Labas rytas.
Na ponios ir panelės , užsuktae dar čia kas nors ?
Bj kaip ikurtuvių malonūs rupesciai? Bet tai galvoju kiek tau visokiu baldu turejo atlikti ar jau seniau buvai apmažinus?
Bj kaip ikurtuvių malonūs rupesciai? Bet tai galvoju kiek tau visokiu baldu turejo atlikti ar jau seniau buvai apmažinus?
QUOTE(Lyžuka @ 2020 08 26, 07:26)
Na ponios ir panelės , užsuktae dar čia kas nors ?
užsukam, užsukam,
Sveikos
Kraustytis turėjome šį savaitgalį, bet pirkėjams su banku truputį trukdžiai, tai pinigai ateis tik kitą savaitę, aš savo ruožtu pardavėjams negaliu sumokėti, be pinigų neįsileiudža...žodžiu, darbas kenčia, jau nebegalėsiu išvažiuoti, plius nežinomybė knisa...gyvenam ant dėžių
Labas rytas.
QUOTE(*Bj* @ 2020 08 26, 13:14)
užsukam, užsukam,
Sveikos
Kraustytis turėjome šį savaitgalį, bet pirkėjams su banku truputį trukdžiai, tai pinigai ateis tik kitą savaitę, aš savo ruožtu pardavėjams negaliu sumokėti, be pinigų neįsileiudža...žodžiu, darbas kenčia, jau nebegalėsiu išvažiuoti, plius nežinomybė knisa...gyvenam ant dėžių
Sveikos
a tai ant itampos tada, nu sekmes kad greit visi tie piniginiai bent rupesciai baigtusi
QUOTE(Lyžuka @ 2020 08 27, 07:16)
a tai ant itampos tada, nu sekmes kad greit visi tie piniginiai bent rupesciai baigtusi
didžiausias rūpestis dabar, kad tik spėčiau išvažiuoti į DE
QUOTE(*Bj* @ 2020 08 27, 08:58)
didžiausias rūpestis dabar, kad tik spėčiau išvažiuoti į DE
o taigi reiks turbut dar ten karantinuotis? ar jie laisvai kitas tautas įsileidžia
QUOTE(Lyžuka @ 2020 08 27, 13:02)
o taigi reiks turbut dar ten karantinuotis? ar jie laisvai kitas tautas įsileidžia
pati dar nieko nežinau
Labas rytas.
Labas rytas.
Labas rytas.
Labas rytas.
Lyžuka,su Tavo švente dar kartelį.
Tavo rajone kažkokia anomalija,grybus krepšiais tempia.