Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Ale tai gerumas tavo tėvo Sapniuk, nesugalvočiau po miškus vedžioti kitus ir dar iš ankstyvo ryto biggrin.gif

Sveikos :0

Tai BJ su įkurtuvemis bigsmile.gif , kaip sakoma, kad ilgai ir laimingai gyventusi, remontu dabar nepulsite darytis? bigsmile.gif
Atsakyti
Labas

Lyzuka, jam bites ir miskas buvo mielesni nei namai....Bet man jis buvo labai geras.

Vakar buvau grybaut savo miskuose. Radau apie 50 baravyku, raudonikiu ir savo mylimu kazleku. Grybavimas butu geresnis, jei vienas musu grybautoas nebutu lakstes nuo vedlio, t.y. manes. Reikejo ji vis saukt, nes misku nezino, o raunasi kaip zinodamas....
Atsakyti
MAčiau fb kokie stalai ilgumo nukrauta vien baravykais, net nesitiki smile.gif, bet aš už baravykus darlabiau bijau erkių... o ir grybu ne taip jau bais noriu smile.gif, man 101 kartą geriau kokia slyva bigsmile.gif
Atsakyti
as visai nesuku smegenu del erkiu. Na kokia tikimybe kad isiseks apsikretus ax.gif Net jokiais trucais nesipurskiu. Va, ei bite caktels kakton, tai galiu greit kanopas uzverst.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Na žinokite įpratau miegoti po 5-6 valandas ir užtenka?Čia organizmas prisitaikė? mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai gal ir prisitaike, o nebuna kokia diena savaiteje tiksliau naktis kur atmiegi už visas tas dienas biggrin.gif ?

nors sakoma negerai taip alinamas organizmas mirksiukas.gif

Sveikos smile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Jau matyt įprotis,nubudau pusę penkių.Na spaudimas atrodo normalus. ax.gif
Dar dukros šuva vaikščiojo naktį,jau šiąnakt užsidarysiu duris,mb jau šiąnakt užsidarė.Turi dar vieną kambarį,ne reikia žmogaus. bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Ingrida, o tu gal turi anyžinio lofanto? Kokia skani arbata, ir labai pagerina miegą bigsmile.gif 4u.gif kaimynė davė kerelį pernai, dar nedaug pasidžiovinau, bet sodinsiu dar. Pas ją išberia sėklas ir kasmet naujų daigų turi smile.gif Aš tai ščyrai nupjoviau, nebus sėklų pas mane biggrin.gif Antrą kartą atžėlė ir vėl nurėžiau -reik daug arbatos biggrin.gif
Atsakyti