Labas rytas.
Labas rytas.
Ale tai gerumas tavo tėvo Sapniuk, nesugalvočiau po miškus vedžioti kitus ir dar iš ankstyvo ryto
Sveikos :0
Tai BJ su įkurtuvemis , kaip sakoma, kad ilgai ir laimingai gyventusi, remontu dabar nepulsite darytis?
Sveikos :0
Tai BJ su įkurtuvemis , kaip sakoma, kad ilgai ir laimingai gyventusi, remontu dabar nepulsite darytis?
Labas
Lyzuka, jam bites ir miskas buvo mielesni nei namai....Bet man jis buvo labai geras.
Vakar buvau grybaut savo miskuose. Radau apie 50 baravyku, raudonikiu ir savo mylimu kazleku. Grybavimas butu geresnis, jei vienas musu grybautoas nebutu lakstes nuo vedlio, t.y. manes. Reikejo ji vis saukt, nes misku nezino, o raunasi kaip zinodamas....
Lyzuka, jam bites ir miskas buvo mielesni nei namai....Bet man jis buvo labai geras.
Vakar buvau grybaut savo miskuose. Radau apie 50 baravyku, raudonikiu ir savo mylimu kazleku. Grybavimas butu geresnis, jei vienas musu grybautoas nebutu lakstes nuo vedlio, t.y. manes. Reikejo ji vis saukt, nes misku nezino, o raunasi kaip zinodamas....
MAčiau fb kokie stalai ilgumo nukrauta vien baravykais, net nesitiki , bet aš už baravykus darlabiau bijau erkių... o ir grybu ne taip jau bais noriu , man 101 kartą geriau kokia slyva
as visai nesuku smegenu del erkiu. Na kokia tikimybe kad isiseks apsikretus Net jokiais trucais nesipurskiu. Va, ei bite caktels kakton, tai galiu greit kanopas uzverst.
Labas rytas.
Labas rytas.
Na žinokite įpratau miegoti po 5-6 valandas ir užtenka?Čia organizmas prisitaikė?
Tai gal ir prisitaike, o nebuna kokia diena savaiteje tiksliau naktis kur atmiegi už visas tas dienas ?
nors sakoma negerai taip alinamas organizmas
Sveikos
nors sakoma negerai taip alinamas organizmas
Sveikos
Labas rytas.
Jau matyt įprotis,nubudau pusę penkių.Na spaudimas atrodo normalus.
Dar dukros šuva vaikščiojo naktį,jau šiąnakt užsidarysiu duris,mb jau šiąnakt užsidarė.Turi dar vieną kambarį,ne reikia žmogaus.
Labas rytas.
Ingrida, o tu gal turi anyžinio lofanto? Kokia skani arbata, ir labai pagerina miegą kaimynė davė kerelį pernai, dar nedaug pasidžiovinau, bet sodinsiu dar. Pas ją išberia sėklas ir kasmet naujų daigų turi Aš tai ščyrai nupjoviau, nebus sėklų pas mane Antrą kartą atžėlė ir vėl nurėžiau -reik daug arbatos