Labas rytas.
Labas rytas.
Jau voveraičių, Ingrida, kažin ar bebus Mes tose vietose buvom, kur visad vienoj vietoj yra jų, bet šį kartą jau neberadom net sudžiūvusios jokios
Nu gražumas dienų Bobų vasara šią savaitę bus (nu gal dar ir ne ji, bet šilta ir saulėta bus). Žolė auga kaip pasiutusi. Vis pjaunam ir pjaunam. Tik dabar sunkiau , nes drėgmė kaip ir nebeišdžiūna, o šlapia kemša surinkimą.
Nu gražumas dienų Bobų vasara šią savaitę bus (nu gal dar ir ne ji, bet šilta ir saulėta bus). Žolė auga kaip pasiutusi. Vis pjaunam ir pjaunam. Tik dabar sunkiau , nes drėgmė kaip ir nebeišdžiūna, o šlapia kemša surinkimą.
Labas rytas.
Jo voveraičių apmažėjo.O dar pareklamavo per tv kaip sveika susidžiovinti ,D vitaminas. Džiovintų netuiu.Užvakar kažkiek radau,nku būdavo pilna.Na šiandien važiuoju,kai pauogausiu reiks nueiti pažiūrėti.Gal kai palis,dar dygs?Dabar vietoje jų makavykai karaliauja tose vietose.
Labas rytas.
Nėra tikrai voveraičių,praėjau jų vietomis,radau kelias samanose.Manau palytų pradėtų vėl dygti?
Labas rytas.
Na ką vakar įsiprašė kaimynė grybauti.Sausa,keli raudonikiai,baravykai ir ruduokės.Kaimynė dar kelmutes rinko.Viena būčiau buvųsi tai į šabakštyą būčiau nuėjųsi radųsi daugiau baravykų,tik ne su kaimyne.Bijo paklysti iš paskos manęs vaikšto.Augųsi prie miško,tai ne aš asfalto vaikas ir taip nesiorentuoja miške,klaikuma,rodo į kitą pusę išeiti.
Ingrida, tai atlikai visuomenei naudingą darbą- pravedžiojai kaimynę pasivaikščiot
Nepyk ant jos Aš irgi tokia, vaikštau tokiu atstumu, kad matyčiau žmogų, nes kitu atveju -paklydimas . Bet su tavim grybaudama lįsčiau į visokius šabakštynus Kažkaip man miške susisuka galva. Nežinomam miške. Tame, kur netoli namų miškelyje tai jau ir viena galiu grybaut. Nu kodėl pradeda kažkaip kitaip atrodyt kryptys, tai net nežinau
Mano AA brolis yra buvęs paklydęs Sedos girioj , tai kelias dienas klaidžiojo, pavyko išeit kažkaip. Iš alkio prisivalgė žalių grybų, ligoninėj buvo atsidūręs su apsinuodijimu...
Nepyk ant jos Aš irgi tokia, vaikštau tokiu atstumu, kad matyčiau žmogų, nes kitu atveju -paklydimas . Bet su tavim grybaudama lįsčiau į visokius šabakštynus Kažkaip man miške susisuka galva. Nežinomam miške. Tame, kur netoli namų miškelyje tai jau ir viena galiu grybaut. Nu kodėl pradeda kažkaip kitaip atrodyt kryptys, tai net nežinau
Mano AA brolis yra buvęs paklydęs Sedos girioj , tai kelias dienas klaidžiojo, pavyko išeit kažkaip. Iš alkio prisivalgė žalių grybų, ligoninėj buvo atsidūręs su apsinuodijimu...
Sveikos :0
miške šiemet nebuvus, bet grybų valgius
miške šiemet nebuvus, bet grybų valgius
Labas rytas.
Labas rytas.
Labas rytas.
Labas rytas.