Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

Ačiū ir čia smile.gif

A iš kur tokios žinios? smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Lyžuka...dar kartą su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
FB praneša biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(*Bj* @ 2020 08 31, 16:29)
Lyžuka...dar kartą su gimtadieniu 4u.gif  4u.gif  4u.gif
FB praneša biggrin.gif

nu va o kiti žmones fb nesiregistruoja paskui pyksta ko jų su gimtadieniu niekas nesveikina biggrin.gif

Ačiū wub.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas

ir atvargome savaitę, kaip tavo BJ reikalai pajudejo teigiama linkme?

Žolia kai gyvena Žemaitija ? bigsmile.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Vis žadu neberašyt čia, kaip ir dauguma čia padarė, o Lyžuka vis paklausia ko nors biggrin.gif Nesusilaikau ir parašau biggrin.gif . Bet tuo tos mūsų temos diskusijos ir baigiasi. Diedulį šnekinau grybaut šiandien, nepavyko ax.gif Sako rytoj. O ryt šeštadienis ir pilnas miškelis miesčionių - nebebus nė vieno grybo, takų takai ax.gif Taip skanaiai išgėriau melionų radlerio, kaip dėjo į makufelį beer.gif
Atsakyti
Labas

koks cia nerasysiu ax.gif Net as kartais parasau.

man ankstyvoj jaunystej budavo bjauriausia diena rugsejjo pirmas sekmadienis, nes nuo tada buvo galima rinkt spanguoles. Tevas gyveno prie spanguolyno, kiekviena pusele pelkej zinojo, tai dar neprasvitus masinos kieman vaziuodavo, teva is lovos versdavo, kad nuvestu kur uogu yra rolleyes.gif Ir taip kokia desetka, po viena. Tevas jau isejes su pirmu uogautojju, o kiti mane vis tiek prizadina bash.gif

Ka norejau pasakyti sia ilga litanija...Tai, kad po uogavimo visi i musu baravykynus sulysdavo ax.gif As eidavau po ju, bet rasdavau uztektinai. Na nemato zmones grybu....mazu. O as gal per samanas matydavau ir matau, bet tik savo miskuose. Kitur abzabalstu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 04 rugsėjo 2020 - 18:39
QUOTE(Lyžuka @ 2020 09 04, 06:48)
Labas rytas

ir atvargome savaitę,  kaip tavo BJ reikalai pajudejo teigiama linkme?

Žolia kai gyvena Žemaitija ?  bigsmile.gif

naujam bute, tarp dėžių, nežinau net ko griebtis doh.gif
Papildyta:
QUOTE(žollia @ 2020 09 04, 17:09)
Laba  4u.gif 
Vis žadu neberašyt čia, kaip ir dauguma  čia padarė, o Lyžuka vis paklausia ko nors biggrin.gif  Nesusilaikau ir  parašau  biggrin.gif . Bet tuo tos mūsų temos diskusijos ir baigiasi.    Diedulį šnekinau grybaut šiandien, nepavyko  ax.gif  Sako rytoj. O ryt šeštadienis ir pilnas miškelis  miesčionių - nebebus nė vieno grybo, takų takai  ax.gif  Taip skanaiai išgėriau melionų radlerio, kaip dėjo į makufelį beer.gif

aš vis paskaitau ax.gif , jei kad parašo, tai ir aš į kompaniją biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti