Labas rytas.
Ingrida , ar dar speji pavalgyti taip per miškus besiduodama, o svarbiausia kuom maitini savo B?
QUOTE(Lyžuka @ 2020 09 16, 10:55)
Ingrida , ar dar speji pavalgyti taip per miškus besiduodama, o svarbiausia kuom maitini savo B?
Įsidedu peitus,bet taip ir parsivežu.nĖRA KADA,NET Į AKIS ĮSILAŠINTI LAŠIUKUS. Iki mašinos ateinu,gurkšteliu mineralinio ir vėl pirmyn.Bet tiek svėriau seniai.
Cha mb visada pamaitintas,iš vakaro pamarinuoju vištieną ir karšto oro grūzdintuvėn įmetu,ryte išimu iš šaldytuvo ir padedu dėžutę maišiuke ant batų,kad gink dieve nepamirštų,numirtų badu.
Vakarienė iš viso karališka,pamėgau lidlo blynelius su daržovėmis susukti,mb teikėsi pakepti žvynabudes o dar sriuba šaldytuve.Čia jau super.
Labas rytas.
Ingrida, tas nėra kada yra tik galvoje Bet man kažkodėl atrodo, kad tau patinka nevalgyt Dėl lieknumo Mes daugiau ir neišvažiavom grybaut. Kelis kartus buvom ir vyyysks Bet jau ir grybų pardavėjai nusileido su kainom. Kibirą baravykų vakar FB už 10 jau pardavinėjo, kur būdavo 25 .
Jo seniai aš tiek besvėriau. Kaip išlaikyti per žiemą?
Tai aš kad tik atsikratyti po 5 eurus už kg atidavinėjau,šilbaravykius už dyką prikroviau,kad tik man mažiau darbo liktų.
Tai aš kad tik atsikratyti po 5 eurus už kg atidavinėjau,šilbaravykius už dyką prikroviau,kad tik man mažiau darbo liktų.
pas mus mačiau kibiras baravyku 20 eur siule, nežinau ar nupirko kas
Ingrida, žiema į sporto sale eik kai tokia aktyvi truks tau judesio arba šiaip pati pestute po kokius 5 km apsuk , man toks jausmas kad ir pats organizmas daugiau prikaupia žiema riebaliuko, kad ir ta pati valgytum ka ir vasara , žodziu apšildo šonus
Ingrida, žiema į sporto sale eik kai tokia aktyvi truks tau judesio arba šiaip pati pestute po kokius 5 km apsuk , man toks jausmas kad ir pats organizmas daugiau prikaupia žiema riebaliuko, kad ir ta pati valgytum ka ir vasara , žodziu apšildo šonus
Pagrybavom šiandien ir mes. Nu, sakau, varom pažiūrėt, kur tie baravykai pas mus, kai kitus jau nuo jų purto (pirštais nerodysiu)
Radom du kibirus tokius be kaupų. Dar papildomai atskirai žvynabudžių gal 7 kepures. Pirmą kartą jas ėmiau, knieti paragaut. Šiandien pavalgėm baravykų. Tas žvynabudes reiks gal ryt bandyt. Nors Ingrida prakonsultavo,(dar 2 h intike knisaus info lygindama su savo grybais), bet ko tai bijau ragaut jas Nors tikrai matau, kad žvynabudė
Radom du kibirus tokius be kaupų. Dar papildomai atskirai žvynabudžių gal 7 kepures. Pirmą kartą jas ėmiau, knieti paragaut. Šiandien pavalgėm baravykų. Tas žvynabudes reiks gal ryt bandyt. Nors Ingrida prakonsultavo,(dar 2 h intike knisaus info lygindama su savo grybais), bet ko tai bijau ragaut jas Nors tikrai matau, kad žvynabudė
Labas rytas.
Žvynabudė Žolyte,matyt jų dabar dygimas? Nors kai važiavome į pajūrį sustojome miškelyje netoli Raseinių,pilnas miškelis buvo jų pridygę,dar gyvenime tiek nemačiau.
Labas rytas.
Kaip apsišoviau - žvynabudę ant aliejaus iškepiau pritraukė to aliejaus belekiek O juk ant sviesto reikėjo kept... Bet skanu buvo.
Labas rytas.
Svarbu patiko.
Aš dabar galvoju neprisidžiovinau voveraičių,žiūrėjau šį rytą laidą.Labai daug D vitamino džiovintose voveraitėse.Na pirmadienį važiuoju į Šimonių girią,jaučiu jei rasiu pasiliksiu džiovinimui.Apstojo šiek tiek voveraitės.