tik mikroautobuso ir sodybos,nes ruošiuosi megzti kaime.
Dukra dalyvauja kaimiškos vietovės verslas,ten geresni pinigai,ji iki 29 metų ir registruota daugiau nei metai kaime.Panašu,kad galime ir ten praeiti,nes surinko 60 balų,duoda 55,matysime. Čia irgi sūnus viską sutvarkė.
Žolyte dar bus sausį ar vasarį-galvok. Tėvas negali gaila dalyvauti turėjo UAB-ą ir įmonę.
Labas rytas.
Megzti dar mokysiuosi,kažkada su Neva mezgųsi,dar rūsyje voliojasi.Mokytis ne vėlu niekada.
Ingrida, labai sveikinu už norą kažką veikti Judesys žmogų varo į priekį Aš su ta anglų vis abejoju. Tai noriu toliau bandyt mokytis, tai norisi mest, nes nieko neatsimenu ir neišmokstu . Bet pagalvoju, kad smegenims reik darbo, eisiu toliau, jei tik vėl neužkarantinuos... O šita parama iš DB negrąžintina? Iš NMA kaimui tai negrąžintina, su 3 metų kontrole ir įsipareigojimu.
Papildyta:
O iš DB tik ilgalaikiams bedarbiams? Nes aš tik pusmetį dar esu biržoj
Papildyta:
O iš DB tik ilgalaikiams bedarbiams? Nes aš tik pusmetį dar esu biržoj
DB negražintina irgi įsipareigojimai trims metams.
Man atrodo neilgalaikiams,nes marti tikrai neilgalaikė.
Su anglų viską pamiršau ir turiu diskelį padirbėti,spėkite ar prisiruošiau per metus?
Man atrodo neilgalaikiams,nes marti tikrai neilgalaikė.
Su anglų viską pamiršau ir turiu diskelį padirbėti,spėkite ar prisiruošiau per metus?
Na anglu klb. mokimimasis man atgaiva dusiai Mokausi jau 700 dienu be pertraukos Kiekvienas rytas nuo jos prasideda. Sia savaite is 50 asabu, esu pirmoj vietoj savo lygoj.
Snd, interas buvo dimges, tai jau prie fontes ruosiaus eit, mokytis. Kita savaite tik i treatuka bandysiu pakliut, Kiek ismokau, tai cia kita tema. Gailiuosi, kad nepradejau mokytis kokiu 20 metu anksciau.
Labas
Snd, interas buvo dimges, tai jau prie fontes ruosiaus eit, mokytis. Kita savaite tik i treatuka bandysiu pakliut, Kiek ismokau, tai cia kita tema. Gailiuosi, kad nepradejau mokytis kokiu 20 metu anksciau.
Labas