Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

QUOTE(žollia @ 2020 09 11, 09:17)
Ingrida, o tu gal turi anyžinio lofanto? Kokia skani arbata, ir labai pagerina miegą  bigsmile.gif  4u.gif  kaimynė davė kerelį pernai, dar nedaug pasidžiovinau, bet sodinsiu dar. Pas ją išberia sėklas ir kasmet naujų daigų turi  smile.gif  Aš tai ščyrai nupjoviau, nebus sėklų pas mane  biggrin.gif Antrą kartą atžėlė ir vėl nurėžiau -reik daug arbatos  biggrin.gif

tikrai labai skani arbata jo smile.gif, bet skaniausia iš žolių tai vingiorykštes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 11 rugsėjo 2020 - 14:03
Labas

labai retai geriu kokia arbata. Labai retai.
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2020 09 11, 14:55)
tikrai labai skani arbata jo smile.gif, bet skaniausia iš žolių tai vingiorykštes  mirksiukas.gif

nu aš čia Ingridai pasiūliau į nemigos temą. Anyžinis lofantas šiek tiek migdo, o vingiorykštė tai man miego klausimu nepadeda smile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Ačiū Žolyte,nežinojau.Lofanto plantaciją turiu,bitėms labai patinka.Jau kaip piktžolė,lenda į šiltnamį,nespėju rauti. bigsmile.gif Aš jų šiemet net neprisidžiovinau,reiks pasidžiovinti.Man skonis nelabai,bet jei padeda galima išgerti?Juk turiu ir valerijono šaknies džiovinto,reiks šiandien parsivežti iš sodybos.Bet vis to laiko nėra,greičiau tabletką gurkt ir viskas.O arbatą kol pasidarai,kai kas nors padaro,skanu. ax.gif mirksiukas.gif Mėtų labai mėgstu. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Telefone nemoku žinutės rašyt, nes nauja versija, tik paskaitau. Tai prie kompo tik rašau SM. O man mėtos keistai skrandį veikia. Nors skonis labai patinka, bet paskui raugčioju. lyg nebevirškintų. Kadangi su virškinimu vis labiau vargau, tai dabar naują daiktą testuoju - turbo raugą (probiotikų koncentratas) . Pasidariau pati iš gerų bakterijų pagal Youtube filmuką. Nors yra ir gatavo pirkt. Bet irgi karts nuo karto pamirštu jį smile.gif . Virškinimas tikrai pagerėjo ženkliai, energijos vis dar trūksta, bet gal kažkaip pavyks atsistatyt ax.gif Dar miegui kartais melatonino tablečikę paimu, rimtesnių nebeturiu. O eit pas psichiatrus receptodėl to, kad miegui gaut tablečių, te eina jie kakot biggrin.gif Dar į kokią įskaitą kad neįrašytų smile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Aš tai irgi nenoriu eiti pas psichiatrus. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 14 rugsėjo 2020 - 06:22
Vingiorykšte nuo skrandžio sutrikimu kaip tik pirmas vaistas, ir aplamai skaitoma kaip natūralus antibiotikas gamtoje smile.gif, tik tiek kad aš irgi tu arbatu nelabai geriu nebent žiema darbe, o pirktine vigiorykšte labai neskaini nes ten viskas su stiebais, lapais susmulkinta, kitas reikalais vien žiedai iš natūraliu pievų, ale rask tu jas dabar mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu ne vingiorykštė jau bus peržydėjųsi. ax.gif Aš tai ją žinau kaip nuo peršalimo antibiotikas.Matai pasirodo nuo daug ligų? bigsmile.gif
Atsakyti
Geriu aš ir vingiorykštę mirksiukas.gif Šiemet nepasirinkau šviežios, bet dar pernykštės yra. Tai pamixuosiu ax.gif Nesu pirkusi vingiorykštės, tik savo rinktos tebandžiusi .
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2020 09 14, 08:10)
Nu ne vingiorykštė jau bus peržydėjųsi. ax.gif Aš tai ją žinau kaip nuo peršalimo antibiotikas.Matai pasirodo nuo daug ligų? bigsmile.gif

Aha čia nukopinau:
Pelkinė vingiorykštė rekomenduojama vartoti skrandžio ir virškinamojo trakto sutrikimams, žarnyno opaligei gydyti. Pagal liaudies mediciną, ji viena iš geriausiai virškinimo sistemą veikiančių augalų. Manoma, kad vingiorykštė apsaugo virškinamojo trakto gleivinę, mažina padidėjusį skrandžio rūgštingumą (gastritą), malšina pykinimą.

mb pastoviai gerdavo mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Vat tikrai to nežinojau. ax.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti